Домакини - първи сезон/дванадесети епизод - "агнешки"

• 26 153
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
  • UK
моя мъж вика, че по-отровни от мене не могат да са и ще бягат hahaha
има, има....едно паяче, малко като върха на карфичката...окончателно е, ако те ухапе. ...

и една медуза със същите размери

То мъжо все гледа да ме нареди и такива му ги ражда главата.След секциото се наложи "физиотерапия с радар" защото имам бучка от едната страна, стана срастване от шев.Казвам на мъжа ми, той вика: "Що ще харчат пари тия от ЗК, ще те пусна пред патрулката да си правиш физиотерапията, а те ще те засичат с радара"  Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo Ох, смях се на глас и със сълзи, Мама коко Hug тоз твоят мъж hahaha голям образ бил Joy Joy Joy Joy

# 181
  • ул. "Мечтание"
Привет, домакини мили!

Вчера имах натоварен ден! Ама не се оплаквам. Нека да има работа.  Mr. Green Открих сезона, така да се каже. Вчера имах две консултации.  newsm44 Във вторник имам презентация и трябва да се подготвя. Още не ми е ясно как точно ще презентирам, тъй като нямам мултимедиен проектор на разположение.  Thinking Абе ще го измисля. Въртят ми се разни идейки в главата.

Дарил, не си сама.  Joy Когато ядях месо и аз обичах суровичко свинско - и на кайма и на парченца.  Wink

МаяЗая, цветенца, треви, слънца... със щрихи само... Много харесвам такива...

Момичета, какво направихте с червеното яйце от миналия Великден?

Зарових го в градината.  Peace Чувала съм, че друг вариант е да се пусне в течаща вода (река).

На мен доста ми мрънкаха, че трябвало да си намеря работа, било важно, пенсии, ала-бала, да съм трупала стаж. Но аз не се дадох.  Crossing Arms Naughty Вкъщи с децата! Това ми е работата! И нещо, което да правя в свободното си време. Бях се заракла, че ще правя, ще струвам и ще намеря работа, която ми пасва напълно. А ако не намеря, ще си я създам сама. И се радвам, че устисках и стигнах до "ще си я създам сама".  Mr. Green И сега работя в свободното си време, върша неща, които много-много-много ми харесват, неща, които намирам за смислени. Парите са бонус. Дефакто едната ми работа е доброволческа, но ми доставя такова огромно удоволствие, че никога не съм се замисляла, че не получавам пари за това. Работя когато искам, колко искам. Работа мечта!  Heart Eyes Те родата пак мрънкат, че трябвало да си намеря истинска работа, но след няколко скастряния, че аз работа вече си имам престанаха да досаждат.

О, Валенце, ти си от моята партия!  Mr. Green Hug  bouquet  Аз винаги това съм искала да правя - да си стоя вкъщи, да си гледам къщата, децата, двора. Simple Smile И никога не ми е било скучно или безинтересно.

Мари, да покажеш като се захване. И аз не обичам откъснати цветя.

Австралия ми беше мечтано място за живеене. Докато не разбрах колко дъжд ги вали.  Naughty Мразя дъжда. По-добре да ми е студено и да има сняг, отколкото да вали дъжд. Crossing Arms

хахаха, мама-коко, твоя мъж ме разби с тоя радар!  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 182
  • при късмета
О, имаше и други "гениални" идеи. Като се роди детето викаше:"Продавам колата и взимам мотор.Детето ще се вози най-отпред, хем ще ми пази завет, хем няма да е гладно, знаеш ли колко насекоми ще изяде-това са си чисти протеини" ooooh!
Нощни да не се отървеш от работа  Hug

# 183
  • Талант на 2012,2013 г.
Менюто се променя. Постен гювеч. Mr. Green hahaha Joy

# 184
  • UK
О, имаше и други "гениални" идеи. Като се роди детето викаше:"Продавам колата и взимам мотор.Детето ще се вози най-отпред, хем ще ми пази завет, хем няма да е гладно, знаеш ли колко насекоми ще изяде-това са си чисти протеини" ooooh!
Нощни да не се отървеш от работа  Hug
о-не разби ме  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo Нощни, най хубаво е, когато работата ти доставя удоволствие и си я вършиш с кеф! Laughing

# 185
Мама-коко, весело си живеете с твоя мъж, определено  Simple Smile С този радар изби рибата направо  Simple Smile
И аз не искам да работя, момичета. Искам вкъщи, да си гледам детето/децата, къщата, двора...ех, размечтах се. Засега обаче няма как да стане, трябва да се бачка. Иначе мъжът ми работи на 2 места, работим и от къщи допълнително, изкарва човекът, обаче ето аз от 8 месеца взимам 240 лева, е как да стане? Докато ги дръпна от банкомата, и заминават по направление, тъй че....  Tired А и допълнителната работа понамаля в тази криза, нямат пари хората за сайтове.
Както и да е. Ходих до шефката и до счетоводителката, уведомих ги, че съм бременна. Утре сутрин ще ходя пак, да видим какво ще измислим, кога и за колко ще се върна на работа.
Марче, никаква академия, душко, мъжа ми ме понаучи на едно - две неща, иначе аз хал хабер си нямах. Сега си поделяме работата и се справяме, не се оплакваме.
Австралия искам поне да я зърна, както и много други кътчета по света. Силно се надявам да стане в този живот, ако не - в следващия  Flutter

# 186
  • Талант на 2012,2013 г.
Аз яйцето го метнах в боклука. Ми да, там да ни изринат каръка дано... Rolling Eyes

# 187
  • София
Здравейте момичета.Чета ви от известно време и реших да се присъединя и аз към вас,ако може. BlushТа тук е толкова уютно и приятно.  bouquetКакво да кажа за мен-омъжена съм,имаме дъщеричка на 1г.и 4м.и се гледаме вкъщи с нея и така.

# 188
  • при късмета
добре дошла Диди   bouquet

# 189
  • UK
Здравейте момичета.Чета ви от известно време и реших да се присъединя и аз към вас,ако може. BlushТа тук е толкова уютно и приятно.  bouquetКакво да кажа за мен-омъжена съм,имаме дъщеричка на 1г.и 4м.и се гледаме вкъщи с нея и така.
Диди добре дошла при нас   bouquet Hug

# 190
didi-t, добре дошла  Hug

# 191
  • ул. "Мечтание"
didi-t, добре дошла!  Hug

Вио, дано се наредят нещата по възможно най-добрия за семейството ти начин!  Praynig Praynig Praynig
Не бих искала да звуча обвинително с приказките си. Все пак всеки сам преценява на какво е готов и какво може да прежали и в замяна на какво. Не са лесни такива избори. Прегръщам те!  Hug  bouquet

# 192
Пак наминавам Wink
Тези дни,както не ми се пишеше,сега ми се случи нещо,което ме разсмя и бързам да го споделя с вас.
Обажда  ми се сутринта по телефона една бабка,която ми е съседка,но от  много години дава апартамента си под наем и си живее на вилата.
-Искам да те видя...казва.Ми,заповядай,като искаш.Преди малко звъни на вратата и влиза,след което се запътва тутакси към хола и излиза пременена с...пижамки... #Crazy
-Ще дремна,казва един час и после ще видим какво ще правим...
Имала пътуване с влака утре сутринта и решила за по-сигурно да преспи тук,ама забравила да ми каже по телефона.Е,разгеле,разбрахме се,накрая!  Laughing Joy Joy Joy
didi-t, добре дошла!   bouquet

# 193
  • София
Здравейте момичета.Чета ви от известно време и реших да се присъединя и аз към вас,ако може. BlushТа тук е толкова уютно и приятно.  bouquetКакво да кажа за мен-омъжена съм,имаме дъщеричка на 1г.и 4м.и се гледаме вкъщи с нея и така.
ЗаписАхте У тефтерО, налична си вече. Нали знаеш, аз съм се провъзгласила за домоуправител. Дисциплина има тук!! Диктатура ще прилагам вече, щото някои ги няма!  Mr. Green
 Представила се е добре, ама няма тортичка, шоколад, нещо сладичко поне...кремче, за пиене там нещо си....ние всичко си обичаме.  То, така на гости не се идва.  Mr. Green  Добре дошла!  Hug

hahaha Joy hahaha Весело е при вас.
Мама-коко,
И аз не искам да работя, момичета.
Марче, никаква академия, душко, мъжа ми ме понаучи на едно - две неща, иначе аз хал хабер си нямах. Сега си поделяме работата и се справяме, не се оплакваме.
Австралия искам поне да я зърна, както и много други кътчета по света. Силно се надявам да стане в този живот, ако не - в следващия  Flutter
Аз искам да работя!! Активна съм, ама не ме щЪт.  Mr. Green
Няма значение с Академия или не. Важното е да сте си добре. А, Австралия....много далече. Други хора, други нрави, не е като Европа. Много пият, повечето и ги тресе депресията отвсякъде.
Саможивляци!!
нощни , така обичам! Браво на теб.   bouquet
Сега излизам да си търся лампичката. Още съм гневна!  Crossing Arms
ША вЪрна, ако някой не ме открадне!  Heart Eyes

Е, това "изби рибата" отвсякъде. Joy Joy
Обажда  ми се сутринта по телефона една бабка,която ми е съседка,но от  много години дава апартамента си под наем и си живее на вилата.
-Искам да те видя...казва.Ми,заповядай,като искаш.Преди малко звъни на вратата и влиза,след което се запътва тутакси към хола и излиза пременена с...пижамки... #Crazy
-Ще дремна,казва един час и после ще видим какво ще правим...
Имала пътуване с влака утре сутринта и решила за по-сигурно да преспи тук,ама забравила да ми каже по телефона.Е,разгеле,разбрахме се,накрая!  Laughing Joy Joy Joy
Звучи ми като виц, не е истина направо....

# 194
Ехоо, и аз съм тук.  wavey wavey

А, Марче, кой ще те краде? Не те даваме.  Hug
Добре дошла, Диди.  Hug
Ерма,  мама-коко, при вас е весело hahaha

Аз пак пропуснах много от темата. Ще наваксам.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт