Violetta~Виолета- една мечта, една песен.

• 111 540
  • 764
  •   1
Отговори
# 120
Двамата късат заради Людмила или по-точно заради клип,който Нати и Людмила са снимали, и пращат на всички,и така Леон вижда клипа показва го на Вилю и Леон слага край на връзката им. И когато иска Вилю да си го върне и да му покаже че го обича, му казва че ще го чака на тяхното място (поне аз така разбрах) обаче Нати пише на Томас от името на Вилю че иска да се срещне с него на това място,и когато Томас отива там,тя си мисли че е Леон,и тогава пристига Леон когато вижда,че те са заедно. (нещо беше й казал ама не помня.)

Благодаря за подробностите! Да не би да говориш испански и да ги разбираш?

Това е страхотно! Аз догодина ще се записвам на втори език, но не знам на кой точно - немски, френски или испански newsm78. Немски - защото е втори най-популярен език в Европа, френски - защото звучи някак хубаво и испански - защото съм започнала да го развивам заради серияла.

По-добре запиши тоци,който ще ти трябва за в бъдеще. Който и език да запишеш ще имаш бъдеще,е честно казано аз не съм доволна от това че уча френски. А и друго който и език да избереш часовете по него ще са малък брой,ако беше първи много повече щеше да имаш и щеше да го научиш.

Благодаря за съвета! Трудно ли се учи испански? А френски?

# 121
Двамата късат заради Людмила или по-точно заради клип,който Нати и Людмила са снимали, и пращат на всички,и така Леон вижда клипа показва го на Вилю и Леон слага край на връзката им. И когато иска Вилю да си го върне и да му покаже че го обича, му казва че ще го чака на тяхното място (поне аз така разбрах) обаче Нати пише на Томас от името на Вилю че иска да се срещне с него на това място,и когато Томас отива там,тя си мисли че е Леон,и тогава пристига Леон когато вижда,че те са заедно. (нещо беше й казал ама не помня.)

Това е страхотно! Аз догодина ще се записвам на втори език, но не знам на кой точно - немски, френски или испански newsm78. Немски - защото е втори най-популярен език в Европа, френски - защото звучи някак хубаво и испански - защото съм започнала да го развивам заради серияла.

По-добре запиши тоци,който ще ти трябва за в бъдеще. Който и език да запишеш ще имаш бъдеще,е честно казано аз не съм доволна от това че уча френски. А и друго който и език да избереш часовете по него ще са малък брой,ако беше първи много повече щеше да имаш и щеше да го научиш.

Испанския е лесен,е имза си свойте тънкости като произношение,а френския хмм ами ако имаш добър учител няма да ти е трудно дори ще ти е лесно,обаче ако имаш ужасна госпожа,с която си говорите само на български повярвай твудно ще го научиш и ще трябва да ходиш на уроци. Впрочем от къде си?

# 122

Испанския е лесен,е имза си свойте тънкости като произношение,а френския хмм ами ако имаш добър учител няма да ти е трудно дори ще ти е лесно,обаче ако имаш ужасна госпожа,с която си говорите само на български повярвай твудно ще го научиш и ще трябва да ходиш на уроци. Впрочем от къде си?

Ако питаш от кой град - не мога да кажа, но иначе съм си от България.

# 123
Ани, а коя е тази Лара за която говориш? newsm78

# 124
Здравейте!!Аз съм най големия фен на Виолета Heart Eyes
За жалост тя си харесва Томас,а той е гаден.Леон е най готиния.Обичам да пея техни песни,мога да пея,знам ги наизуст.Много е лошо,че дават същите епизоди Sad

# 125
siranush, здравей&добре дошла от мен.  wavey Щом си фен на Виолета тук е мястото където можеш да пишеш. Събрали сме се само фенове на Леон в тази тема обаче.  Laughing

# 126
siranush-307,  Hug добре дошла и от мен. Как да те наричаме за по-кратко? Simple Smile

Мъри, така е, тук всички сме фенове на Леон. Laughing То и няма как да е иначе. Heart Eyes А последния колаж е уникален. Heart Eyes
п.п
Скрит текст:
влезни в скайп.  Laughing

# 127
Ай Леон...как да не го харесаш-той е идеалния.Благодаря за топлото посрещане Hug
Сега гледам първия епизод от втория сезон.Много ми харесва.Особено когато Герман гледа как Анджи слиза по стълбите наконтена... Grinning Kaзвайте ми Ани Simple Smile

# 128
Тук се събраха две Ани-та.  Laughing Малко трудно ще разбираме кой за коя говори понякой път, но няма страшно.  Laughing Ани, ако имаш някакъв друг прякор дай го да не ви бъркаме.  Peace
А в епизода който гледаш Герман знае ли вече, че Анджи е леля на Виолета?  newsm78

# 129
Oхо, значи имаме вече две Анита в темата, супер.  Laughing Hug На мен можеш да ми казваш Рая.  Peace

# 130
Хехе в училище съм ЖуЖИ :д Иначе май не знае.Тоз Диего гадняр бе.Вече съм на втори епизод.Нямам търпение да дойде 10 юни Whistling От тук го гледам или от дейлимоушън.
http://www.youtube.com/watch?v=IsZgqY1Teqc
http://www.youtube.com/watch?v=ZpeslSM2s3w  това го обожавам

Последна редакция: ср, 15 май 2013, 17:09 от siranush-307

# 131
Жужи, добре.  Laughing Hug
И аз нямам търпение 10 юни да дойде, не мога да издържам без сериала и новите епизоди.  Rolling Eyes А този Диего и на мен ми е неприятен.  Sick
Благодаря за линка за сериите.    bouquet

# 132
Няма за какво.Гледах,че и някакъв Федерико участвал.Слушах ги как пеят и пак се ядосах.Леон и Вилу трябва да са заедно и в реалния живот Simple Smile

# 133
Ани, а коя е тази Лара за която говориш? newsm78

Ами тя по-натам ще се влюби в Леон. Поне така пишат всички,че тя ще му е новата приятелка.

# 134
siranush-307 Добре дошла! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт