Домакини - първи сезон/дванадесети епизод - "агнешки"

• 26 094
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
  • UK
Кака дака Hug на каква диета беше (на лентичката ти пише, че все още си) имаше ли ефект?
А за другото почвай тренировките Joy

# 91
Коконо, жива да си с това авокадо! Чудя се аз какво ми липсва, а то авокадо било, пфу! Много го обичам тоз плод/зеленчук, мога и само така да го ям, без да ми е в салати разни. Обаче всички около мен ми се чудят (подозирам, че леко им се повдига, като ме гледат) как го ям това нещо  Simple Smile
Бонболинче, мерси за почерпката, изглежда чудно домашната тортичка  Hug
Ваничка, много ти се кефя на ентусизма, браво! Навремето и аз ходех по мачове, но никога не съм била особен запалянко. Сега гледаме от време на време с мъжа ми, че и той не си пада много фен. Но по време на Европейско или Световно почти нямаме пропуснат мач.
Мама-коко, какво пиеш за глава? Има едни хапченца - Енетра, към 2 лева е блистерчето - правят чудеса, ако искаш опитай  Peace

# 92
  • UK
 Joy Joy Joy Joy Вио Hug и аз не моа да го гледам ooooh! ама го преглъщам с цел hahaha За 3 месеца що кила от авокадо погълнах  Shockedне  е истина просто, но за бременни като теб Hug е супер полезно! Peace

# 93
Коконка,ами бях на 90 дневната и имаше ефект,18 кила стопих.На лентичката ми пише така,щото сега съм 3 месеца почивка,и после ще правя още 1 вртъка.Не съм мн сигурна,но май и ти беше на нея,или те бъркам с друг newsm78

# 94
  • UK
Коконка,ами бях на 90 дневната и имаше ефект,18 кила стопих.На лентичката ми пише така,щото сега съм 3 месеца почивка,и после ще правя още 1 вртъка.Не съм мн сигурна,но май и ти беше на нея,или те бъркам с друг newsm78
Не! Заглеждала съм я, но не съм я започвала, нещо не ми се харесва да ям на порции, по менюта, по видове по дниии  ooooh!хич ме няма по диетите Naughty ooooh!

# 95
И мен ме няма,ама като се поглеждах в огледалото и не можех да се понаям вече...

# 96
  • UK
И мен ме няма,ама като се поглеждах в огледалото и не можех да се понаям вече...
Туй многУ ми звучи познато ooooh! Joy

# 97
  • София
Ехоооо....колежките, какво правите?  Hug
Тортички разни се развяват ше `апна с удоволствие! "Селски" били  newsm78, нищо на мен са ми добре.  Бонболинка  Simple Smile
Изчистих къщичката, сега трябва да излизам, разни сметки дойдоха  Mr. Green та да ти плащам.
Ваничка, хубаво да си изкараш и починеш. Мисля и аз да взема да се метна някъде, без  никой, ей тъй самичка. Много обичам. Дали да не запраша към Дюни... newsm78 на морето ми е най-добре. Ще изчакам още малко да отворят сезона.
Коконке,   bouquet Туй авокадо, как го ядеш, не е за мен. Не го обичам освен в салата.
На всички ядосани , бързо да им мине. Аз съм си ядосана по природа.  Mr. Green
На всички ви   love001
ША сЪ върна, ей!!
Ерма, къде е? Да се яви!!

# 98
  • при късмета
Ваничка на тоя случай съм била 17 годишна и беше в нас, майка ми щеше да получи удар като видя телевизора.Добре, че не ни изпотрепа, че хубаво си гръмна а бяхме доста хора ooooh! Толко ми е бил акъла, ама много се ядосах.Мача България-Мексико`94, червения картон на Кременлиев
Левскарка съм иначе, по-скоро, бях.Ни футбола ни футбол вече ни ...престанах да им се ядосвам
Kaka Daka много харесвам Белоградчик
Хора как издържате по 3 месеца на диета, аз не мога два да изкарам
bonbolina и ние градските обичаме такива торти  Laughing
Седалгина горе-долу свърши работа, ще ходя за детето след малко, стискайте палци да не заспя по време на движение, че май прекалих Crazy

# 99

Мацки,''селска'' си я водим,щото баба едно време я правеше по празниците.Иначе си е обикновена бъркана торта с крем и орехи,но много вкусна

# 100
Добър ден момичета - кокичета Simple Smile
Върнахме се.... Пълен релакс една седмица ама свърши...
Христос възкресе ! Честито на всички именници !
За домашните козинаци да не разказвам..то сланинките по корема сами говорят...За първа година гледах свеки душата как ги прави и как изчезнаха за отрицателно време.... Иначе на двора с кайветата и съседките ...пълен кеф. И детето щастливо и майка му. Бащата прави къщичка дървена за игра и пясъчник по поръчка на мама ( демек аз) Simple Smile
За моя голяма изненада една позната ми звънна днес направих една презентация на един дамски клуб как могат да си правят аранжировки в къщи....Леле заредих батериите със самочувствие и приятна удволетвореност.Така ми липсва. Вече 4 години съм си в къщи а мойто креативно сърце копнее за творене...А как ми се зарадваха.Дори имам предложение да правя обучение веднъж на тримесечие сезонни декорации.....
Коконче мила прегръщам те, ти си знаеш, че съм с теб ....Дай Боже да не е вярно  това усещане... Песента която ти пратих отваряй си я като се сдухаш...... Hug
Мари за вашето прекрасно семейство  Hug
Vanichka  Hug
Добре дошли на новите домакини  Hug
Бонболина страхотна торта
Нощни много сладички тез котенца, добре , че Емо не ги видя Simple Smile
За диетите сега се зарибих с Хранене според кръвната група...Почвам промяната да видим какъв резултат ще има...
Марче цун цун по ръцете ама горката ми уста как слюнкоотделя докато те чета....Не съм се отказала от гостито да знаеш..... не се шегувам  Hug
Стефи Стефан е прекрасен Simple Smile а как ми се гушка бебе....  ще чакам Коконата  да роди, събирам ви в колата и тръгваме  за Варна Simple Smile хем на плаж ( ако става) хем е обещала погача Simple Smile Hug
Сигурно забравям някой но не ми се сърдете, руса съм под прикритие...

# 101
  • UK

Мацки,''селска'' си я водим,щото баба едно време я правеше по празниците.Иначе си е обикновена бъркана торта с крем и орехи,но много вкусна
Ох, покапаха ми лигите по туй селско произведение на сладкарството а уж бях преяла със салата и козунак
Хорааааааааа голяам глад ме мъчи #Cussing out мога и вас да изям Joy
Марче14 Hug само в салатите душко го преглъщам Sick то инак няма изяждане, лигаво едно такова, ама като четох, че повишавало имплантация и дъра-бъра и го ям с кеф hahaha
На мен и Смърфиетка newsm78 ми се губи Къде си кукло липсваш ми Hug

# 102
  • София
Здравейте момичета!

Аз продължавам да ям козунак - остана половин - от голям. Мисля, че утре вече ще го свърша...

Миленчето днес се връща от екскурзията, късно и ще разказва.

Училище започна....

Трябва да запазим местата за морето, че после няма да има...

Авокадо - никога не съм купувала, не знам какво му се яде..., но в ресторанти - винаги го поръчвам, харесва ми вкуса му в салатата...

Чета ви, но от 2 дена нещо нямам настроение за нищо - не съм разстроена, нито сърдита, нито ядосана, просто някакво едно...

# 103
Хелоооууу, дзак, тук съм. Свършиха народните веселби, то не бяха празници, то не бе чудо.  ooooh! Три дни ядохме и се веселихме.  Crazy Вече сили нямам, не съм се наспала като хората от миналата седмица, а мен липсата на сън ме скъпва още повече.  Sad
И тъкмо както си мислех, че тази седмица ще се наспим, йок! Получихме покана от един австрийски колега на мъжа ми за рожден ден в петък. Ама то убаво, но ресторантът се намира извън града и е култов, така да се каже. Там е винаги с резервации, макар че е огромен. Ние успяхме да вредим там само веднъж, не си спомням изпратих ли ви снимки оттам, ама и да съм пак ще повторя:

Та в петък сме на рожден ден, ама като по австрийски ние си плащаме. Работата е нещо като - аз ви осигурявам мястото за купон, а пък ще си го направите, че ще си го и платите.  Joy Joy

Нямам да споменавам всеки по отделно, че да не пропусна някой, но ви пожелавам кой каквито тревоги има, бързо да изчезнат. Hug

# 104
  • София
Така както аз обичам козунак - никой не го обича. Днес ядох салата - домати, краставички, лук, синьо сирене, сол, оцет, зехтин и козунак нарязан на кубчета. всичко е разбъркано и изядено от мен Joy  ММ не може да гледа какво ям време от време.... Обичам още кекс с лютеница... Shocked

Общи условия

Активация на акаунт