Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 109-тa тема

• 193 075
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
Ах, Бонго, ако знаеш как мразя всякакъв вид паста, но тази, която си показал ми изглежда супер апетитно! Поздравления!

# 631
Ето най-после от мен рецептата за пролетните рулца Simple Smile

Мерси, lanvinka. Очаквах да ги качиш. Аз си купих точно преди ден оризови кори (отказах се сама да ги майсторя) и съм намислила в почивните дни да правя, но пълнежът ми ще е по рецепта от корейско кулинарно предаване с пилешко месо и зеленчуци.

От мен - пълнени пиперки и фокача с кашкавал.

# 632

Веган шоколадови бонбони.
Плънка- органик мюсли,пюре от банани,орехи,лешници,какао,кокосово масло,брашно от рошков,орехов тахан и лешниково мляко.
За овалване - течен шоколад и лешници на прах.

photo https://www.facebook.com/photo.php?fbid=283076601838318&set= … ype=1&theater

# 633
rossonera, фокачата изглежда много апетитно Heart Eyes
у дома свиски кебап с ориз

и едни пресни картофи на фурна, че половинката не обича ориз Crazy

# 634

Аз пък правих домашна майонеза. Сигурно всички знаете как се приготвя, но на мен ми беше за първи път Simple Smile не било страшно чак толкова, колкото си мислех.

# 635
Ей, тези пролетни рулца изглеждат страхотно, ще ги пробвам и аз! Ако не се лъжа, в тайландските щандове в мола ги наричат летни? Мислех, че пролетните се пържат..ама може и в мен да е грешката..
От мен, филе от риба тон на тиган:

П.с. и мен винаги ми е звучало малко страшна домашната майонеза Simple Smile

# 636
От  мен :
Торта с ягоди

Разрез:

Мусака

Крем карамел

Шпроти на фурна с картофи

Печено агнешко

От както е създадена темата Ви следя неотлъчно   bouquet, днес се престраших  да кача  Mr. Green из почти цялото нет пространство, което следя, част от снимките които съм правила този месец  , ако съм досадила на някого, да ме извини   bouquet

# 637
  • София
Polly, на мен много ми харесва всичко  chef. Дощя ми се да опитам и фокачата на rossonera .
От мен - хлебчета:

# 638
# 639
polly престрашавай се по често да пускаш снимки  Hugпри всички ви е отново много вкусно   bouquet Пасти с крем на ditsan  Heart Eyes

# 640
  • In a surreal moment!
Откога ли не съм се изявявала в темата, но и не готвя кой знае какво. Днес ми се прияде неудържимо нещо тестеничко ,ма да не е с много брашно, че и бързо да става .. Еми ,кайгана, лесно , бързо ,печено и вкусно!
На вашето внимание, в целия и къдрав блясък  Grinning

Още 2 снимчици тук  
http://4a4evi.snimka.bg/daily/gotveno.121568.30753078

Рецепта : Включва се фурната на 220градуса с вентилатор. Тава с диаметър 35см се намазва обилно с олио, като трябва поне 1с.л да плува свободно в нея. Тавата се мушка във фурната да се загрее добре. През това време в кексова купа се разбиват с тел 4 едри яйца; 150мл прясно мляко, 3 равни с.л. брашно(при мен типово пълнозърнесто), щипка сол. Сместа да има консистенцията на гъста боза. Изсипва се в загрятата тава и се оставя да се изпече добре. Може да се наръси с малко семена - сусам, мак, ким.

Аз си я хапнах със сиренеце. Без семената става да се измаже и с нещо шоколадово или мармаладесто. Да ви е сладко!   chef

Последна редакция: сб, 15 юни 2013, 15:46 от ИКСИ

# 641
От мен - плодова пита с кайсии и череши и харумаки/ harumaki (в превод пролетни рулца, spring rolls) се казва в Япония или оризови кори с пълнеж, какъвто душа иска, при мен с пилешко месо, сос, задушени тиквички, зеле и домат. Харумаки могат да се пържат и да не се, според вкуса, моите не са пържени. Изключително популярно ястие в азиатските страни и много вкусно.

# 642
запис с една супа с тиквички, картофи и боб, и мъфини с течен шоколад НУТЕЛА и канела

# 643
  • София
   Разкошни неща сте показали, и красиви и вкусни!

Моите снимки не изглеждат добре, но беше вкусно.

Пилешки бутчета с много неща в гювеча.

Паниран кашкавал.

Филийки с яйца и сирене!

# 644
Оле, че вкусно тука! Стоя и се облизвам. Аз показвам нещо по-простичко:

Лозови сарми с тиквички

http://tarakchieva.blogspot.com/2013/06/blog-post_4766.html

и

Череши с бисквити и маскарпоне

http://tarakchieva.blogspot.com/2013/06/blog-post_7163.html

Общи условия

Активация на акаунт