Домакини - първи сезон/дванадесети епизод - "агнешки"

• 25 890
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
  • UK
мерси момичета  bouquet дано  Praynig
днес, никакви ви няма Shocked защо така newsm78 Crazy

# 646
Нямало ме било.Марчето ме замества.А аз нея довечера ще ги строя чинно обещавам.
Ангелче супер почивка.А с бебенце е най-яко да се пътува,то си спи ти си зяпаш по-пътя.
А поста си го бива.
Аз отивам да се оправям,че по-хавлия ви чета.
Коконке не се притеснявай и панирай !Всичко ще е наред.

# 647
  • в сърцата на децата <3
Марче, завид-завид! Откакто забременях през БГ се изредиха всички концерти, на които някога съм искала да ида... Като започнеш от ноември - I love 90`s , сега този, есента ще има I love 990`s 2... Само по концерти не бих отишла с малката, навсякъде другаде съм с нея! А и не ѝ беше за първи път пътуването - беше на по-малко от месец когато ходихме до Плевен с нея  Mr. Green Туй дребното ша е шашаво кат майка си  hahaha

# 648
Ох и ние по концерти много ходехме, ама ей на - от 2010 не сме. Лятото на 2011 бях бременна с Ванко та не посмяхме, лятото на 2012 Ванко беше малък и нямаше на кого да го оставим, това лято пак няма да ходим. Поне аз де, ама моя мъж без мен не ще да ходи на концерти, луда работа.
Днес се видях със счетоводителката ни и ме вбеси направо. И то се видяхме случайно, иначе я чакам да ми се обади от миналия четвъртък и ...... ни вопъл ни стон  Tired Прави се на луда, като че ли от джоба и излизат тия пари  Rolling Eyes Сега последно уж другата седмица да уточняваме нещата и от 1 юни да се връщам на работа, ама ще видим, нещо взех да се отчайвам. Лошото е, че не мога и да се скарам с нея - доста по - възрастна е от мен и дори само заради това ми е съвестно, а и ми е помагала. Ама накрая ще зарежа и съвест и всичко, ще му се невиди  Crossing Arms Преди две седмици като им трябвах ме намериха и почти ме принудиха да отида да свърша една работа, че нямало кой, а сега   Tired
Оплаках се, извинете.

# 649
  • Талант на 2012,2013 г.

Току-що се прибрахме. Включване довечера по някое време... Mr. Green

# 650
  • UK
Мари  Hug липсваше ни  bouquet Вио ако се чувстваш добре защо да не работиш Hug Аз също искам, но при мен едно, че почти няма работа  ooooh!камо ли сега, през летните месеци Rolling Eyes а от др страна искам максимално да се пазя и да не се срещам много-много с хора Blush защото знам ли и аз болести мноооого Crazy
Малчо е при нас от днес Flutter ама баба му, ще го води след у-ще и по занимания Peace липсваше ми детето Heart Eyes а така, имам с кого да се занимавам, а не да си мисля разни глупости hahaha и да се филмирам излишно ooooh! искам и аз на концерт иначе , но тук пък  newsm78 никой не идва Crossing Arms

# 651
Коконче, няма кой да ми гледа Ванко, затова. Приемът в яслите е от септември, мъжът ми работи, свекърва ми също, на баща си не мога да разчитам..........Пък и нали имах проблем, докторът каза - никаква работа, само почивка!

# 652
  • UK
Коконче, няма кой да ми гледа Ванко, затова. Приемът в яслите е от септември, мъжът ми работи, свекърва ми също, на баща си не мога да разчитам..........Пък и нали имах проблем, докторът каза - никаква работа, само почивка!
Rolling Eyes:ами, докторът ти за болничен нищо ли не казва? Hug в краен случай неплатен след разговор на 4 очи с шефа, ако разреши Embarassed

# 653
Болничен ще имам, да, но трябва да се върна на работа  Peace

# 654
  • UK
Болничен ще имам, да, но трябва да се върна на работа  Peace
говори със шефовете Peace Hug

# 655
На готвих една супа с останалата сьомга и стана перфектна.
Сега метнах едни картофи за карт кюфтета.
Остана да изчистя спалнята.
Утре смятам да уча и да зарежа всичко друго,докато Емо е на градина.
А така Коконке с компания.
Мари чакаме да разкажеш как си прекарахте.
Вио ако не е тежка ще е ОК.оф тея градини навсякъде са мъка.
При нас са скъпи.
Мятам се до после скъпи ми домакини.

# 656
  • UK
Ко ши мяташ Shocked hahaha ма Титеееее[/b] Joy Joy Joy Joy щуро време, валя сутринта, са пък пече Crazy

# 657
Яхвам прахосмукачката Коконке. Joy

# 658
  • в сърцата на децата <3
Тите, яхни и мойта  newsm79 Дребната днес спи само в ръцете ми - взема я - заспи. Оставя я - ококори се! Ейййй значи... Нищо не мога да свърша!

# 659
  • UK
Яхвам прахосмукачката Коконке. Joy
нал ши идваш насам Crazy метни една и у нас hahaha

Общи условия

Активация на акаунт