И тенджерата ама хич не е страшна. Става ми любима от сега нататък. Сега замислям боб с кокали, телешко варено, ямиии. Тъй като тенджерата е чистак, бързак нова, първо поварих в нея вода с малко олио - така пишеше из форумите. Докато това стане, посварих малко бобът и му хвълих две води, че забравих да го накисна от предната вечер. Нарязах си и морков, лук, домат. След като повря водата с олиото, я хвърлих и видях че стените са като запечатани, което било и целта на заниятието. След това сложих боба, зеленчуците, джоджен, чубрица, сол и олио. Затворих и я сложих на котлона. Моите котлони са на газ, но направих както ми казахте - отначало силно, пък като засвири на ниско. И варих един час, защото през това време си пиша с приятелка, която ми каза, че като съм сложила сол, на боба му трябвало повечеко време да уври. След точно един час, бобът беше станал масло.
Натъпкахме се като прасета със салатка от червени печени чушки с чесън и магданоз. Сега лежим и пуфтим и двамата, че нашата работа стана ГГЗ (гъз глава затрива).

Прилагам и доказателствен материал, които не бива да се отваря от гладни, пощаливи и бременни!


Това е най-продаваната тенджера тук, казаха ми, че няма семейство без такава, дори и много бедните и съм склонна да им вярвам.


