Домакини - първи сезон/дванадесети епизод - "агнешки"

• 25 901
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
Маааарчеее, Ермаааа - бобът стана мозък! Hug И тенджерата ама хич не е страшна. Става ми любима от сега нататък. Сега замислям боб с кокали, телешко варено, ямиии.
Тъй като тенджерата е чистак, бързак нова, първо поварих в нея вода с малко олио - така пишеше из форумите. Докато това стане, посварих малко бобът и му хвълих две води, че забравих да го накисна от предната вечер. Нарязах си и морков, лук, домат. След като повря водата с олиото, я хвърлих и видях че стените са като запечатани, което било и целта на заниятието. След това сложих боба, зеленчуците, джоджен, чубрица, сол и олио. Затворих и я сложих на котлона. Моите котлони са на газ, но направих както ми казахте - отначало силно, пък като засвири на ниско. И варих един час, защото през това време си пиша с приятелка, която ми каза, че като съм сложила сол, на боба му трябвало повечеко време да уври. След точно един час, бобът беше станал масло.  Peace Натъпкахме се като прасета със салатка от червени печени чушки с чесън и магданоз. Сега лежим и пуфтим и двамата, че нашата работа стана ГГЗ (гъз глава затрива).  Joy Joy

Прилагам и доказателствен материал, които не бива да се отваря от гладни, пощаливи и бременни!  Wink
Скрит текст:

# 616
  • София
Маааарчеее, Ермаааа - бобът стана мозък! отначало силно, пък като засвири на ниско. И варих един час, защото през това време си пиша с приятелка, която ми каза, че като съм сложила сол, на боба му трябвало повечеко време да уври. След точно един час, бобът беше станал масло.  Peace Натъпкахме се като прасета със салатка от червени печени чушки с чесън и магданоз. Сега лежим и пуфтим и двамата, че нашата работа стана ГГЗ (гъз глава затрива).  Joy Joy

Прилагам и доказателствен материал, които не бива да се отваря от гладни, пощаливи и бременни!  Wink
Скрит текст:
Е, нали е отлична тази тъй" страшна" тенджера. Да, твоята приятелка е права относно за солта. Аз  му хвърлям първата вода + 1/2 ч. л. сода, но не го затварям още с капака нека да кипне така за 10-15 мин измивам го добре добавям лук+ моркови + целина + суха червена чушка + олио /повечко , той търпи/ + вода. Затварям капака за около 45 мин след като зашуми и намалявам. След като е готов, добавям домати / аз ползвам италианските консерви и съм изключително доволна/ и тогава добявам сол, джоджен и връзка магданоз.... и малко олио , ей така за разкош. Клоква и е готов.
На снимката е жесток!! Утре ще правя и аз + салата от  печени червени чушки . Това ще е за хапване, че с тези мръвки ми омръзна.
 Hug

# 617
  • Бургас
Ох,Смърфи,ти хубаво каза лакомиите да не гледат,ама пусто любопитство! Grinning
Сега ще сънувам боб цяла нощ.как го обичам!
В такава тенджара само мъжа готви.

# 618
Марче, аз набутах всичко в тенджерата и пресен домат, и сол, и подправки, за един час след като засвири стана супер. Тук суха червена чушка няма, а целина все не се сещам да купя. Аз му хвърлих две води, като общо за това се повари към 15-на минути. Като се сетя, че последният път го варих къде 5 часа... ooooh! Това е най-продаваната тенджера тук, казаха ми, че няма семейство без такава, дори и много бедните и съм склонна да им вярвам.  Peace

Славче - при вас на морето нещата бързо се готвят, може да метнеш утре и ти един боб!  Peace
Успех на ученика на изпитите!  Peace

# 619
  • ул. "Мечтание"
Лека нощ, дами!  newsm46 smile3524
Аз се наработих и ще лягам вече. Утре пак!  Grinning

# 620
Aх вие мръсници за секс гледам си говорите.Какъв секс кви 5 лв.Прибра се по-рано да почива.Изгледа няколко филма и сега хърка.А ние спим в две различни стай като се скараме.Миналия път спах с Емо 4 дни на спалнята и накрая се предаде и сам се намести при нас.Аз го гоня той пак нахалства. Joy Joy
Боб и аз обичам,но рядко готвя.
Мен като ми са се прияли едни странни неща пиперки с дом.сос и дроб сърма.Но такова чудо ям само на село.Не се доверявам на купени истории.
Нямаше да готвя.Да ама не правих риба съомга с пърж.картофи.Казвам спирам да ям да има за вас,а мъжа ми пак ме дразни яж яж то бебето имало нужда.Бре изяде ми главата. Joy Joy
Викам пред цикъл ям много.А той отговаря:А ти винаги си хапваш. Laughing

# 621
О, Коконке мен ако питаш ще обриша света.Дай ми да ходя по-водопади и по-горски месности.
Ами каним се да ходим до Велико Търново,Бачковски манастир и Крушунските водопади(близо са до селото на ММ).Да си изкача тоя път,че предния ме прецака с чехли бях и спрях до някъде.
Гледам много семейства тук ходят в Тенерифе с деца.Ама като проработя дай боже ще ни огрее.

# 622
  • София
Aх вие мръсници за секс гледам си говорите.Какъв секс кви 5 лв.Прибра се по-рано да почива.Изгледа няколко филма и сега хърка.А ние спим в две различни стай като се скараме.

Мен като ми са се прияли едни странни неща пиперки с дом.сос и дроб сърма.Но такова чудо ям само на село.Не се доверявам на купени истории.
Казвам спирам да ям да има за вас,а мъжа ми пак ме дразни яж яж то бебето имало нужда.

Тити, какъв секс , бре душа....секс с възрастни хора , та то са си неприлични движения според мен.  Mr. Green  А, не!!  Всеки си спи с своята си стая да не си пречим, не сме скарани, щото не се караме вече.... А и няма да си миришем вече.
Печени червени чушки с дом. сос  и много магданоз,  как обичам....не е истина+ половинка топъл бял хляб. Изобщо не обичам месо.
И ти ли бебе чакаш отново...

# 623
 Joy Joy JoyА не не чакам бебе аз.Нямам намерение за сега да не чува дявола.Моя мъж се бъзика с мен цял ден.На края сърдито заяви,че ако след 1 год поискам аз дете,той нямал да иска.
А недей така !Напълни ми се устата ,обожавам.Майка като ме пита какво да готви като се приберем на 28 вече знам.  Laughing

# 624
Печени червени чушки с дом. сос  и много магданоз,  как обичам....не е истина+ половинка топъл бял хляб. Изобщо не обичам месо.

И сиренце, Марче, в чинийка отстрани, ей така за разкош!  Heart Eyes Heart Eyes

На края сърдито заяви,че ако след 1 год поискам аз дете,той нямал да иска.

Че де ще ходи, че няма да иска! Ха, ма, ха! Не му се свързвай, Тити!  Peace

# 625
  • София
Joy Joy JoyА не не чакам бебе аз.Нямам намерение за сега да не чува дявола.Моя мъж се бъзика с мен цял ден.На края сърдито заяви,че ако след 1 год поискам аз дете,той нямал да иска.
Това е добре. Не смея да изразя мнение, че ...ще ме емнат, а не искам.
Чао! Отивам да си пусна един филм.
Нещо се мъча да направя на компа и не ми излиза и не излиза и не излиза....нещо да ви пусна , но...не става и не става. Мно` о съм задръстена.  Mr. Green

# 626
Лека нощ и аз пускам един филм и се мятам в леглото.

# 627
Лека нощ, банда! Сладки сънища!

# 628
Добро утро!
Кафето е готово! Заповядайте моля! Hug

# 629
  • ул. "Мечтание"
Добро утро!
От мен чайчето и закуската! Simple Smile

Тъй хубаво си поспах!  Heart Eyes И се препълних с идеи, та сядам сега да ги направя нещата Simple Smile  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт