Violetta~Виолета- една мечта, една песен.

• 111 496
  • 764
  •   1
Отговори
# 90
В днешния епизод участва Бриджит. Като те гледам май си фенка на Хорхе.. толкова е хубав,ама зает.;хх

# 91
Момичета, извинете че се появявам малко късно, но имах натоварен ден.
О, и добре дошла Ани Hug, аз съм Дъгичка (поне така ме наричат в Интернет)
И това че заминава с баща си се отлага в последния момент и той й позволява да остане.
Сега ще ви разкрия още малко тайни Flutter:
Виолета разбира, че Анджи й е леля - 70ти епизод.
Леон и Виолета късат - 62ри епизод.
Между другото аз гледах 80ти епизод и е готин, но го нямаше на испански (не че го говоря) и затова го гледах на италянски  Confused, но ако искате мога да ви дам линк - донякъде се разбира за какво става дума.

# 92
Да жалко, защото е сладък. Cry

# 93
Ето част от епизода в който Матиас и Джейд отвличат Анджи

# 94
Да, Бриджит участва като гост звезда.  Peace Ето и песента й, която я пя в сериала:

Taка е, много го харесвам Хорхе.  Heart Eyes Жалко, че е зает.  Rolling Eyes

Дъгичке, здравей.  wavey
Благодаря за инфото.   bouquet

# 95
А знаете ли Томас къде изчезва във втория сезон? newsm78 Така и не разбрах. Заминава ли някъде?

# 96
А забравих да кажа,че в 77 епизод Томас и Леон правят серенада на Виолета. Толкова са сладки.

Рая, Томас не заминава просто самия актьор Пабло не подписва договор. И вместо Томас се появява нов персонаж Диего.

# 97
А знаете ли Томас къде изчезва във втория сезон? newsm78 Така и не разбрах. Заминава ли някъде?

Замина си за Испания.

# 98
Гледах частта със серенадата, наистина бяха много сладки.  Heart Eyes А Герман ги разкара на бързо.  Laughing

Предполагах, че самия актьор не е подписал договор и за това го няма във втори сезон.
А този Диего много ме дразни. Все трябва да има някой между Вили и Леон.  ooooh!

# 99
Гледах частта със серенадата, наистина бяха много сладки.  Heart Eyes А Герман ги разкара на бързо.  Laughing

Предполагах, че самия актьор не е подписал договор и за това го няма във втори сезон.
А този Диего много ме дразни. Все трябва да има някой между Вили и Леон.  ooooh!

Тотално! Обаче имам една приятелка, която МРАЗИ Томас, последвано от факта, че го нарича калъф  rotfImbo Сигурно ще се зарадва от новината, която ще й съобщя.

# 100
Но истината е, че Диего е по-зле и от Томас.

# 101

Тотално! Обаче имам една приятелка, която МРАЗИ Томас, последвано от факта, че го нарича калъф  rotfImbo Сигурно ще се зарадва от новината, която ще й съобщя.
Joy Joy
Попринцип нямам нищо против Томас, само ако може да стои по-далеч от Виолета и Леон.  Laughing Иначе до една степен се радвам, че се маха, защото така конкуренцията на Леон намалява.  Laughing
Но си права.. Диего е по-зле от Томас.  ooooh!

# 102

Joy Joy
Попринцип нямам нищо против Томас, само ако може да стои по-далеч от Виолета и Леон.  Laughing Иначе до една степен се радвам, че се маха, защото така конкуренцията на Леон намалява.  Laughing
Но си права.. Диего е по-зле от Томас.  ooooh!

Si amiga.

# 103
Ако не бяха почвали пак с повторенията най-вероятно другата или по-другата да даваха партито за Франческа и целувката на Томас и Виолета,макар че не Виолета а Людмила трябваше да го целуне..

# 104
Ако не бяха почвали пак с повторенията най-вероятно другата или по-другата да даваха партито за Франческа и целувката на Томас и Виолета,макар че не Виолета а Людмила трябваше да го целуне..

Бях го видяла онлайн обаче не го гледах (и дори не знам защо). Но изглежда интересно

Общи условия

Активация на акаунт