Домакини - първи сезон/дванадесети епизод - "агнешки"

• 26 087
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Дари, ставаме две ядосани от вчера. Ако се присъедини още някои можем и отборче да си спретнем  Joy Теб майка ти, мен сестра ми....Наближава времето, когато ще тегля на всички по една ..... След операцията, имам физически увреждания ( не съм, като другите хора) се научих да живея без някои органи и неща. Така, че мога да живея......

Мда...мач, ама не обикновен мач, а истинско дерби. Най-доброто за момента в България, около 20 000 на стадиона, супер атмосфера и любимия отбор. Няколко години го чакаме това дерби на Колежа, аз и дребното само за това си говорим, пеем песни...снощи гледахме 100 пъти един клип във фасето специално за този мач и ММ ни каза, че съвсем сме се полудели. Joy
 Луда работа...., ама ми повдига доста настроението.

Спирам с моите футболни страсти... Hug Hug Hug

Коконче, моя милост сама заминава на курорт. Ще бъда в Баня с мои дружки от форума. Миналата година си изкарахме много добре, надявам се тази година да е още по-хубаво. ПиПирудите, са много готини дами, това което ни обединява, е че всички сме целунати от осмокракото, ама на различни места. Имам приятелки от тази тема и всяка една среща ме зарежда за дълъг период време.

# 76
  • UK
Ох, ами аз ги виждам тези пипИруди в подписа ти hahaha ама незнаех, какви са Rolling Eyes
Много хубаво, да си изкарата страхотно Hug

# 77

Добро утро  и от мен  Simple Smile
Какво да кажа за себе си ? Blush  По стечение на обстоятелствата си останах в къщи  Sad Но и това е малко относително , защото съм все по пътищата    Simple Smile  Обичам да рисувам ( в последно време основно върху текстил ) , да готвя  Simple Smile
Приятен ден Hug

# 78
  • UK
МаяЗая   bouquet Hug

# 79
  • Пловдив
Това е най-любимата песен на мен и дребното...всичко звънни с тази мелодия телефони и аларми. hahaha

Чувствам ви близки и за това ще си позволя да ви покажа нашата идеология. И наистина спирам, защото ставам досадна.

МаяЗая, приятно ми е!  bouquet
Коконче, благодаря!

# 80
  • Талант на 2012,2013 г.
Мая Зая, добре дошла.. Hug  bouquet

# 81
  • при късмета
Ей мЪ на
Боли ме глава от няколко дни и едва станах днес.За първи път си легнах, като се върнах от градината.
Сложила съм да готвя и следобяд ще видя къде ще ме отвее вятъра.
Ваничка приятно изкарване ти пожелавам и на почивката и на мача.Напълно те разбирам за футболните страсти и аз бях така, ама отдавна, на млади години  Mr. Green Чупила съм телевизор с чаша хвърлена по него  Embarassed
Цъфнали са ми карамфилите и много ме радват
Скрит текст:

# 82
  • ул. "Мечтание"
мама-коко, много хубави карамфили!  Hug

# 83
Хееееееййййй,банда1
Христос воскресе !
Ние бяхме на село,от 3 дни сме си тук,но все не сколасвам да вляза.Прочетох ви...и нищо май не запомних.
МаяЗая,добре дошла!
Марче,и аз към останалите се присъединявам че нямаш нищо общо със 105 годишната пенсия за която се представяше.Не само от кухнята,но и от теб лъха спокойствие и добрина  Heart Eyes
Бебе Стефан е много мъничък и сладичък
На Нощни потомството/котешкоото/ е много хубаво
Карамфили обожавам.Както и момини сълзи  Heart Eyes
Коконке, Hug Не умея да успокоявам,затова само те прегръщам и пращам много положителна енергия
На всички ядосани бързо да им минава,както и на всички с разни болежки
КакаДака,откъде си не разбрах?
Май това запомних

Айде да ви метна по парче селска торта за следобедното кафе

# 84
  • UK
Бонболинка Hug много хубава тази торта, как я направи?
Аз се чукнах сама с две яйца hahaha че кат си ги нарязах в една купа зелена салата Mr. Green прибавих и половин авокадо и малко краставица, че като я метнах hahaha погълнах я на един дъх  Joy за десерт парче домашен козунак ooooh!
 Получи се на вкус и на вид, само дето мъжа пообъркал отгоре Mr. Green малко поръската и сега леееко бие на сол, ама като се изреже е екстра Crazy
Да ви кажа ли, че сега ми е тежко и ми се приспа ooooh! Joy

# 85
  • Пловдив
bonbolina, многооооо вкусна торта. Благодаря!

мама-коко, малееееее ти ме биеш по точки. Аз като заклет вещоман не чупя, ама викам и се дърля по форумите.
Карамфилите са разкошни, посях си семенца преди 3-4 седмици, но още нищо не се е показало. Четох, че много трудно изкарвали, ако не стане, като се прибера ще си купя.
Бебе Стефан, голям сладур.
Тръгваме за банката.... #Cussing out дано по-скоро съберем парите да я изплатим ипотеката. С помощта и късмета на ММ.

# 86
  • UK
bonbolina, многооооо вкусна торта. Благодаря!

мама-коко, малееееее ти ме биеш по точки. Аз като заклет вещоман не чупя, ама викам и се дърля по форумите.
Карамфилите са разкошни, посях си семенца преди 3-4 седмици, но още нищо не се е показало. Четох, че много трудно изкарвали, ако не стане, като се прибера ще си купя.
Бебе Стефан, голям сладур.
Тръгваме за банката.... #Cussing out дано по-скоро съберем парите да я изплатим ипотеката. С помощта и късмета на ММ.

rotfImbo rotfImbo rotfImbo ох, това ми хареса. Дано успеете да погасите ипотеката Praynig Hug

# 87
Здравейте и от мен.Снощи си спретнахме едно парти на терасата.Гостите си тръгнаха към 2 и 30 #Crazy Аз уж да не пия,ама като гаврътнах няколко чаши бира.И днес ме боли главата,скоро никакъв алкохол.На всички ви по едно голямо гуш от мен Hug Хубав ден на всички.
ПП от Белоградчик съм

# 88
  • UK
Кака Дака Hug явно не си била тренирана, сега иде лято Mr. Green подходящо време за тренировки Joy

# 89
Ми аз бях на диета и не съм пила от 3 месеца,и за това така стана.Не е лошо да потренирам,.да. Joy

Общи условия

Активация на акаунт