Violetta~Виолета- една мечта, една песен.

• 111 298
  • 764
  •   1
Отговори
# 60
Дано наистин да е слух, но имам един въпрос. Как живеем без Violetta ЦЯЛ УИКЕНД????? newsm45
Дъгичке, много труден въпрос.  ooooh! Поне да даваха някакво повторение на някой епизод, а те- нищо. Направо не се издържа.  Rolling Eyes

# 61
Аз вече съм изтерясала!!!!! smile3511 alert

# 62
Спокойно, понеделник ей сега ще дойде и отново ще се наслаждаваме на сериала. Simple Smile

# 63
Спокойно, понеделник ей сега ще дойде и отново ще се наслаждаваме на сериала. Simple Smile

Да, но няма да има нови епизоди  Sad

# 64
Дъгичке, и да няма нови епизоди поне ще си припомним старите и ще видим ако сме пропуснали нещо.  Peace
А кога ще продължат да си дават новите епизоди?  newsm78

Рая,
Скрит текст:
Така ли? Незнам, аз на ден там влизам веднъж но честно казано не гледам кой го пише, а само какво пише.  Laughing Трябва по-често да пишеш там, не те засичам.  Peace

# 65
Мъри,
Мисля, че ще е добре да си припомним епизодите, а новите излизат след 4 седмици, тоест от 10ти Юни.

# 66
Мъри,
Скрит текст:
И ти пиши по-често.  Laughing Иначе да, аз повече чета отколкото пиша, но когато има някоя интересна дискусия се включвам и аз. Peace

Аз се радвам, че ще започнат да повтарят епизодите, защото както казах пропуснах доста от началото. Хубаво е да си ги припомним.  Peace

# 67
Дъгичке, чак на 10-ти юни!? Боже аз и аз незнам как ще изтърпя до тогава все със старите епизоди. ;х
Рая,
Скрит текст:
Ще гледам да напиша нещо скоро и там, но се съмнявам тъй като момичетата там обсъждат разни неща ама доста са ми несвързани някои.  Laughing
[/i]

# 68
Дъгичке, а тази информация за епизодите сигурна ли е?  newsm78

Мъри,  Laughing
Скрит текст:
И аз се опитвам да се включвам, но понякога обсъждат неща, за които просто няма какво да напиша.  Laughing

# 69
Дъгичке, а тази информация за епизодите сигурна ли е?  newsm78

Мъри,  Laughing
Скрит текст:
И аз се опитвам да се включвам, но понякога обсъждат неща, за които просто няма какво да напиша.  Laughing

Да сигурна е.

# 70
Maртина е посетила детска болница и се е срещнала с феновете си.

Скрит текст:

Много човечна и мила постъпка от нейна страна, браво!  smile3501

# 71
Рая, страхотна постъпка от страна на Мартина. Наистина е знаменитост със сърце.  Heart Eyes  smile3501
Жалко, че и Хорхе не е бил там щеше да има двойно повече хора, а аз двойно повече да скърбя, че не съм там.  Laughing

# 72
Рая, страхотна постъпка от страна на Мартина. Наистина е знаменитост със сърце.  Heart Eyes  smile3501
Жалко, че и Хорхе не е бил там щеше да има двойно повече хора, а аз двойно повече да скърбя, че не съм там.  Laughing

Ха-ха, Мъри, много точно. Ако Хорхе и Мерседес също бяха отишли щеше да има още много хора, а пък и децата биха се зарадвали още повече.
Охх, толкова искам да ги видя и тримата. Heart Eyes Дано някой ден това стане.

# 73
Снимки на Вили и Леон от епизод от втори сезон.  Heart Eyes

# 74
Рая, при нас все още тече първи сезон нали?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт