Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 88~

• 42 350
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Вижте мераклийки нови тука надушвам за моя МЪЖ Crossing Arms,ама сори момичета вече нема сили за повече  Joy Joy,две абли му идваме в повече Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Искам го облизващ с разголена гръд...ей такава има ли ИРЧЕ....айде предизвиквам ти търсаческите умения Sunglasses

Романтиче малко ме притесни Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 571
  • Под Сините камъни
Оф вече и аз искам да си сменя гащурите ама днес нещо не ми е ден.Не става и туй то.Моля за малко помощ

# 572
Наде,аз по принцип имам проблем със сънищата-сънувам всякакви ненормални неща и по много  Joy Тъй, че не се очудих като ми се появи и Чагито в съня,но как да не го сънувам,то снимки,то чудесии  Simple Smile

Ама виж не се сетих в съня си да го помоля за автограф от Хазал  Mr. Green

Иве,не се притеснявай  Mr. Green  Hug

# 573
Ауууууу, Ирче, прекрасен е подаръкът ти за мен, красота беееее, красота.
И ти май си скрита. Rolling Eyes
А за теб е  Чагиткууууууу.

# 574
Наде,аз по принцип имам проблем със сънищата-сънувам всякакви ненормални неща и по много  Joy Тъй, че не се очудих като ми се появи и Чагито в съня,но как да не го сънувам,то снимки,то чудесии  Simple Smile

Ама виж не се сетих в съня си да го помоля за автограф от Хазал  Mr. Green

Иве,не се притеснявай  Mr. Green  Hug
Аааааа, нимооооой Вани, нимой, другия път задължително му искай автограф от Хазалчето.

# 575
  • У Диспансера ...♥♥♥
  облизване ли каза Mr. Green
 разгърден да искаш Mr. Green
 Blush Blush

# 576
Романтиче-хубу няма ама си ми съмнителна  Mr. Green

# 577
Като ще искаш автограф по искай и от Джейда и Юсуф.

# 578
  • У Диспансера ...♥♥♥
Оф вече и аз искам да си сменя гащурите ама днес нещо не ми е ден.Не става и туй то.Моля за малко помощ
 Помощ,дай по-конкретно каква да е Peace

# 579
  • У Диспансера ...♥♥♥
Наде,не съм го пипала,бях го направила така,че много съобщения на лични получавах за сериите,докато ме видеха и юрушшш,та затова съм так,а Ча си го взимам  и бегам с него към залата да правим това от подписа ми Mr. Green Романтичето,хич на мен не ми е съмнителна,тя е една от които съм напълно спокойна Joy Joy Наде,заради Ча още един спешъл за теб Hug Hug

# 580
Влъх майтапя се как ще го дам Ча-то тц неможе:) ей таз много му харесва и ви поздравява  http://youtube.com/watch?v=egHMbVrlu7E  а довечера Ирчи щи я пее на уше изненада било ама ти се прави все едно не съм ти казала Grinning

# 581
  • У Диспансера ...♥♥♥
Влъх майтапя се как ще го дам Ча-то тц неможе:) ей таз много му харесва и ви поздравява  http://youtube.com/watch?v=egHMbVrlu7E  а довечера Ирчи щи я пее на уше изненада било ама ти се прави все едно не съм ти казала Grinning
хахахахахх гроб съм,ще се правя на ударена с мокър парцал Joy Joy Joy

# 582
Ирке НАПРАВИ МИ ДЕНЯ  Hug Hug Hug

ох на кака  Joy

# 583
Наде, задължително следващия път ще го питам Simple Smile

Иве,защо така бе душа,кое ми е съмнителното  Mr. Green

Ирка   Simple Smile  Hug

# 584
  • в подножието на планината
Здравейте! Hug

Ох, наработих се вече... ooooh! бях забравила какво е да си на работа, ама хууубаво ми го припомниха... Mr. Green

Благодаря на всички за почерпките, музиката, снимките и колажите!  bouquet  bouquet  bouquet

Пак сте подпретнали Чаги... Mr. Green не го оставяте на мира това момченце... Joy

Дано да ми се публикува отговора, че предишния се затри някъде пък не ми се пише пак... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт