Violetta~Виолета- една мечта, една песен.

• 111 549
  • 764
  •   1
Отговори
# 645
То ако вчера е излъчен 56ти епизод, на 2ри август е последния епизод на първи сезон. А догодина ще се насладим може би на 2ри сезон.

# 646
То ако вчера е излъчен 56ти епизод, на 2ри август е последния епизод на първи сезон. А догодина ще се насладим може би на 2ри сезон.
Значи ще има да си почакаме докато започне втори сезон. Най-вероятно когато започнат да го излъчват ще бъде излъчен финала в Аржентина. newsm78 Интересно ми е как ще завърши.. най-вероятно със събирането на Леонетта. Heart Eyes

# 647
Значи ще има да си почакаме докато започне втори сезон. Най-вероятно когато започнат да го излъчват ще бъде излъчен финала в Аржентина. newsm78 Интересно ми е как ще завърши.. най-вероятно със събирането на Леонетта. Heart Eyes

Тези които живеят там,и имат достъп до снимки и всичко. Клубовете на Виолета с които си пиша казват,че знаят как ще свърши финала,но няма да кажат за да не развалят изненадата.
Значи е нещо хубаво и предполагам с Леонетта.

# 648
Виолета на живо ще излезе на 27 октомври тази година. Ако не се лъжа ще излезе под формата на ДВД и ще видим как репетират за всеки танц,извън сериала, на снимачната площадка..как се подготвят за епизодите,за приятелствата,за комичните моменти. Но това все още е слух,без датата,все още не е потвърдено за това как ще излезе и какво ще видим.

# 649
Рая благодаря за инфото.   Hug Аз много искам да излезе книгата Виолета в България.

# 650
Рая благодаря за инфото.   Hug Аз много искам да излезе книгата Виолета в България.

О, аз не бях сигурна, че има книга на Виолета, но сега, когато разбрах, че има, и аз много искам! Но вероятно книгата ще излезе в България, само ако сериалът стане известен тук...всичко е бизнес...не, че много разбирам, но пак мисля, че си е така...  Simple Smile

# 651
Хора, коя ви е любимата песен от серияла - аз имам 2 - Ven y Canta и Junto a ti:
Ето клипа от втората:

# 652
Здравейте!
Съжалявам, че днес , за кой ли път не успях да пиша и гледам епизода.Някой може ли на кратко да разкаже  Praynig

# 653
Федерико и Виолета сключиха сделка ако тя изпее песен с него да не казва на баща ѝ. Той беше нахълтал в стаята ѝ а тя се опита да го изгони. Виолета нямаше да участва във реалити шоуто но се скара с Людмила и ѝ каза че ще участва. Нати и Федерико станаха приятели, а Макси я ревнува. Джейд искаше на уволни Олга но тя и каза че само Герман може да го стори.  Grinning

# 654
Федерико и Виолета сключиха сделка ако тя изпее песен с него да не казва на баща ѝ. Той беше нахълтал в стаята ѝ а тя се опита да го изгони. Виолета нямаше да участва във реалити шоуто но се скара с Людмила и ѝ каза че ще участва. Нати и Федерико станаха приятели, а Макси я ревнува. Джейд искаше на уволни Олга но тя и каза че само Герман може да го стори.  Grinning

Благодаря за инфото Розичке, че аз го изпуснах тази вечер и няма да мога да гледам повторението утре Sad

# 655
Благодаря за инфото Розичке, че аз го изпуснах тази вечер и няма да мога да гледам повторението утре Sad
И аз благодаря за инфото.   bouquet Не успях да гледам епизода, надявам се утре да хвана повторението. Peace

Още едно видео от Милано:

# 656
Е радвам се че поне веднъж ви помогнах със инфо.  Hug

# 657
И аз благодаря за инфото.   bouquet Не успях да гледам епизода, надявам се утре да хвана повторението. Peace

Още едно видео от Милано:

И аз благодаря Heart Eyes

# 658
Тини и Хорхе са посетили английския съд в Байрос "Cortés Ingles", за да се подпишат в ''книгата на честта.''
Не разбрах много добре, но тя е направена за Латинските звезди и е чест да се разпишеш в нея.

# 659
Според мен го заслужават  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт