Violetta~Виолета- една мечта, една песен.

• 111 544
  • 764
  •   1
Отговори
# 630
Мъри,  Hug много си права. Нека всеки, който научи някаква информация да я публикува.
Виолета става все по-известна и по-известна. 14 милиона гледания са си доста, но пък тази хубава песен го заслужава.  Heart Eyes Но не само песента е хубава, клипът също е направен много добре. Peace

Ново видео:

Хорхе и Нико заслужено спечелиха дуела. Много хубаво пеят. Heart Eyes

# 631
Цитат
След като вие ще поемате инициативата да търсите нова информация около сериала и героите,аз тогава ще спра да публикувам,за да може вие да качвате. И вече само ще коментирам и да има нещо ново ще чакам вие да го качите и преведете без гугъл-а.

Цитат
Ани, продължавай да даваш информация. Все пак ще е полезна, може някои да знаят една информация, а други да ни кажат друга. Не се притеснявай да ни пишеш за обновленията около героите. Тук всички можем да пишем инфо за невероятният каст.  Peace

Да,но някой качват неща, примерно които съм качвала и е гадно.

Ето и още една новина  Тини и екипа ще започнат турне с песните от първи и втори сезон. (но може и да говорят щето като Meet&Geet)

# 632
Ани, знам, и аз съм забелязала, че някои неща се повтарят, но за това трябва да четем какво постват другите и да не публикуваме едно и също.
За турнето на Виолета- нямам търпение. Heart Eyes Дано да дойдат и в Европа. Praynig

Асансьорът в  "Radio Disney Latino" е с обликът на Виолета, като рекламира шоуто  "Violetta en vivo".

# 633
Ани, знам, и аз съм забелязала, че някои неща се повтарят, но за това трябва да четем какво постват другите и да не публикуваме едно и също.
За турнето на Виолета- нямам търпение. Heart Eyes Дано да дойдат и в Европа. Praynig

Асансьорът в  "Radio Disney Latino" е с обликът на Виолета, като рекламира шоуто  "Violetta en vivo".

Всъщност май така ще се казва и турнето,но ще бъде в Буенос Айрес.

# 634
Цитат
След като вие ще поемате инициативата да търсите нова информация около сериала и героите,аз тогава ще спра да публикувам,за да може вие да качвате. И вече само ще коментирам и да има нещо ново ще чакам вие да го качите и преведете без гугъл-а.

Цитат
Ани, продължавай да даваш информация. Все пак ще е полезна, може някои да знаят една информация, а други да ни кажат друга. Не се притеснявай да ни пишеш за обновленията около героите. Тук всички можем да пишем инфо за невероятният каст.  Peace

Да,но някой качват неща, примерно които съм качвала и е гадно.

Ето и още една новина  Тини и екипа ще започнат турне с песните от първи и втори сезон. (но може и да говорят щето като Meet&Geet)

Ани знам че имаш мен впредвид. Много съжалявам , че качам информация която ти си публикувала, наистина не винаги успявам да прочета това което сте си писали и затова стават повторенията. Моля те не си тръгвай, а остани - аз ще опитам да се поправя  Heart Eyes  Hug

# 635
На сета на целувката между Леон и Виолета Мартина е била уплашена и я е било срам да го направи пред камерата. Но Хорхе й е казал, че всичко ще бъде наред. Heart Eyes

# 636
На сета на целувката между Леон и Виолета Мартина е била уплашена и я е било срам да го направи пред камерата. Но Хорхе й е казал, че всичко ще бъде наред. Heart Eyes

Awwww, колко сладко. Хорхе наистина прилича на Леон по характер  Heart Eyes

# 637
Awwww, колко сладко. Хорхе наистина прилича на Леон по характер  Heart Eyes
Дъгичке, така е.  Heart Eyes

И още един факт.
Сцената с втората целувка на Леонетта (която за жалост не се осъществи) е снимана четири пъти, защото Хорхе и Мартина не са могли да спрат да се смеят. Laughing Явно им е било много забавно.

# 638
Рая, целувките наистина са им много сладки.  Heart Eyes Дано скоро дадат още тяхни целувки.

Преведох малко информация за Лодовика Камело (Франчска):

Лодовика Комело е родена в Сан Даниеле дел Фриули,Италия на 13 април 1990г. Тя е актриса, танцьорка и певица.Тя е най-известна в момента с участието си във Виолета като Франческа.
Родена е в Италия ,от много малка демонстрира страстта си към изкуството като танцуване, пеене и китара . В момента живее в Буенос Айрес заради записите на Виолета.
Лодовика участва в турнето на "Il Mondo di Patty" в италианската версия на Ugly Duckling в Италия и Испания като танцьорка от Лаура Ескивел.Също така участва като танцьорка в европейското турне на Аржентина актрисата Brenda Asnicar.

# 639
Mъри, на финала ще им видим целувките, но хубавото е, че са доста.  Laughing Heart Eyes Ето какво беше писала Ани:
-Леон целува Вилю пред всички
-Леон и Виолета се целуват 4 пъти. Целувките на Леонетта ще бъдат оставени за финала,но ще бъдат 4 или повече,както и първата ще бъде най-страстната.

Благодаря за инфото за Лодо. Hug Много е сладка на тези снимки. Heart Eyes

Heart Eyes

# 640
Тя първата не мина ли вече?

# 641
Вики, става въпрос за първата от четирите, които все още не са излъчени.

Знаехте ли, че Анджи е на 23? Аз я мислех за по-голяма.  Laughing Много ме изненадват актьорите от сериала..  Laughing

# 642
Мхм...И аз не знаех за Анджи - Ухуу Нещо ново!! ;d
А това за Леон и Виолета кога ще е?

# 643
Знаете ли вчера кой беше номера на епизода на Виолета който даваха?

# 644
Вики, пише, че ще са във финалните епизоди.
Розичке, епизодът беше 56-ти. Peace

Общи условия

Активация на акаунт