Домакини - първи сезон/дванадесети епизод - "агнешки"

• 26 138
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
  • UK
И аз не бях. По-ми прилича на сакъзче щото цветчетата му такива дребнички ма му се радвам. Ако се прихване ЩИ дам ...щото те обичам... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Laughing
Ау, ма само нея ли обичаш Crossing Arms
 Joy Joy Joy Joy

# 166
  • София
И аз не бях. По-ми прилича на сакъзче щото цветчетата му такива дребнички ма му се радвам. Ако се прихване ЩИ дам ...щото те обичам... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Laughing
Ейййй.....другарче!
Коконке, шА ти пратим, бре. Само китки да гледаш.

# 167
  • при късмета
Привет
Мари дано вече да е налично лекарството  newsm17
Марче познавам двама-трима които се занимават с дизайн и реклама без да са го завършвали като специалност.Едната мацка даже в Италия замина и си работи същото, при това за нея си.Отдава им се на хората.
Ваничка в нас първото червено яйце просто стои до другото боядисване.Не го хвърляме в течаща вода, няма река наблизо.Чупи се яйцето да се види колко се е запазило. Направи каквото си намислила, не мисля, че тук има правилно или грешно.
Ходи ми се на работа и още как.Ама на последната ми работа.Вярно, че по цял ден си късах нервите в държавни институции и повечето от колегите друго освен да карат кола не знаят, ама шефа компенсираше отвсякъде.Вършеше и мойта работа ако на мен ми се налагаше да не съм на работа.Имах си шеф злато.Обаче работата драстично намаля.
Егати домакинята съм, още не съм измислила какво да готвя ooooh! ма много ми се спиииии бе
не мога да публикувам 3 пъти вече

# 168
  • София

Марче познавам двама-трима които се занимават с дизайн и реклама без да са го завършвали като специалност.Едната мацка даже в Италия замина и си работи същото, при това за нея си.Отдава им се на хората.
Егати домакинята съм, още не съм измислила какво да готвя ooooh! ма много ми се спиииии бе
не мога да публикувам 3 пъти вече
Още една другарка , като мен.  Joy
А, моето идиотче, взе та се върна от Австралия....беше по тяхна покана на работа. А, беше....нямам думи. Що се върна, бре..."много са тъпи..." а, ние нали сме много "остри", та сме на този хал....

# 169
  • Талант на 2012,2013 г.
Коконооооо сИчките ви обичаммммммм.... Heart Eyes Laughing

Пък аз ще готвя нещо дето хич не ям...Зелен боб с картофи на манджа...Брррррр ... ма мъж ми това иска. Crazy

# 170
  • UK
Зелен боб и аз не обичам  Sick
Марче14 Hug моя мъж е влюбен в таз Австралия ooooh! и там искал да живее  Shocked Пък аз му викам, при крокодилите hahaha ааа не, мерси, не ща Joy
Иначе, китки обичам всякакви и много ги имам, ама искам, още и още, щото съм лакУма  smile3534 newsm62

# 171
  • Талант на 2012,2013 г.
И аз така... Mr. Green

# 172
  • София
Марче14 Hug моя мъж е влюбен в таз Австралия ooooh! и там искал да живее  Shocked Пък аз му викам, при крокодилите hahaha ааа не, мерси, не ща Joy
Ма, то крокодили в градовете няма, ма Коконо...има защо да иска, ех ...ще си отживеете там, ако отидете. Има .....глоби, много глоби солени. За всичко...нали е демокрация  newsm78. но има ред.
Зелен боб, много обичам. Постен с много магданоз и копър. И изобщо по месото не си падам много. Ставам, крайно време е!!
ЧаО ви! Довечера ще ви прегледам.  Hug

# 173
  • UK
Марче14 Hug моя мъж е влюбен в таз Австралия ooooh! и там искал да живее  Shocked Пък аз му викам, при крокодилите hahaha ааа не, мерси, не ща Joy
Ма, то крокодили в градовете няма, ма Коконо...има защо да иска, ех ...ще си отживеете там, ако отидете. Има .....глоби, много глоби солени. За всичко...нали е демокрация  newsm78. но има ред.
Зелен боб, много обичам. Постен с много магданоз и копър. И изобщо по месото не си падам много. Ставам, крайно време е!!
ЧаО ви! Довечера ще ви прегледам.  Hug

няма, няма, ма по филмите има  rotfImbo rotfImbo rotfImbo Ние спазваме реда навсякъде да си глобяват, ко ми дреме Mr. Green

# 174
  • при късмета
Искам и аз в Австралия.Тпличко и не е влажно, поне през повечето време.И ни влечугите, ни отровните ме плашат, моя мъж вика, че по-отровни от мене не могат да са и ще бягат hahaha

# 175
  • UK
Искам и аз в Австралия.Тпличко и не е влажно, поне през повечето време.И ни влечугите, ни отровните ме плашат, моя мъж вика, че по-отровни от мене не могат да са и ще бягат hahaha
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo Днеска, хубаво се кикотя с вас ама, утре сигурно за компенсация ooooh! шИ ривЪ Joy Joy Joy Joy

# 176
  • София
Днеска, хубаво се кикотя с вас ама, утре сигурно за компенсация ooooh! шИ ривЪ Joy Joy Joy Joy[/color]
А, престани да се вкарваш в драми, много те моля.  Naughty

# 177
  • София
моя мъж вика, че по-отровни от мене не могат да са и ще бягат hahaha
има, има....едно паяче, малко като върха на карфичката...окончателно е, ако те ухапе. ...

# 178
Пия си кафето и се мятам да чистя.
мен пък ми се работи.Вкъщи ми писва еднообразието.Ами Коконке ще момеем 2,пък мъжете да си изкарват пари.Цветя обичам ,но с моето вечно пътуване мъжете ги умориха.Казах,че докато не завърша да се спра на едно място няма да гледам.
Аз ще правя картофки с масло на фурна.

# 179
  • при късмета
моя мъж вика, че по-отровни от мене не могат да са и ще бягат hahaha
има, има....едно паяче, малко като върха на карфичката...окончателно е, ако те ухапе. ...

и една медуза със същите размери

То мъжо все гледа да ме нареди и такива му ги ражда главата.След секциото се наложи "физиотерапия с радар" защото имам бучка от едната страна, стана срастване от шев.Казвам на мъжа ми, той вика: "Що ще харчат пари тия от ЗК, ще те пусна пред патрулката да си правиш физиотерапията, а те ще те засичат с радара"  Joy

Общи условия

Активация на акаунт