Violetta~Виолета- една мечта, една песен.

• 111 551
  • 764
  •   1
Отговори
# 615
Розичке не сме те забравили  Hug Heart Eyes

# 616
Стили това е за теб дано ти хареса.      

Мерси, ти коя двойка харесваш повече? Виолета и Томас или Виолета и Леон? Да знам какво да ти изпратя, ако искаш?

# 617
Ето още и за двете          Сладуриииии  Heart Eyes  Heart Eyes   Heart Eyes   Heart Eyes                    Много са сладки и Вили и Томас и Леон и Вили, но повече съм за Вили и Леон

# 618
-

Последна редакция: пн, 01 юли 2013, 23:04 от Stilito

# 619
-

Последна редакция: пн, 01 юли 2013, 23:04 от Stilito

# 620
Снимките бяха за всички и Стили, имаше и на Леон и Вили, ако не видя  Simple Smile Аз просто публикувам снимки които да харесват всички, все пак единственото важно тук е всички да се забавляваме с темата за Виолета. Лека нощ на всички и до утре.  Hug Hug Hug

# 621
Много хубави снимки сте постнали, особено тези на Виолета и Леон. Heart Eyes

Снимка на Тини от Италия.

От Франция.

С майка й в Милано.

# 622
Добро утро1  bowuu Simple Smile

# 623
Добро утро как сте?  Hug На каква тема схте си говорим днес?    

# 624
Нека темата да бъде за ... Анджи  и Герман
За тях не сме говорили Simple Smile

# 625
Добро утро. То за Херман и Анджи какво има да се говори?

След като вие ще поемате инициативата да търсите нова информация около сериала и героите,аз тогава ще спра да публикувам,за да може вие да качвате. И вече само ще коментирам и да има нещо ново ще чакам вие да го качите и преведете без гугъл-а.[/color][/size]

# 626
Целия екип на Виолета. Вижда се дори и Пабло.

Чили вече пуснаха на пазара кукли Виолета

и vikity_00 не хапя!  Wink

Последна редакция: вт, 02 юли 2013, 11:23 от <Марияна>

# 627
Здравейте, момичета.  wavey

Ани,  Hug моля те, недей да спираш да публикуваш новини. Всичко което постваш в темата е много интересно и полезно за нас.  Peace

Още една снимка с целия екип на Виолета.

Били са на купон по случай завършването на снимките на Виолета2 в Мадрид.

# 628
Добро утро и от мен.  Hug
След вчерашното ми влизане влизам чак сега и гледам сте изписали толкова много страници.  #Crazy То половината страници са пълни само с картинки, общо взето стана като книжка за оцветяване.  Laughing Надявам се да публикуваме малко информация за каст-а, а не само снимки.  Peace

Цитат
След като вие ще поемате инициативата да търсите нова информация около сериала и героите,аз тогава ще спра да публикувам,за да може вие да качвате. И вече само ще коментирам и да има нещо ново ще чакам вие да го качите и преведете без гугъл-а.

Ани, продължавай да даваш информация. Все пак ще е полезна, може някои да знаят една информация, а други да ни кажат друга. Не се притеснявай да ни пишеш за обновленията около героите. Тук всички можем да пишем инфо за невероятният каст.  Peace

# 629

Песента "Hoy somos mas" достигна 14 милиона гледания в Youtube! Дано се издига още и още.

Мен, честно казано песента въобще не ми харесва.  Laughing Може би само припева е хубав.

Общи условия

Активация на акаунт