Violetta~Виолета- една мечта, една песен.

• 111 534
  • 764
  •   1
Отговори
# 105
Доколкото четох щяло да има и 3ти сезон,но това колко е истина не знам.

# 106
Боже, мен ме няма един ден и вие сте изписали 2 страници.  #Crazy Радвам се, че вече темата има някакъв развитък.  Hug

Накратко за всичко което сте написали ще кажа, че и на мен Диего не ми харесва въобще а ми изглежда един мазен, мазен като..да не казвам какво.  Joy
Бриджит е наистина страхотна, но другите около нея са ми леко смешни само как се клатушкат като шишета и уж пеят заедно с нея.  Laughing
За серенадата гледах само снимки на нея, но беше много сладко. :3
А да попитам защо Леон&Вили късат?  newsm78

# 107
Двамата късат заради Людмила или по-точно заради клип,който Нати и Людмила са снимали, и пращат на всички,и така Леон вижда клипа показва го на Вилю и Леон слага край на връзката им. И когато иска Вилю да си го върне и да му покаже че го обича, му казва че ще го чака на тяхното място (поне аз така разбрах) обаче Нати пише на Томас от името на Вилю че иска да се срещне с него на това място,и когато Томас отива там,тя си мисли че е Леон,и тогава пристига Леон когато вижда,че те са заедно. (нещо беше й казал ама не помня.)

# 108
Мъри,  Hug така е като отсъстваш.  Laughing
Честит аватар, много ми харесва.  Heart Eyes Тини Two Hearts

Ани,   bouquet мерси за информацията за късането на Виолета и Леон.  Peace

Maртина с баща си.

# 109
Ани, благодаря ти за точната информация.  Hug Аз честно казано си помислих, че са се разделили защото Леон е направил нещо, но то точно обратното! А какво е това клипче или незнаеш?  newsm78
Рая, благодаря ти и аз много си го харесвам.  Laughing

# 110
Мъри, ето я сцената с късането:

# 111
Рая, благодаря ти обаче да знаеш разбрах всичко което казаха! Laughing А Леон нещо в този епизод ми е някак странен на външен вид.

# 112
Рая, благодаря ти обаче да знаеш разбрах всичко което казаха! Laughing А Леон нещо в този епизод ми е някак странен на външен вид.
То и аз така.  Laughing
За Леон- и на мен това ми направи впечатление, не прилича на себе си, не знам защо.  Laughing

# 113
Двамата късат заради Людмила или по-точно заради клип,който Нати и Людмила са снимали, и пращат на всички,и така Леон вижда клипа показва го на Вилю и Леон слага край на връзката им. И когато иска Вилю да си го върне и да му покаже че го обича, му казва че ще го чака на тяхното място (поне аз така разбрах) обаче Нати пише на Томас от името на Вилю че иска да се срещне с него на това място,и когато Томас отива там,тя си мисли че е Леон,и тогава пристига Леон когато вижда,че те са заедно. (нещо беше й казал ама не помня.)

Благодаря за подробностите! Да не би да говориш испански и да ги разбираш?

# 114
обаче да си призная Людмила в първия е много по-добра ;дд,във втория плете интриги и настройва хората един срещу друг. И една малко изненада изгледах днешния епизод на втори сезон и Вилю предлага на Леон да опитат отново.

# 115

Ами нещо такова.. Учила съм го 3 години,а сега го практикувам така да се каже. Иначе уча френски,и ако не разбера епизода на испански си го гледам на френски ;дд

# 116
Ани,  Hug наистина ти благодаря за нещата, които споделяш. Поне има една от нас, която знае испански или поне разбира нещо.  Laughing Аз знам само няколко думи и изрази и то научени точно от сериала.  Laughing
Дано Виолета и Леон се съберат.  Heart Eyes

# 117
Рая,съмнявам се да се съберат за дълго заради оня Диего и Лара пфф все някой им се пречи на връзката.

# 118

Това е страхотно! Аз догодина ще се записвам на втори език, но не знам на кой точно - немски, френски или испански newsm78. Немски - защото е втори най-популярен език в Европа, френски - защото звучи някак хубаво и испански - защото съм започнала да го развивам заради серияла.

# 119

Това е страхотно! Аз догодина ще се записвам на втори език, но не знам на кой точно - немски, френски или испански newsm78. Немски - защото е втори най-популярен език в Европа, френски - защото звучи някак хубаво и испански - защото съм започнала да го развивам заради серияла.

По-добре запиши тоци,който ще ти трябва за в бъдеще. Който и език да запишеш ще имаш бъдеще,е честно казано аз не съм доволна от това че уча френски. А и друго който и език да избереш часовете по него ще са малък брой,ако беше първи много повече щеше да имаш и щеше да го научиш.

Общи условия

Активация на акаунт