Нощни
, много здравословно 
Ерма, супер е кафенцето!

И какъв е смисъла да "постиш" един ден???
Но пък хубавото беше, че ни спряха в един от малкото моменти, когато тя си кротуваше в кошчето и беше закопчана с коланите си. Не съм много сигурна, но май не мога да я държа в ръце по време на път, нали?
Та и тази спирка пропуснахме. Така или иначе малката кротуваше и си зяпаше през прозореца или спеше, та нямахме проблеми с нея. Към 3 следобед успешно се приземихме на родна земя в Плевен.
Много съм разочарована! Ходим от Пловидв чак в Плевен СПЕЦИАЛНО за да ходим при нея! И тя така се изложи... Ами... Загуби двама редовни клиента...
В събота ходихме на църква за курбана, голям екшън докато занесем агнето до там и обратно
ММ носи тавата с агнето (покрита) и една циганка припка до него да проси пари. Той ѝ казва, че няма как да ѝ даде, защото ръцете му са заети. Тя "Е, аз ще те изчакам да го оставиш!"
В тоя култов момент го настигам аз и му казвам "Дай ми на мене тавата, явно жената има желание да изяде 2-3 шамара"! Че като драсна оная циганка без да се обръща
Много нагли са станали!

не бих посмяла. Аз съм страхлива. 

Всеки с желанията си и мераците си. Аз съм си такава, лудичка. Сега ставам да приготвя нещо за хапване и .....излитам.
Бог да ви пази до края и след време тези емоции да са само един блед спомен!