Домакини - първи сезон/дванадесети епизод - "агнешки"

• 26 095
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
  • Талант на 2012,2013 г.
 ooooh! hahaha Joy

Лус, миличка... другото става ама кекса с лютеничка, направо ме уби... Laughing

# 106
  • UK
Така както аз обичам козунак - никой не го обича. Днес ядох салата - домати, краставички, лук, синьо сирене, сол, оцет, зехтин и козунак нарязан на кубчета. всичко е разбъркано и изядено от мен Joy  ММ не може да гледа какво ям време от време.... Обичам още кекс с лютеница... Shocked

Joy Joy Joy Joy
Луси  Hugбе и ти като мен омешваш храната и ММ е същият като твоят само ми вика, разваляш си стомаха с това ту сладко ту солено, ама аз не мога след сладкото да не изям едно парче сирене примерно hahaha
Смърфи Hug тая Австрийска идея ми харесва Joy Горещо я прегръщам hahaha Избирам скъп ресторант по случай РД си ден примерно Mr. Green и чакам подаръци Crossing Arms пък казвам на гостите, всеки да си плаща сметката hahaha Ох, представям си само физиономиите rotfImbo rotfImbo
Титеееееееее  Hugде се губиш днеска???

# 107
Въх, Люси. #Crazy
Поне ти е било вкусно. То и аз имам разни извращения- ям сурово свинско месо със сол.
Смърфи, не мога да видя снимката, нямам рег. Приятно изкарване!

# 108
  • UK
Въх, Люси. #Crazy
Поне ти е било вкусно. То и аз имам разни извращения- ям сурово свинско месо със сол.[/b]
Смърфи, не мога да видя снимката, нямам рег. Приятно изкарване!
#Crazy #Crazy #Crazy как сурово бе Ханче Thinking Mr. Green Значи малко по-далече от тебе ooooh! ако си супер гладна Laughing току ни поръсиш със солчица и айде hahaha отидохме зян  rotfImao rotfImao Шегувам се!!!

# 109
  • Талант на 2012,2013 г.
Тъй лекинко изсушено го ям аз...Ммммм... Mr. Green

# 110
Хаха. Само домашно ям. Режа си го на малки парченца и така сладко, сладко папам. Laughing
Другото любимо е меки натрошени бисквити и отгоре изстисквам сока на един домат, разбърквам и лапам.

# 111
  • София
За суровомесоядство видях по ТВ - има един канал за готвачите... Така вскусно го лапват...

Аз се повредих преди 7 години като бях бременна с Петьо. Имах си няколко любими неща - извара с много захар и сметана+ киселата краставичка, парче кекс отгоре обилно намазано с лютеница, борш)само борш) да го ям с кифла с мармалад... И ето ме днес... козунак вътре в салатичката... Едно хубаво попи сосчето от салатката... Дано на някой не му стане лошо, че ММ ми казва - извращенка

# 112
  • UK
Хаха. Само домашно ям. Режа си го на малки парченца и така сладко, сладко папам. Laughing
Другото любимо е меки натрошени бисквити и отгоре изстисквам сока на един домат, разбърквам и лапам.

Joy Joy Joy Joy

За суровомесоядство видях по ТВ - има един канал за готвачите... Така вскусно го лапват...

Аз се повредих преди 7 години като бях бременна с Петьо. Имах си няколко любими неща - извара с много захар и сметана+ киселата краставичка, парче кекс отгоре обилно намазано с лютеница, борш)само борш) да го ям с кифла с мармалад... И ето ме днес... козунак вътре в салатичката... Едно хубаво попи сосчето от салатката... Дано на някой не му стане лошо, че ММ ми казва - извращенка

rotfImbo rotfImbo rotfImbo оох не, не мога повече ще ми изпаднат чарковете да се смея на глас  hahaha чак мъжа дойде от кухнята Mr. Green да види, какво дават по ТВ-ята Joy Joy Joy Joy Joy

# 113
  • при късмета
Детето досега яде филия със сладко от ягоди за десерт със салата обаче.
Аз от няколко дни умирам от глад.Все ям и все съм гладна.Обикновенно като мине ПМС ми минава глада, сега тц. Мога да ям не сладко със солено, а всичко което ми попадне  ooooh!

# 114
Тук съм чета ви,ама нещо ме мързи да пиша.
Яде ми се нещо с много зеленчук.ама и аз незнам какво.
Моя син яде мешани истории.

# 115
Леле, а аз си мислех, че моето ядене на торта с кисели краставички е "лекииичко странно", та затова се криех да не ме гледат другите....  Joy Joy Joy

Дарилче - снимките ги ма и във фейсбук профила ми. Виж ги там. Hug

# 116
  • София
Е, нали всичко на едно место отива Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 117
  • Бургас
Смърфи,как ще те поканят и ще плащаш? Rolling Eyes
Не му купувайте подарък. Naughty

# 118
  • София
Смърфи,как ще те поканят и ще плащаш? Rolling Eyes
Не му купувайте подарък. Naughty

И в Канада е така. При евреите е така...
От другата страна помислете си.. Не сте много платежеспособна. Имаш юбилей, искаш да поканиш гости - 50 човека. На днешния ден колко ще ти дойде? Минимум 2000 лева... Няма да гисъбереш, няма да се веселиш, ще поканиш близките и това е. А ако всеки си плати сметката - не е ли логично и по-добре? А какво ще правиш с 50 подаръка? дали ще ти харесва всичко или ще го преподаряваш, или дасложиш в гардероба за дълги години....

ММ ми казваше, че е бил 4 пъти на такива големи събирания във Ванкувър при едни приятели - дават по 50 канадски долара (около 60 лева), ако ядат за по-малко - остава за рожденника, ако повече - рожденника доплаща...

Или представи пенсионерски юбилей, свекър ми е на 82, преди 2 години правихме юбилей в техния клуб, излезе ни около 1000 лева(ама не всеки пенсионер може да си го позволи), донесе куп фенерчета, радиа, часовници.... По-добре би било да платят по 15-20 лева... и без подаръка, или един общ...

Харесва ми това...

Последна редакция: вт, 07 май 2013, 20:46 от luss

# 119
Момичета помагайте с идеи  Praynig До 15 май трябва да нарисувам 30 дамски тениски с различни картинки  newsm78 Каква картинка на тениска би ви харесала ?  Blush

Общи условия

Активация на акаунт