Violetta~Виолета- една мечта, една песен.

• 111 494
  • 764
  •   1
Отговори
# 75
Мъри, да, още сме на първи сезон.  Peace
Предстоят толкова интересни серии,  Heart Eyes но преди това трябва да си припомним старите.  Laughing Peace

# 76
Mного е красива Тини.  Heart Eyes

# 77
Хей,здравейте

# 78
Ани,  wavey здравей.
Гледаш ли сериала? Simple Smile

# 79
Всъщност не се казвам Марияна,а Ани. Пиша от профила на сестра ми тъй като нямам рег. И да гледам филма.

# 80
Всъщност не се казвам Марияна,а Ани. Пиша от профила на сестра ми тъй като нямам рег. И да гледам филма.
Извинявай, поправих се. Добре дошла в темата ни.  Hug Колкото повече фенове на сериала, толкова по-добре.  Peace Аз съм Рая, приятно ми е.   friendship

# 81
И на мен. Прочетох предната страница там където пишеше за Тини че баба й е починала. Поразгледах сайтовете и видях че няма нищо подобно. И днес почват повторенията отново,много гадно вече трети път повтарят сериите.;х

# 82
Ани, така е, информацията за смъртта на баба й се оказа грешна. По-добре, че стана така.  Peace Лошо е, че някои фен страници се шегуват с подобни неща.  Rolling Eyes
И аз се ядосвам, че започнаха повторенията, не мога да чакам до 10-ти юни за новите епизоди.  ooooh!

# 83
Ани, добре дошла и от мен.  wavey Аз съм Мъри, и ми още по-приятно че се присъедини към нас. Дано се забавляваш с нас докато обсъждаме сериала.  Hug
Рая, а кога ще започнат да дават втори сезон при нас?

# 84
Тъкмо стигнаха до сериите, които Виолета и Леон са заедно. И пак едно и също. Междругото ако сте изпуснали нещо,не е чак толкова фатално.. те сега предстоят най-интересните серии ..когато Анджи казва на Херман,че е леля на Виолета,..Джейд и Матиас отвличат Анджи, скъсването на Виолета и Леон..и май това са най-интересните серии е и финала когато се разделя с Леон и Томас и заминава с баща си.

# 85
Мъри, за втори сезон чак когато го излъчат в Бразилия,най-вероятно догодина.

# 86
Мъри, Ани вече ти е отговорила. Има още доста време докато първи сезон свърши, а пък и няма как скоро да пуснат втори сезон, тъй като той още се снима.  Peace
Ани, интересни неща си споделила, аз лично не знаех, че Джейд и Матиас ще отвлекат Анджи.  #Crazy Интересни събития предстоят.  Peace

И малко снимки зад кадър на Мартина и Хорхе:

# 87
момичета, само едно въпросче, как го разбирате защото е на испански, ние с малката гледаме само картинките, но ако го има някъде качен и дублиран на бг, нека да сподели линк за сваляне  Praynig

# 88
Рая,от втори сезон са тези снимки нали?

# 89
момичета, само едно въпросче, как го разбирате защото е на испански, ние с малката гледаме само картинките, но ако го има някъде качен и дублиран на бг, нека да сподели линк за сваляне  Praynig
При мен по телевизията си е със субтитри.  Peace
Вие на Булсатком ли сте?  newsm78 Ако сте на него, то там не дават сериала със субтитри. Иначе по другите кабелни си го дават със.  Peace
За жалост епизодите с превод ги няма никъде.  Rolling Eyes Поне аз не ги намерих, а търсих доста.

Ани, да, от втори сезон са.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт