Домакини - първи сезон/дванадесети епизод - "агнешки"

• 26 179
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро ви казвам, смеейки се през сълзи. То не бяха радари, деца на мотор, бабки в пижами и накрая линка на Нощни  Joy Joy Joy Joy

Радвам се, че настроението е на макс.  Peace

Добре дошла на ДидиHug

Аз съм много щастлива, защото все пак тази година ще успея да видя моите любимци Бон Джови. Party Party
Скрит текст:
Бях ви казала, че ММ има командировка в Европата в края на юни и затова решихме да пътуваме заедно. Той да остане в Залцбург, където е мероприятието, а аз да си продължа за БГ, където щях да остана юли и август. Той се връща след събитието в Богота и отново след месец пак ще пътува до БГ за лятна отпуска. Е, ткъмо нагласихме детайлите и билетите и като започнаха да настъпват разни промени, всичките от служебно естество. Ха напред, ха назад, но вчера вече всичко се нареди по най-прекрасния начин.  Laughing Летим заедно до БГ, 4 дни по-късно ММ отива в Залцбург за събитието, което е половин ден  ooooh!. На следващия ден той лети до Милано от Австрия, а аз от БГ. Имаме ден и половина да разгледаме града, вечерта на втория ден е така жадувания концерт, на следващия ден се връщаме в БГ, а той милият след това лети обратно до Богота. Снощи стояхме до посред нощите да резервираме хотели, билети и т.н. Много съм щастлива. Heart Eyes

Днес ще ходя на курс по-късно, нещо още не мога да се събудя. Благодаря на Ерма за страхотното кафенце!   bouquet

Аууу, Нощни, тоз пилатес е само за мен, да знаеш!  Hug

# 211
Eрма голям смях с твоето бабе.Ако вземе да се похвали някъде току виж др път се изтупали няколко. Joy Joy
Коконке и мен ме гони нещо апетита.Картофите ги хапнахме.
Отивам да си намеря друго за хапване.Емо на градина.Къщата ми е в ред изрядна.Мъжа спи следобедна дрямка. Joy

# 212
  • ул. "Мечтание"
Смърфи, голяма акробатика, голямо нещо!  #Crazy Joy Радвам се, че сте успели да натъкмите датите!  Peace

Скрит текст:
Мен май ме отбиха.  Rolling Eyes Искрен не е сукал със сигурност от 6ти вечерта, а всъщност даже не съм сигурна дали и на 6ти е сукал... Сещал се е де, ама в кофти моменти или защото е жаден/гладен и като му дам ядене или вода не се сеща пак.... Въпросът сега е да се радвам ли, що ли Rolling Eyes... Хем ми се щеше вече да ме отбива, хем ми е терсене и искам още... Толкова ми е хубаво като се гушне в мен с един умиротворен поглед...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 213
Нощни на колко е Искрен?
Кажете как си съхранявате снимките?
Имам 1000 за изкарване и ми излизат 50 паунда.Ама нещо май няма да е точно сега.А искам да ги разкарам от компа и от фейсбука.
Отивам да си взема детето до после.

# 214
  • ул. "Мечтание"
На 23ти става на 2 години и 4 месеца.

Външен хард е добро решение, както и дискове. Ние използваме дискове за съхранение. бекъпа е задължителен дори да си стоят на компа или другаде!  Peace

# 215
Ехе браво признах те.Аз кърмих моя син само 1 мес.В следствие на кърменето сега имам няколко фиброаденома.Но като ме заболят се сещам,че съществуват.

# 216
  • София
Хоп, троп, тука съм си. Добър вечер!  Hug
Напикала съм се от смях.... rotfImao rotfImbo rotfImao Това бабе на Ерма ми разказа играта. Направо не е истина, не, не може. Ами ако дойдат и други, бре Ерма???  newsm78 А, си я и представям с невинен поглед....не, не ,не.
А и с този пилатес....окончателно съм....няма да ви кажа.
 Нощни, та до кога ще се кърмите, та той има и зъби вече. Аз не мога. Не съм и изпитвала тези твои чувства, не ми беше приятно. Но и нямах какво да му дам на бебето, за две дни събрах 20 грама. Минах на адапт.мляко. Изгледахме го, жив, здрав...

Аз съм много щастлива, защото все пак тази година ще успея да видя моите любимци Бон Джови. Party Party
Смърфи, и аз съм на концерт, ама тук, на стадиона. Да знаеш, тук е купона. Преди десетина година бях на концерт на Rolling Stones в Лондон , ами не беше купон. Някак сдържани, малко обрани. Ама тук си е купон отвсякъде. Popcorn cheers
Диди, много хубава торта, вкусна, `апнах.  Hug
Исках още нещо да ви кажа, но трябва да ме изчакате да се сетя. Имайте търпение, моля.
Ще се върна.  Heart Eyes
пп а, едното беше, че обичам снимки на хартиен носител и в албуми.
Пак ще дойда.

# 217
Бързо всички тук под строй няма да си пиша сама.
Мойте мъже отидоха до магазина да купят пил.месо и зеленчуци да правя шишчета.Пак ме ухапаха онея от горе.
И аз така ги обичам снимките ама нещо солено ще ми излезне.И ще зачакам да ги имам излишни за да ги дам за снимки.Те в бг са по-скъпи от тук.

# 218
Новите мами какво се спотайват.Черпят пишат по-един пост и ни гледат сейра.Бързо да се отчитат.
В кой градове живеят?Колко чада имат?КАкво обичат да правят?И т.н.
А Марче извзех ти функцийте,ама не пишат тея девойки убави.

# 219
Тук съм аз Тите, да не си пишеш сама. Joy

# 220
Simple Smile Как е малкия юнак?

# 221
  • ул. "Мечтание"
Благодаря, Тити!  Hug
Скрит текст:
Доколкото ми е известно фиброаденомите не се причиняват от кърмене, а всъщност даже се повлияват добре от него. Възможно е по време на бременността и кърменето да се увеличи размера, тъй като се променя хормоналния баланс, но това обичайно не е притеснително. Нужно да се следи редовно, но това май си е нужно и без да се кърми.  newsm78

Марче, ако ме беше питала след като приключих с кърменето на големия ми син (малко преди да стане на 4 месеца го отбих) и аз като теб бях. Не можех да си представя да кърмя дете със зъби или да е достатъчно голямо за да говори и т.н. Еле пък да ми е приятно кърменето, направо ми се струваше научна фантастика. Радвам се, че с второ не се заинатих и потърсих помощ където трябва, та стигнахме до тук. Simple Smile до кога ще се кърмим... до когато желае и има нужда. Simple Smile Не се притеснявам, че няма да се отбие никога. Даже се притеснявам, че може да се отбие твърде рано!  Mr. Green

Е, не се е свършило съвсем, уважи ме следобяд след като се наспа, но изглежда ще е началото на края...

# 222
А какви храни консумираш за да имаш толкова време кърма?Или при теб си е просто даденост?
Моя братовчедка кърми до 1 год.Аз го приемам за нормално щом и детето и ти се чувствате ок.
Ами незнам при прегледа ми казаха,че е от по-гъста кърма.А аз бях на косъм от мастит и предполагам само,че от там се е получило.

# 223
Непоносим. #2gunfire
Ама нали си е моето, търпя го.

Нощни- кърми си. Мен много ме е яд, че не успях да кърмя. То не беше влизане в стаята, мъчих се, оживя де. Mr. Green

# 224
 Joy JoyОт къде ли ми е познато?Моето диваненце е същото.Вече любимите ми дни са сряда,четвъртък и петък.Защото като е на градина е по-кротък вкъщи.
Коконке да не замръзна в хладилника?Къде се ската?

Общи условия

Активация на акаунт