Домакини - първи сезон/дванадесети епизод - "агнешки"

• 26 161
  • 746
  •   1
Отговори
# 195

Е, това "изби рибата" отвсякъде. Joy Joy
Обажда  ми се сутринта по телефона една бабка,която ми е съседка,но от  много години дава апартамента си под наем и си живее на вилата.
-Искам да те видя...казва.Ми,заповядай,като искаш.Преди малко звъни на вратата и влиза,след което се запътва тутакси към хола и излиза пременена с...пижамки... #Crazy
-Ще дремна,казва един час и после ще видим какво ще правим...
Имала пътуване с влака утре сутринта и решила за по-сигурно да преспи тук,ама забравила да ми каже по телефона.Е,разгеле,разбрахме се,накрая!  Laughing Joy Joy Joy
Звучи ми като виц, не е истина направо....
Марче,честна дума!!!  Дали щях да го пиша,ако не беше истина?!?Аз още не мога да се съвзема от изумление,а тя спи в момента. hahaha Joy

# 196
Голям смях е днес тук, не мога. Joy
Диди- добре дошла!
Отдъхнах си аз. Ей сега идваха майсторите за хладилника, вентилаторчето ще подменят утре, само това е. Аз се бях вкарала във филм, че фреона е свършил, фирма за хамали тръгнах да търся, че нали ще го нося да го зареждат. ooooh!
Ама такава съм си, винаги мисля най- лошото, да съм подготвена.
Иначе банята била готова, само бойлер няма. След малко отивам за дреб и на инспекция.

# 197
  • UK
Ерма rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo тая бабка изби рибата Joy сълзи ми избиха на очите от смях днес със вас  tooth
Марче14 Hug ни тЪ, давамИ Joy сори Naughty
Ох, глад smile3516 глад глад, сто пъти отварям хладилника Mr. Green и все с нос hahaha заврян там, мъжа ми казва, че ще хвана ангина така Joy Ядох таратор, ама реших, че не ми е достатъчен, че си спретнах една шопска, после си подсладих с няколко бишкоти, са па ми е сладко и пак го наобикалям за нещо соленко tooth

# 198
  • София
Благодаря ви за топлото посрещане. Hug

Ееее знаех си, че с качването на снимка с почерпка нещо ще объркам.Нищо де чувствайте се почерпени.Grinning

Успях,две торти за да има за всички!

Последна редакция: ср, 08 май 2013, 15:57 от didi-t

# 199
  • UK
Благодаря ви за топлото посрещане. Hug

Ееее знаех си че с качването на снимка с почерпка нещо ще объркам.Нищо де чувствайте се почерпени.Grinning
Благодарим  bouquet нещо за ядене е, нали Joy Joy Joy Joy Joy

# 200
  • ул. "Мечтание"
Ерма, това се казва случка!  Joy hahaha Joy

Аз препиквам от смях в момента с това:  Joy Joy Joy Joy

http://gospodari.com/?go=video&p=detail&videoId=8398

# 201
Благодарим  bouquet нещо за ядене е, нали Joy Joy Joy Joy Joy
Ооо,и то какво само! Благодаря много!  Hug А може ли и за бабката да взема едно парченце,че като стане от сън ще е гладна?  Joy
Нощни,наистина! Мога след време като виц да го разказвам! Laughing

# 202
Леле колко много сте изписали  Grinning
Добре дошла, Диди.   Hug

kokona20  де да беше бизнес  Simple Smile Аз рисувам и подарявам  Blush В къщи само ми мърморят , че се занимавам с глупости  Sad Ми неудобно ми е да искам пари   Blush
Най - доволна съм от руските  DECOLA  Simple Smile Ако решиш да рисуваш питай ще помагам  Simple Smile

# 203
  • UK
Ерма, това се казва случка!  Joy hahaha Joy

Аз препиквам от смях в момента с това:  Joy Joy Joy Joy

http://gospodari.com/?go=video&p=detail&videoId=8398
Нощни  smile3532това снощи го гледах по Господарите hahaha вярвай ми, на глас съм се смяла, на глас rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 204
  • UK
Ооо,и то какво само! Благодаря много!  Hug А може ли и за бабката да взема едно парченце,че като стане от сън ще е гладна?  Joy
Нощни,наистина! Мога след време като виц да го разказвам! :lol:
Joy Joy Joy Joy ами и ти каква си недосетлива hahaha Я скокни и и подготви и подносче със закусчица Laughing може, така да  е свикнала  Joyженицата hahaha[/color]

# 205
Нощни,наистина! Мога след време като виц да го разказвам! :lol:
Joy Joy Joy Joy ами и ти каква си недосетлива hahaha Я скокни и и подготви и подносче със закусчица Laughing може, така да  е свикнала  Joyженицата hahaha[/color]
Joy Joy Joy О,то цяла сага стана...Довечера ще разказвам повече. Не яла ориз с гъби,защото била диабетичка и трябвало месце да хапва!  Wink Отивам пържолки да й търся.   hahaha

# 206
  • Талант на 2012,2013 г.
Спах.

Диди, добре си ни дошла! Hug

Ерма бабето изтрепА сИчката риба.

ТортиШките за мен. Да не сте пипнАли... Mr. Green hahaha Joy

Сега почвам да готвя.

От сутринта на два пъти ме тормози скрит номер...тЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪтттт... Whistling

# 207
  • при късмета
Ерма я метни адреса ти на лични.Знам ли, може да и аз да имам път натам  Joy
ама истинския

# 208
  • ул. "Мечтание"
Наздраве, дами!  Hug
Пилатес за любители на виното! Simple Smile

# 209
  • София
Голям смях е днес тук.
Диди- добре дошла!

Откакто седнах преди 15 минути - чак рева от смях, чак всички ме гледат странно...

Общи условия

Активация на акаунт