Домакини - първи сезон/дванадесети епизод - "агнешки"

• 26 098
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
Момичета помагайте с идеи  Praynig До 15 май трябва да нарисувам 30 дамски тениски с различни картинки  newsm78 Каква картинка на тениска би ви харесала ?  Blush

Добре нарисувани цветя биха ме впечатлили, разни симпатични цветни кексчета ...  Rolling Eyes

# 121
Славче - в такъв случай като този, подарък не се купува. Ама аз като типична българка не бих направила така. Човекът е доста платежоспособен и все пак не е необходимо да кани цялата фирма, а само по-близките си хора и да ги почерпи. Ама друг манталитет, други правила на играта. Между впрочем моите шефове от шведски произход в БГ винаги в началото на мандата си бяха изумени, защото всеки ден някой за нещо си черпеше.  Laughing После се научиха и те и като имаха рожден ден винаги поръчваха торти и правеха почерпка.  

Сега един подобен случай с мой познат, работещ като представител на несъществуващата вече туристическа фирма Болкан Холидейз през далечните 90-те години:
Скрит текст:
Та човекът през лятото работи в БГ, а през зимата в Англия. Местна девойка го кани него и другия му колега българин на рожден ден. Нашите момчета като типични бг кавалери отиват и купуват парфюм на момата, струващ къде 50-60 паунда, тоест не малко пари, особено за онова време. Дошъл денят и отиват те в пъба, където е организирано мероприятието. Подаряват те парфюма и девойката с приятелките си започват да охкат, ъхкат, ихкат, абе с две думи изпопридапа народът. След което биват поканени на бара да си вземат питиета. Нашите Убавци си казват: А сега по стар български обичай ще трябва да избием подаръка!  Joy и си поръчват двойни големи уискита и газирана вода. Нали знаете, че в Англия грамажът е различен и това прави по едно голямо бг уиски на човек. Дава им ги барманът и им съобщава, че дължат къде 40 паунда! И те  Shocked, ама как така, ние сме от рожденния ден. Хубаво, че сте от рожденния ден, ама безплатно от рожденничката е само газираната вода и някакви соленки. И те чак тогава се усещат защо на масата за подаръци имало картички и малки плюшени играчки. hahaha

# 122
  • София
 Ах, какви гнусотии ядете Crazy Hug...много мразя да си смесвам различни вкусове в устата, гадно ми е.
 Не че имам какво да напиша, ама на- да се отчета, че ще дойде Марчето и ще стане страшно! Laughing

# 123
  • при късмета
Момичета помагайте с идеи  Praynig До 15 май трябва да нарисувам 30 дамски тениски с различни картинки  newsm78 Каква картинка на тениска би ви харесала ?  Blush

Сетих се за едни блузки които имах едно време.Бяха с жени на които се виждаше малко от лицето, защото бяха с големи шапки в профил или почти в гръб.

# 124
  • Талант на 2012,2013 г.
Аз също бих харесала лице на жена, но нещо по-нестандартно...да речем с коси в много цветове или по-хард прическа...абе...аз съм ... Mr. Green по-добре да не давам акъли... Laughing

# 125
Благодаря ви   bouquet Hug
Отивам да творя , после ще покажа  Blush

# 126
На мен ми харесват с интересни надписи или само щрихован силует на известен туристически обект с надпис на града - например Айфелова кула и надпис Париж, където само П-то например да е в силен цвят, например фуксия.

# 127
  • UK
На мен ми харесват с интересни надписи или само щрихован силует на известен туристически обект с надпис на града - например Айфелова кула и надпис Париж, където само П-то например да е в силен цвят, например фуксия.
+ 1 И  на мен също Crazy

# 128
  • София
То зависи и към колкогодишни жени са насочени 20-30, 30-40, 40-50, 50-60

# 129
За тениските на Мама Зая.
Мама Х плюс тате З  е равно на
името на детето.

# 130
  • София
Лека нощ!

# 131
  • София
......, ама на- да се отчета, че ще дойде Марчето и ще стане страшно! Laughing
Ей ма НА!! Дойдох! Сега щИ ви изям, ам..ам.... Mr. Green
Много се смях с вас днес. Сега ви изчетох, всичките домакини са ку-ку, наравно с мен - първа позиция държа!!  Heart Eyes Какви ги изядохте, какви ги набъркахте, не зная, но лютеница със....сладко...благодаря от тоз разкош. Точно поради тази причина избухнах преди малко вкъщи на един ММММММ. Изяде : таратор + кюфтаци + ягоди + таратор + козунак + салам/луканка +....боза, ама от тази дето си е боза истинска, + + +.  Аз изригнах в един момент ...." а, спри се...срамота е"!!  smile3511 Не обичам така! Изгоних го, да си ляга..
Днес беше много интересен ден за мен. Изпълнен с напрежение, но за съжаление не мога да ви разкажа, тъй като тук четат и други хора и ще стана за резил... newsm78. Само да ви кажа, че по едно време разбрах, че съм си загубила телефона. Прерових колата - няма го. Чанта - също. Спрях един човек и го помолих да ми звъни на номера...звъни , ама някъде  newsm78. Метнах се обратно и по пътя започнах да гледам....намерих го на шосето. Колите си минават покрай него , а той си звъни....грабнах го успокоена.  Laughing Всичко ми е вътре в паметта, ако го загубя...лоша работа. Има и още, ама как да ви разкажа,... интересно е.... newsm78   Такива ми ви работи.
Мария, кого ще мяташ в колата, та и аз да се подготвя. Мятам всички. Събирам 7 човека, другите на теб оставям.  Simple Smile
Мая Зая, трябва да прави впечатление. Нещо което да се забелязва, да "хваща око", нестандартно, защото са много апликациите. Ако можеш направи калиграфия, търси се и е интересно. Модерно е за младите...Мога да ти препоръчам човек с калиграфия прекрасна, но се заплаща. После пък ти ще си ги продаваш. Хайде ударих търговията, нали ми е в кръвта... Mr. Green
Пак ще продължавам да питам:Ерма  newsm78
Смърфи, аз таквиЗ рож.дни не обичам. Като на проЗтите американци. Каня те , ама да си платиш..какво е туй нЯщо...Ела ми на гости, ще те поканя, ще те изведа на кръчма, аз ще платя имам празник, та да се усети, че съм те поканила....
Отбелязвам: всички са налице!! Доволна!
Е, ,азказах си Няма го....R  newsm78 Къде отиде...
ЧаО!  Hug

Последна редакция: ср, 08 май 2013, 02:29 от marche14

# 132
  • Пловдив
Добър вечер!
Гледам тенис и малко мачове на компа....
Аз сладко и солено почти не ям, като се изключим сладко-кисел сос с китайско.
Не смесвам...дори кисело мляко с бисквити и кекс не хапвам. Авокадо хапвам на салата.
Такива американски рождени дни не приемам, както и на пуканки и лимонада, или само пастички (не правя).
Обичам софри, с много ядене и пиене, да си хапваме добре с моите приятели.
Мая Зая, аз ти предлагам пеперуди. Красиви, шарени, малки или големи.

Айдееееееееее, Гришо би Джоката..... newsm68

# 133
Аз пък съм чувала ситуация за кайма как се яде сурова и знам,че въпросната жена после се е разболяла от някаква жболест.
Солено и сладко си е нещо нормално за някой вкусове.Сина ми яде такива мешани истории.Нито аз нито баща му обичаме.Китайско вкъщи не се  тачи.Виж за индийско всички умираме.
Преди да се омъжа не хапвах дюнер и миди.Но сега ям.
За тениските някакви закачливи надписи.
О чак като роди Коконка.Съберете се и елате сега лятото.Да направим една лятна среща.
От 23 юни съм мома Simple Smile с детенце  Joy

# 134

Общи условия

Активация на акаунт