Домакини - първи сезон/дванадесети епизод - "агнешки"

• 25 897
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Добро утро и от мен!

Нощни  Hug, много здравословно Peace
Ерма, супер е кафенцето! Hug

# 631
  • в сърцата на децата <3
Добрютро от мен и благодаря за кафенцето и закуската  Hug
Да разкажа по-подробно за моето странство  Mr. Green
Тръгнахме от Пловдив във вторник вечерта - 30.04. Посока - Добринище. Пристигнахме по нощите, естествено, защото тръгнахме към 7 вечерта от тука. Наспахме се, шматкахме се там, родата на мъжа дойде да се радва на беба... В четвъртък ходихме до х-л Римска баня на басейн и най-любимата ми част от спа-то - римската парна баня! Киснах там сигурно два часа на почивки, че то се не трае по повече от 15-20 минути вътре - 50 градуса е! Но вечерта бях като изцедена, така дълбоко не съм спала от месеци... После мислехме да ходим и в петък, но на ММ родителите ми заявиха, че на Разпети Петък "не се къпе"  Shocked Та си стоях мръсна и потна един ден  Rolling Eyes Те са хора, които без месо не могат да съществуват, а в петък постиха! Да им се ненадяваш значи  Joy И какъв е смисъла да "постиш" един ден???
Дойде най-после "най-щастливия ден" - неделя. Тръгнахме към Плевен към 10 сутринта. Идеята беше като минем през София да се обадя на мама-коко да пием по едно кафе да се видим и да почине малко беба. Обаче тя заспа точно 5 км преди София и директно хванахме Южната дъга. За "късмет" на изхода ни спря полиция и малката се събуди  ooooh! Но пък хубавото беше, че ни спряха в един от малкото моменти, когато тя си кротуваше в кошчето и беше закопчана с коланите си. Не съм много сигурна, но май не мога да я държа в ръце по време на път, нали?
Втората ни евентуална спирка трябваше да е Червен Бряг - да се видя с една колежка от университета, която работи в Ботевград, но се беше прибрала за празниците. Тъй като тя е от Бреница, а това ни е 45 км отклонение от пътя (който и без друго е 350 км) се разбрахме да се видим в Червен Бряг. Но и тя ме изненада, че нямало с какво да пътува, защото автобусите били пълни...  Tired Та и тази спирка пропуснахме. Така или иначе малката кротуваше и си зяпаше през прозореца или спеше, та нямахме проблеми с нея. Към 3 следобед успешно се приземихме на родна земя в Плевен.
В понеделник (на 6.05) ходихме на разходка с нашите в парк Кайлъка, снимахме се... Айляшка работа  Mr. Green От вторник ММ трябваше да ходи на зъболекар, но... Отиде във вторник (имаше час), зъболекарката го погледна, прати го на снимка и му каза да отиде пак в сряда. Отиваме ние в сряда уж да му оправя проблемите (една клатеща се коронка и един счупен зъб) аз я питам колко ще се бави, за да не стоя с малката в чакалнята, а да се разходя и да дойда да го взема. "Поне 30 минути". Ми хубаво, ама не бяха минали и 10 и ММ се обади, че е готов. Айде обратно да го взема, че кабинета е в едни забутани улички и той не може да се оправи сам. Оказа се, че нищо не му е правила, само разрушения зъб е запълнила с медицинска паста, че да не се разрушава повече. Казала му е, че коронката ако я натисне по-силно, за да я отлепи, не знае как ще се счупи и дали няма да трябва нова (а тази я сложихме миналата година и беше 200 лева с работата), а счупения зъб можел и така да си стои!  ooooh!  doh Много съм разочарована! Ходим от Пловидв чак в Плевен СПЕЦИАЛНО за да ходим при нея! И тя така се изложи... Ами... Загуби двама редовни клиента... 
После в другите дни ходихме до село при баба, идваха ни гости - другата ми баба, кака, малкия братовчед и приятелката му (той малък, малък ама е една година по-малък от мен  Mr. Green ) В петък следобед дойдоха на ММ родителите за юбилея на татко. Ходихме да му купуваме подарък - беше му се развалила скоро водоструйката и му взехме нова, същата марка като предишната, за да може да си използва джиджавките, които е купувал допълнително. Много ѝ се израдва  Heart Eyes В събота ходихме на църква за курбана, голям екшън докато занесем агнето до там и обратно  hahaha ММ носи тавата с агнето (покрита) и една циганка припка до него да проси пари. Той ѝ казва, че няма как да ѝ даде, защото ръцете му са заети. Тя "Е, аз ще те изчакам да го оставиш!"  Joy В тоя култов момент го настигам аз и му казвам "Дай ми на мене тавата, явно жената има желание да изяде 2-3 шамара"! Че като драсна оная циганка без да се обръща  hahaha Много нагли са станали!
В неделя си тръгнахме към 10 сутринта... Мноооого тъжен момент за мене... Винаги оревавам света като си тръгвам... Защото никога не знам кога пак ще мога да ида... Надявам се за РД да си ида, искам да си го правя там. Ама... Не се знае... Родителите на ММ тръгнаха с нас през Балкана, решихме, че ще спим в Първомай в неделя и в понеделник сутринта те ще пътуват за Добринище, а ние - за Пловдив. И така вчера сутринта росни-росни се прибрахме...
Толкоз от мене за сега. Като се присетя интересни случки пак ще пиша. Станах досадна с моите истории...  Hug

# 632
  • UK
Добро утро
на мен пак ми зацапа и нищо не усещам сякаш Rolling Eyes Cry

# 633
  • в сърцата на децата <3
Коконче, стига си се притеснявала! Успокой се, почивай си и всичко ще е наред! Казвай на бебенцата колко много ги искаш и как си сигурна, че са там и те те искат също! Когато всички ми казваха, че не съм бременна, аз казах на малката, че аз вярвам в нея и в това, че я има и е там! Два пъти правих сериозни кръвоизливи в началото, но въпреки това малката се роди жива, здрава и доносена! Само трябва да го искаш и да вярваш, че ще се случи!  Hug Hug Hug

# 634
  • UK
да, много си ги искам Praynig Praynig Praynig

# 635
  • в сърцата на децата <3
Знам, миличка, знам... Всичко ще е наред, ще видиш  Hug  hug newsm19

# 636
  • UK
Знам, миличка, знам... Всичко ще е наред, ще видиш  Hug  hug newsm19
  bouquet Hug

# 637
Нощни,благодаря за чайчето и закусчицата! Чудесна е! Хеле пък аз,както попреядох вчера,толкова на място ми идва!... Heart Eyes
Ангелче,много интересно си описала пътуването,като пътепис!  Hug
Коконче, Hug всичко ще е наред!  babydust7
Хубав ден,момичета! Hug

# 638
Привет  Hug
Моят мъж ме събуди днес с топли палачинки и сладко от ягоди, как да не го обича човек. Аз си ги бях поръчала де, ама пак ми стана супер приятно  Flutter
Коконче, всичко ще е наред, мила  Hug
Ангелче, не ви е било скучно на тази обиколка, а. То зъболекари, полицаи по пътя, свекъри, брррррррр  Crazy

# 639
  • UK
палачинкииииии мммммм Mr. Green ВИО Hug дано Praynig Praynig Praynig

# 640
  • Бургас
Коконче,с малката на два пъти ми се получаваше така още преди датата на МЦ,но понеже пътувах със самолет,мислех че е от височината.Това нищо не означава,миличка.Не се притеснявай,всичко е Божа работа вече.Ти даваш сърце и душа,лекарите си свършиха работа,сега дошай дълбоко и не се паникьосвай!Дай Боже!!! Praynig Praynig Praynig

# 641
Чета ви ама нещо не ми се пише....
Честит рожден ден на Ерма  Hug
Честита годишнина на Валенцето  Hug
Коконче  Praynig дано да не е нищо сериозно....

# 642
  • София
Ехоооооооооо, къде сте всички...няма никой.
Нощни и Ерма, ма много рано ставете, бре девойки прекрасни. Кога лягате , кога ставате... newsm78
Ангелчето, хубаво пътуване сте направили, обиколка голяма. Бебето се е държало чудесно! Имаш смелост да пътуваш с него,   bouquet не бих посмяла. Аз съм страхлива.
Палачинки се въртят тук. Този мъж може ли да дойде и при нас..Вио,   bouquet
Славунке, за къде се готвите с детето, в смисъл за какво училище.  Разбирам , че напрежението ви е голямо и ти изучаваш материала.  Simple Smile
Коконке, успокой се. Каквото е писано. Ти си направила всичко възможно, даже и повече.   bouquet
Аз ще се приготвям за концерт тази вечер. Чувам как се загряват на стадиона. Очакват се около 50 хил човека. Купон голям. Дано да не вали, но ММ ми купи дъждобранче. Ще застъпя на стадиона още към 17 ч.   newsm44 Всеки с желанията си и мераците си. Аз съм си такава, лудичка. Сега ставам да приготвя нещо за хапване и .....излитам.
Ай, до скоро... вечерта по късни доби ще ви кажа как е минало.
Поздрав!

# 643
Коконче, отпусни се, не се тревожи, мисли позитивно.  Hug  Hug  Hug

Марче, хубав концерт желая.  Hug Аз на такива мероприятия не мога да ходя.

Ангелче, добре сте попътували, бебка се е държала добре.  Hug

Хубав, макар и мрачен ден.  Hug

# 644
И аз съм тук, но все още във фаза на чорлявост ...

Да кажа на Коконка, че след като толкова много иска тези бебенца и толкова хора ѝ мислят доброто и пращат своята позитивна енергия, няма как да не се получат нещата!  Hug Бог да ви пази до края и след време тези емоции да са само един блед спомен!  Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт