Домакини - първи сезон/дванадесети епизод - "агнешки"

• 26 150
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Точно, Люси, това имах предвид- доверието е  много важно нещо между родители и деца. Всичко ще е наред!

# 601
  • в сърцата на децата <3
Привет, привет! Ангелчето се явява на отчет!   bouquet
Чистито на всички празнуващи  newsm51
Тия дни сте ме виждали на балкона, защото четях от телефона, но е мъка за писане. Днес почти цял ден ви чета, бях си решила да не пиша преди да съм ви изчела, а ви изоставих на 10-та страница някъде  Crazy
Коконче,  Hug Hug Hug Hug Всичко ще е наред   bouquet

Направих аз една обиколка на рОдината. Видяхме си родата. Не ми омръзна вкъщи. При мама си е най-хубаво  Heart Eyes За пореден път се разочаровах от близък човек - човек, който има пъти повече от мен - и пари, и имоти, човек, заради когото родителите ми са заделяли от моя и на брат ми залъка - не пожела да дойде да види детето ми... Както и да е - не е като да не съм го очаквала.
Празнувахме на татко рождения ден, направихме му курбан - агънце. Майка се изпопретрепа от готвене, чистене, пак готвене и пак чистене... и никакъв сън. Че не иска дебелоглавото да я сменя да поспи, ами стоя сама цяла нощ да пече агнето, после цял ден около гостите...
Счупих си телефона. Почти умишлено при това - засилих го в земята, че ме ядоса супер много. И туй му беше. Сега няма никой на дисплея, май му счупих сензора. Ще подработвам ММ за нов, скоро имам РД и може и да ме огрее.
Тази сутрин се прибрахме и съм на 6 без 10 - дремнах следобед, събуждам се и се чудя къде съм  newsm78 hahaha Хайде отивам да си наготвя манджата, че стана някое време. Утре ще се вясна пак и ако улуча малкото дзверче да спи ще съм по-многословна и подробна  Mr. Green
Гушкам ви всички!!!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 602
Лус не се притеснявай всичко ще е наред!Има и свястни деца.
Ангелче кажи къде хойкахте из родината?
И ние се каним като се приберем в бг да отпрашим на вилата им в едно село до Плевен.А после да обиколим малко местности.
Четох за кръщенето,още не сме кръстили Емо.То докато се наканим детето ще стане колкото мен.

# 603
  • София
Дойде - усмихната и весела! Момчето каза, че е свясно... Офф, олекна ми!

# 604
  • UK
Дойде - усмихната и весела! Момчето каза, че е свясно... Офф, олекна ми!
Hug Hug Hug Луси тези "тревоги" вече ще те тресат свиквай, но и имай доверие, по-добре така, отколкото забрани и лъжи Naughty Обаче за връзки от нета, ФБ Whistling уф по-добре -не, то на 1-ва среща няма да стане ясно, кой свестен и кой с каква цел  Rolling Eyes АЗ съм малко старомодна в това отношение Crazy
Ангелчеееееееее липсваше Hug
Тите[/b ] Hug де ще ходите Heart Eyes
Къде сте бре??? Почвам ви smile3529 smile3530  по домовата книга Joy ми тъй де, Марчето14 Hug пак си пие нейде и с някой кайвето и съвсем си забрави задълженията ooooh! hahaha hahaha hahaha

# 605
Тук съм, тук съм.... Днес нали е почивен ден и се излеваме по нощници още с ММ - аз с единия лаптоп, той с другия, само че аз за забавление, а той работи.

Марче и Ерма - хиляди благодарности!  Hug Сега мятам един боб, да видим каква ще я свърша.  Praynig

Поздрави на всички! Я да ви почерпя с по едно коктейлче:

А за бременеещите момичета по един плодов коктейл, че и те да ни правят компания:

# 606
  • UK
ЕЕЕЕ Смърфи  Hug Hug Hug при вас е неделя newsm78 все още, нали? като на забавен каданс  hahaha

# 607
  • в сърцата на децата <3
Пу за мен мохитото  Mr. Green

# 608
  • в сърцата на децата <3
Па като се позамисля и текила няма да откажа...  hahaha

# 609
Тук съм и аз, изчетох ви най - накрая.
Първо да честитя на имащите повод:
Ерма, честит рожден ден, от здраве и късмет да се не отървеш  Hug
Вале, честита ви годишнина, още много по 13 да сте все заедно и да се обичате все повече и повече  Hug
Мен официално ме изписаха от болницата, всичко е наред. Видяхме сърчицето на бебо, миличката душичка, дано да си седи кротко вече и да нямаме проблеми  Praynig Забраниха ми обаче секса  Embarassed Ама няма начин, целта определено си заслужава, ако трябва до края без секс ще стоим!
Смърфиетка, благодаря, че помисли и за нас  Hug Ще се почерпя от безалкохолното коктейлче, няма начин  Wink
Ай наздраве и поздрави на всички  Hug

# 610
  • Бургас
Ох,Вио...лудо-младо! Joy
На нас с мъжа никой не ни го е забранил,ама със заповед не мож ни накара. Mr. Green
Пази се!После ще наваксвате.

Смърфи,все забравям за часовата разлика,ние сме напред,нали? newsm78
Била съм в Куба и помня,че имаше някъде 6 часа.Как мина РД на оня скръндзьо австриеца?

Другата седмица са изпитите,направо искам всичко да свърши.Детето и то се побърка.

Ангел,не хаби телефоните,мъжовата глава ще ти свърши по-добра работа.Разбивай нея!

Коконче,дай малко дъжд насам!

Много ми е нервно,после пак ще пиша. Wink

# 611
Коконче - понеделник сме, ама към два на обяд все още! Peace

Славче - вие сте напред с осем часа през лятото и седем през зимата! Онзи скръндзльо се разболя.... представяш ли си? Wink А то не само, че си плащаш, ама сметката се деляла на броя хора. Тоест ти може да си пила една бира с картофи, ама друг да е изпил една бутилка с текила, всички плащат по равно. Абе луда работа. ooooh!

Казвам ви виртуално наздраве, надявам се като се върна лятото да мога и лично да ви го кажа! Hug

# 612
И тук заваля, гърми и трещи  Rolling Eyes Поне разхлади, че бяха големи жеги тия дни.
Славче, лудо - младо чак не съм, ама като ти забранят нещо нали знаеш - само то ти е в главата  Embarassed

# 613
  • София

Къде сте бре??? Почвам ви smile3529 smile3530  по домовата книга Joy ми тъй де, Марчето14 Hug пак си пие нейде и с някой кайвето и съвсем си забрави задълженията ooooh! hahaha hahaha hahaha[/color]

Малиийййй, готви ми се преврат.  Mr. Green Власт не давам, който си я взел...това е. Власт се дава с кръв. Революция ще правят, да ама не!!  Ще се стреляме....
Коконо ,  wavey
Люси, и аз ще се притеснявам за детето. Тези познанства от фейса...може и да са добри децата, ама все си имам едно на ум. Но ти си постъпила много добре, също и аз така щях да постъпя. Трябва да им се показва, че им имаме доверие, защото винаги може и да ни преметнат. Важното е да няма лъжа м/у дете - родител.
Ангелче, кажи къде ходихте, как прекарахте, нали обиколка из България правихте. А, малкото сладурче как се държи.
Смърфи, грабвам си едно коктейлче. Само и мента да има , аз съм доволна. Много обичам лимонада  от смляна мента+ лимон+захар. Ммммм.. Сега, ако правиш напремер мусака, първо ще си направиш каймата на зрънца в тенджерата + лук + чер.пипер + сол. Добавяш си картофите и всичко друго, водичка  да покрие малко яденето и затваряш тенджерата. Вариш за около 10-15 мин. След като започне да съска от вентила, веднага се намалява силата на огъня. При мен котлоните са до 9. След като заври, намалявам на 3-4 максимум.
Девойки прекрасни , не съм излизала, а си легнах и като съм заспала... и сънувам прекрасен сън . Купили сме си апартамен,  мезонет, но толкова красив и така обзаведен, като от реклама. А, през прозорците се вижда океана???? Защо океан бях решила , че е??? не зная. Едно слънце , като пред залез, топло и меко и едни хора, все жени бяха непознати за мен категорично....дали не сте били вие...може, защото всички бяха добронамерени и се радваха.  Hug
Ох,Вио...лудо-младо! Joy
На нас с мъжа никой не ни го е забранил,ама със заповед не мож ни накара. Mr. Green

секс    Naughty Mr. Green забрана !! Всеки си спи сам.
пп В София е голям студ. В момента е 5 градуса. Как ще ходя на концерт утре, та там трябва да стоя поне 4-5 часа...ще си облека кожухчето отново, като за зима.  Mr. Green

Последна редакция: пн, 13 май 2013, 23:13 от marche14

# 614
  • ул. "Мечтание"
Нощни колко и къде за рд.Аз миналата Год мислих и ми излизаше над 250. на края пак се прежалих.

10 деца + 11 възрасти около 250 лв ще ми е с тортата, балони грубосметнато максимум свободна консумация на напитки.
Ще сме в Невеляшка.
За вкъщи почти не ми се е случвало да успея за под 200 да направим свестен РД,, че чистене, че готвене, че тортата.... аааа, тая година го пиша дъждовно!  Whistling hahaha

Ангелче, добре завърнала се!  Hug

Ние се прибрахме преди час. Децата спят, аз ще си довърша работата и ще лягам. Макар че така като гледам, ще откарам след полунощ.  Tired Мъжа ми не се прибра тая вечер, ще спи във Варна и той работа има да довършва. Уф!  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт