Violetta~Виолета- една мечта, една песен.

• 111 673
  • 764
  •   1
Отговори
# 375
Ще ми кажете ли коя е песента от вчерашния епизод на Виолета? Много ми хареса също като любимите ми песни Voi por ti, Te creo, En mi mundo, Juntos somos  mas   newsm78

# 376
Ще ми кажете ли коя е песента от вчерашния епизод на Виолета? Много ми хареса също като любимите ми песни Voi por ti, Te creo, En mi mundo, Juntos somos  mas   newsm78

Кажи горе долу какво се пее

# 377
Момичета, здравейтее.  wavey Липсвахте ми, как сте? Как прекарвате лятото? Гледате ли новите епизоди на Виолета? Новите епизоди са страхотни, много са интересни определено ме заинтригуват. Много се зарадвах, че вчера Леон&Виолета се събраха.  newsm76 Обаче ми става мъчно като си помисля, че пак се разделят заради мазньото Диего.  Crossing Arms
Добре дошла, розичке и от мен.   bouquet Аз съм Мъри, надявам се да си прекараш добре тук около страхотния сериал.  Hug

Сега разбрах от вас, че Хорхе си имал дете. ;о Аз лично много се радвам за него, сигурна съм че ще бъде страхотен татко и страхотен мъж на щастливката. На някои снимки тя изглежда много симпатична и сладка.  Peace Да му е живо и здраво детето и дано се е метнал на баща си талантлив и хубав.  Hug

# 378
Мъри, здрасти.  Hug Ти се сети да напишеш нещо.  Laughing Аз гледам епизодите и очаквам всеки нов с нетърпение. Heart Eyes И аз се радвам за Виолета и Леон, но жалкото е, че скоро отново ще скъсат.  Rolling Eyes
За детето на Хорхе.. ами и на мен  ми дойде като гръм от ясно небе и честно казано много не се радвам, защото си имах едни надежди, че той ще се събере с Мартина, пък то какво стана.  ooooh! Laughing И все пак дано синът му да бъде жив и здрав, и цялото му семейство да са много щастливи. Simple Smile

# 379
Здравейте!  Simple Smile Hug Heart Eyes
Относно епизодите...какво се случи в днешния?  newsm78  Laughing

Изглежда, че гласът на средното извънземно ще записва Мартина ;dd

# 380
Пее се нещо такова Cuere, si tengo, mi como si faras Siente to pueres la noche no paras On tra-ave-e-es to puere, On trave-e-es si quere  newsm78 и пак съжалявам за полуизмислените думи.  Embarassed Днес не можах да гледам епизода. Какво се случи?  newsm78

# 381
Розичке, песента се казва Veo Veo:

В днешния епизод благодарение на Бето Томас ще остане в Студиото. Герман позволи на Виолета да остане, а той заминава за две седмици. Лена намери плика на Анджи и разбра, че тя е лелята на Виолета, но обеща да не й казва. Специалната група пя пред другите. Камила се ядоса, че Грегорио им дава упражнения за начинаещи, а те не са по-малко талантливи от другите. Франческа каза на Виолета, че заради нея Томас е бутнал Андрес и така е застрашил престоя си в Студиото. Виолета отиде да говори с Томас и се заключиха в стаята. Мисля, че беше това.

# 382
Някой да знае нещо ново относно сериала и актьорите?  newsm78  Shocked

# 383
Здравейте!
Извинете, че ме нямаше толкова дълго време. Бях извън града, а после компютъра ми се повреди за пореден път и изобщо... Grinning
И добре дошли на всички нови! Аз съм Дъгичка.
Видях, че на една предна страница сте споделяли истинска информация, така че и аз да си кажа.
Казвам се Йоанна, на 12 години съм и съм от Русе Simple Smile

Между другото, аз имам Twitter и следя някой герой от серияла, така че аз съм на линия за някое и друго ново инфо.

Аз много се развълнувах да гледам Виолета тази седмица, защото миналата седмица нямах телевизор пред, който да седна Sad

Така де, аз се завърнах и ще съм редовна колкото мога, поне докато ми оправят компютъра Grinning

# 384
това е най хубавият сериал на света мартина е невероятна красива е пее и още куп неща които не могат да се опишат txtloves newsm81

# 385
Дъгичке,  Hug липсваше ни.
И аз имам туитър и съм последвала Мартина и Хорхе.  Peace

jozefina76,  Hug добре дошла. Съгласна съм с мнението ти за сериала и Мартина.  newsm10

Тини, Канде и Лодо зад кулисите на видеоклипа на "Cómo Quieres".

# 386
здравейте
щом всички сме приятелки нека се представя приятелите ми викат иве на 11г и живея в гр.Шумен.Когато пуснаха виолетта не ми хареса защото имаше суб  newsm78 но осъзнах е стрАХОТНООО.

МОЛЯ КАЖЕТЕ КАКВО СЕ СЛУЧИ В 41 ЕПИЗОД Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 387
знаете ли че ЩЕ ИМА violetta 3

# 388
Иве, приятно ми е.  Hug
Логично е да има и трети сезон, тъй като интересът към сериала е доста голям.  Peace

Сладури. Heart Eyes

# 389
Впрочем той май има дъщеря,ама не знам.

А за Виолета 3 - планира се да има,но трябва да изчакат да свърши 2ри сезон за да се види рейтинга като цяло и после почват да пишат сценария и да снимат. Но най-вероятно ако има то да почне през 2014-2015

Общи условия

Активация на акаунт