Теб майка ти, мен сестра ми....Наближава времето, когато ще тегля на всички по една ..... След операцията, имам физически увреждания ( не съм, като другите хора) се научих да живея без някои органи и неща. Така, че мога да живея......Мда...мач, ама не обикновен мач, а истинско дерби. Най-доброто за момента в България, около 20 000 на стадиона, супер атмосфера и любимия отбор. Няколко години го чакаме това дерби на Колежа, аз и дребното само за това си говорим, пеем песни...снощи гледахме 100 пъти един клип във фасето специално за този мач и ММ ни каза, че съвсем сме се полудели.

Луда работа...., ама ми повдига доста настроението.
Спирам с моите футболни страсти...

Коконче, моя милост сама заминава на курорт. Ще бъда в Баня с мои дружки от форума. Миналата година си изкарахме много добре, надявам се тази година да е още по-хубаво. ПиПирудите, са много готини дами, това което ни обединява, е че всички сме целунати от осмокракото, ама на различни места. Имам приятелки от тази тема и всяка една среща ме зарежда за дълъг период време.
ама незнаех, какви са 

По стечение на обстоятелствата си останах в къщи
Но и това е малко относително , защото съм все по пътищата

дано по-скоро съберем парите да я изплатим ипотеката. С помощта и късмета на ММ.

Аз уж да не пия,ама като гаврътнах няколко чаши бира.И днес ме боли главата,скоро никакъв алкохол.На всички ви по едно голямо гуш от мен