Violetta~Виолета- една мечта, една песен.

• 111 525
  • 764
  •   1
Отговори
# 675
Това на челото на Грегорио е боя и е с перука. Laughing

Някакво момиче е имало рожден ден и темата на рождения й ден е бил Виолета.
Скрит текст:

Eха, уникално е. Heart Eyes

Нова снимка на Хорхе:

# 676
Здравейте и от мен!
Рая чакам да ми пишеш Simple Smile
Снимката на Хорхе е много хубава!,
Днес ще дават повторението на епизода от вчера нали?

# 677
Имам проблем.. на единия телевизор Дисни Ченъл ми изчезна и остава само другия, на който сериала е без субтитри. Rolling Eyes
Дано да го пуснат скоро, не знам защо са го спрели. Иначе горе-долу разбирам какво се случва по картинките, но не е същото.

# 678
Здравейте, момичета.  wavey
Днес епизода беше много интересен, определено ми хареса.  Heart Eyes Днес нещо като Федерико се опита да целуне Виолета ми харесаха като двойка. Много са сладки заедно, особено когато се прегърнаха. Определено бих ги харесала като двойка.  newsm76
Макси беше много сладък когато донесе букета на Нати, а в следващия епизод дори признава чувствата си към нея. Много са сладки.  Heart

# 679
Здравейте и от мен отново. Hug
За щастие ми пуснаха Дисни и изгледах епизода със субтитри.
Федерико и Виолета като двойка- нее, но като приятели ми харесват.  Laughing Иначе той ме издразни в днешния епизод. Вижда, че Виолета си има гадже, а тръгва да я целува.  ooooh!
Макси и Нати са много сладки, да.  Heart Eyes
Людмила продължава да прави злини на Виолета както винаги.  ooooh!
Нямам търпение за шоуто. Heart Eyes

# 680
Днес не гледах епизода. Някой може ли да ми го разкаже?

# 681
Розичке мисля, че на предната страница някой беше казал какво ще се случи в днескашния епизод  Simple Smile Hug

# 682
Днес не гледах епизода. Някой може ли да ми го разкаже?
На кратко: След като Виолета се записа си поговори с Федерико и той й каза, че е по-добре да се отпише и да каже истината на баща й. Но Леон се намеси и ги спря. Той се ядоса, че тя крие от него решенията си, а слуша Федерико. Бащата на Джейд и Матиас се появи в къщата им като се представя за градинар. Нати си навехна глезена при тренировката за шоуто и Макси и помогна. След това й поднесе букет цветя. Двамата стават все по-близки. Людмила намери молбата на Виолета за шоуто и я скъса. И сега е под въпрос участието на Вилю в шоуто. А накрая Федерико започна да говори на Виолета колко е красива и тръгна да я целува. Така свърши. Peace Надявам се да не съм изпуснала нещо съществено.

# 683
Ря <33 Пиши ми във ФБ

# 684
Момичета тази ечер ви оставям рано, но това е защото преживявам огромно разочарование - не ме приеха в училището в което исках да ме приемат.  Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry

# 685
Розичке страшно много съжалявам за това! Sad Мога да ти пожелая единствено приятни сънища и да те приемат където искаш! Hug

# 686

Списание "TKM" са пуснали видео доклад за "Биографията на Виолета". Разказва се за историята на успеха на сериала и най-вече за Мартина.

# 687
Вики,
Скрит текст:
в момента не мога.

Розичке,  Hug
Скрит текст:
съжалявам, че не са те приели. Но не се безпокой. Независимо в кое училище ще си, ако учиш- ще успееш. Peace

Мъри,  Hug забравих да ти честитя новата премяна.  Heart Eyes Особено много ми харесва подписа както вече ти казах.  Laughing Постоянно си я пея тази песничка.
Видеото е интересно, жалко, че не разбирам почти нищо.  Laughing

Излезли са плакати на новия албум, картички и стикери.

# 688
Италианско списание:

Снимки от нова фотосесия на Тини:

# 689
Нова снимка на Тини от сутринта. В туитър е написала: "Здравейте. Събудих се, закусих и сега отивам на репетиция за #VIOLETTAENVIVO "

И още една нова снимка на Мартина и Факундо от Инстаграм: "Мисля, че все още спим."

Общи условия

Активация на акаунт