Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 88~

• 42 392
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Еми какво друго да правим Чаги.Има момичета го сънуват даже и го хранят момчето ни.

# 586
 Hug Hug Hug

Вижте мераклийки нови тука надушвам за моя МЪЖ Crossing Arms,ама сори момичета вече нема сили за повече  Joy Joy,две абли му идваме в повече Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Eee, абли, та абли, ами аз?  Whistling Мен все мЪ отрязваш, бе АдашкоCry Ами споменавай ме от време навреме, аз не искам много.  Mr. Green

Ирка, големи красоти   bouquet

# 587
Влъх майтапя се как ще го дам Ча-то тц неможе:) ей таз много му харесва и ви поздравява  http://youtube.com/watch?v=egHMbVrlu7E  а довечера Ирчи щи я пее на уше изненада било ама ти се прави все едно не съм ти казала Grinning
хахахахахх гроб съм,ще се правя на ударена с мокър парцал Joy Joy Joy
Еее не така грубо нека е с финес - хавлиена кърпа 100 процента памук хаха тогава ние довечера с Бу ще излезем на вечеря че са ни близко къщите... Grinning

# 588
Вани  Hug,амчи мисля си за тоз убавец,моичкия....хич ама хич няма да ми хрумне да го засанувам че ми е брат Joy Joy Joy Joy Joy Mr. Green Mr. Green Mr. Green,ама то си е от мен признавам Whistling ooooh! Whistling ooooh! Whistling

Скрит текст:
стоя си на работа и все едно съм в паралелна действителност...излязла от тялото си ooooh! ooooh! ooooh! и се виждам отстрани #Crazy

# 589
Hug Hug Hug

Вижте мераклийки нови тука надушвам за моя МЪЖ Crossing Arms,ама сори момичета вече нема сили за повече  Joy Joy,две абли му идваме в повече Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Eee, абли, та абли, ами аз?  Whistling Мен все мЪ отрязваш, бе АдашкоCry Ами споменавай ме от време навреме, аз не искам много.  Mr. Green

Hug ммммм след консултация с Ани можем да те повместим ама не обещавам Joy Joy Joy

# 590
ЗДРАВЕЙТЕ СЛЕД ПРАЗНИЧНО wavey ,и аз преди малко се върнах от работа и бързам да разлея кафетата че станало време за закуска и кафенце

# 591
  • Още у мъглата ...
Габи,Халидко е между другото,а пък Ча ох там е друго нещо,той си е моето момченце,гит ако му имаш мераци,че да няма  fight    само,може си го поглеждаш от време на време Mr. Green
Скрит текст:
предупреждавам първо Joy Joy

Ех, все пак си добричка и ларж, ще мога да си го поглеждам от време на време newsm44

Така е, като местата са заети и билетите свършили, ще гледаме прави отдалече smile3518

Ама пак благодарско Hug Peace

# 592
Hug Hug Hug

Hug ммммм след консултация с Ани можем да те повместим ама не обещавам Joy Joy Joy
Ха, тъй значи!  Crossing Arms  Аз съм та заслагала на първо място, пък ти мен - в десета глуха!!!   newsm45

# 593
нещо Ча по бели гащи  newsm78  Whistling

# 594
  • Под Сините камъни
Оф вече и аз искам да си сменя гащурите ама днес нещо не ми е ден.Не става и туй то.Моля за малко помощ
 Помощ,дай по-конкретно каква да е Peace
Каквато ще да е.Сега съм нацяло босичка  ooooh!

# 595
  • Още у мъглата ...

Искам го облизващ с разголена гръд...ей такава има ли ИРЧЕ....айде предизвиквам ти търсаческите умения Sunglasses

Романтиче малко ме притесни Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Hug Аз съм новобранка, но почти тиха и кротка, гледам и не пипам /поне за сега ... аууу, как ми излезе от устата smile3538, никой не ме чу Simple Smile/
 Peace

Peace

# 596
  • Още у мъглата ...
Оф вече и аз искам да си сменя гащурите ама днес нещо не ми е ден.Не става и туй то.Моля за малко помощ
 Помощ,дай по-конкретно каква да е Peace
Каквато ще да е.Сега съм нацяло босичка  ooooh!

ЕЙ, Пепи, как хубаво те облякоха и обуха Hug Heart Eyes

# 597
  • Пловдив
Страхотни снимки на Ча....  txtloves
 А сега Ви черпя по едно питие, защото незнам после дали ще успея да вляза.
Наздраве!!!

# 598
  • Още у мъглата ...
Ирка Hug newsm51 за колажите и сърцеразбиващите снимки Grinning

Туити, мерси за почерпката, ще му пийна, като зачезна от работа Grinning

# 599
  • In a surreal moment!
Днес цял ден имах желанието да ви се обадя по тел.  Grinning  Лудница!
И аз като в паралелна реалност, май прекалих с Ча и компания по празниците  Mr. Green  ама нейсе...

Нося ви синеок Чачи...мммм...  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт