Домакини - първи сезон/дванадесети епизод - "агнешки"

• 26 128
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро!
След толкова ядене,само по кафенце...с цигарка  Wink

Пак ще продължавам да питам:Ерма  newsm78
  love001
Чета ви,ама не ми се пише нещо...

# 136
  • София
О, благодаря ти!

Добро утро, момичета.
детето ми се прибра. От толкова държави нищо не си купи и пари не похарчи Shocked
Добричко е, купи играчки на братчето си и магнитчета за хладилник! Доволна и щастлива - днес ще разказва, че вчера се прибра към 12 вечерта... Днес едва отвори очите за училище, тръгна без чанта, без очила... Добре, че не успя да се качи на асансьора... мама да й даде Laughing Laughing Laughing

# 137
Добро утро!Заведох малката на ясла,и сега съм си сама вкъщи,ще разчистя малко,и ше се метна до центъра,други планове нямам за сега.Приятен ден на всички  bouquet

# 138
  • UK
Добро утро Hug
ууууууууу как духа тукаааа Thinking отвеяло ми е, не една саксия Whistling hahaha Сега тръгвам да ги издирвам Joy
Ерма много ми харесва твоето горско кафенце  bouquet
Марчето14 Hug ко си искала да кажеш newsm78 и си го затрила Thinking
Ама, пък какъв невероятен късмет си имала с телефонЯ hahaha смях се на глас, браво късметлийка!
Можем поверителни неща да си пишем в групата във ФБ Peace
Айде, мятайте се в колите и идвайте насам на моретУ smile3534
Скрит текст:
аз от лятото  newsm78 може би, ще съм мома англичанка минимум 4 месеца Rolling Eyes ММ упорито си избира фирма няма празно, аз досега се заблуждавах, ама той рече и отсече пари за други опити засега няма така, че тръгвам пак по корабите  smile3515 Уф!
[/color]

# 139
  • Пловдив
Ерма, благодаря за кафенцето.
Аз не мога вече място да си намеря.....ще посъбера малко и ще мръдна в някоя ВУ да се поровя, че там се успокоявам. Joy

# 140
Добро утро  Simple Smile
Да кажа за тениските  Simple Smile Приятелката ми отваря магазинче , но няма много пари за стока и се разбрахме да ми купи материалите , а  аз да и нарисувам тениските  Simple Smile Съгласих се хем да и помогна , хем да имам занимание  Simple Smile Но толкова много бройки ми идват в повече за толкова малко време  Blush

# 141
За тениските ми идва наум - емотикони може да се нарисуват, изглежда добре и е интересно. Пък има и огромно разнообразие.
Добро утро  Hug
Вчера само ви четох, че бях каталясала. Не знам колко километра извървях с малкия, ама към 11 вече едвам си държах очите отворени.
Днес ще ходя до работата ми, да видим какво ще правим с моето майчинство, ще се връщам ли на работа, изобщо как ще процедираме. Леко ми е свито, надявам се шефката ми да ме разбере и да ми влезе в положението, че иначе още 2 години на пост и молитви и на 240 лева ще трябва да карам.

# 142
  • UK
Вио дано измислите нещо Hug Иначе, какво работиш ти?
МаяЗая , а ти аз неразбрах Rolling Eyes как точно ще ги твориш тези апликации? Бродираш ги или със сито печат някак Thinking Много интересно занимание, само дето се изисква да не си с две леви, кат мен hahahaо

# 143
  • Талант на 2012,2013 г.
Здравейте мили мои... Hug

# 144
  • UK
Ау, че свежо Мари  Heart Eyes   bouquet

# 145
  • Талант на 2012,2013 г.
Така, така той животът ни сив и мрачен, но затова пък има картинки в Гугъл.. Whistling

Стиснете по едно палче за утре. Пак съм в онкологията за разговор на високо равнище за обезболяващите...

# 146
Коконче, с мъжа ми се занимаваме с дизайн и изработка на уебсайтове, както и с предпечатна подготовка. А иначе съм главен специалист "Организационни дейности"  в Център за младежки дейности и инициативи - това са бившите Младежки домове. Много ми е интересна работата, работя с деца и млади хора основно  Heart Eyes

# 147
  • UK
Мари, стискам палци за разговорите да се увенчаят с успех Praynig Peace
Вио Hug звучи много хубаво  bouquet

# 148
МаяЗая , а ти аз неразбрах Rolling Eyes как точно ще ги твориш тези апликации? Бродираш ги или със сито печат някак Thinking Много интересно занимание, само дето се изисква да не си с две леви, кат мен hahahaо

Рисувам с текстилни бои  Simple Smile

# 149
  • UK

Рисувам с текстилни бои  Simple Smile
Ехаааааааааа много яко, откъде си ги купуваш? И като се изпере тениската, не падат, нали? И аз хубаво рисувам bowuu и сега ми даваш Mr. Green една страхотна идея да си оползотворявам времето и без това е толкова много при мен Rolling Eyes в не-правене на нищо Joy Ще си ги творя за своя употреба, нема да ти правя конкуренция в бизнеса hahaha

Общи условия

Активация на акаунт