Домакини - първи сезон/дванадесети епизод - "агнешки"

• 26 176
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
  • при късмета
Вале Честита годишнина, още много години да се обичате   bouquet
Навън е отвратителен вятър.Ходих на пазар и се прибрах с Т  ooooh! Не знам дали е от изгорялото и това, че ме надуха здравата или просто си се разболявам бавно от една седмица. И главата не минава.А и дете имам да взимане.Ох, оплаках се

# 586
  • София
А Марче каза,че ще имаш гости и аз ги стройх.
И правилно, ако не те слушат прилагаш и диктатура. Няма шест-пет. Naughty Simple Smile
И аз като Люси приключих с къщичката. Остана гладенето, ама за утре. Ризи имам изгладени, така че ще излизам на разходка. Трябва и да напазарувам, че мразилника е празен. Какво готвите, изчерпах се от идеи.  newsm78

# 587
Ерма, честит рожден ден! Да си жива и здрава, много обичана и уважавана!   bouquet

Мари, честит рожден ден на момчето ти! Да ви е жив и здрав и винаги опора в живота!   bouquet

Валенцето, честита годишнина. Да сте живи и здрави и много да се обичате още дълги години!   bouquet

Днес ще готвя боб чорба и един сладкиш се каня да направя от онзи ден, дано вече да успея.  Laughing

# 588
# 589
# 590
# 591
Пък ние ще изгорим от жега  Grinning

# 592
  • UK
Пък ние ще изгорим от жега  Grinning
Mr. Green сутринта и тук беше така, ама сега, какъв дъжд се лее ooooh! пък аз съм се опнала на диванчето и ръфам с настървение hahaha пилешка пърджола Joy

# 593
АЗ отивам да си хапна.
При нас вее един вятър.Малкия гледа детски и ме изгони,каза вземай си таблета и марш от компа.
И слушам какво да го правя.Цяла сутрин водя борба с баща му по-телефона.
Пее едни песни за 2,каза че накрая щял да си осинови като не искам.Смее ми се и вика пак ти ще го гледаш. Joy
Да да ама не .

# 594
  • Бургас
Честито на рождениците!От здраве да не се отърват! Hug  bouquet

Дано и тук завали,че голям задух.Днес съм малко по-добре.Вчера цял ден ми беше зле заради случката с ММ.Здраве да е!

Направих едно агнешко с ориз и тръгнахме с малката по разходки.Като се наспи-пак!
Чао за сега!

# 595
  • София
При нас майстора работи в банята...

Миленка отиде в МОЛа да се срещне с един от габрово, познава го от ФБ, голям е на 19, дойде с кола и приятеля... Дано всичко да мине добре, че в това време... знае ли човек... А освен това аз съм като шпионин влязох да прочета малко преписката, че трябваше да иде до някаква гара... оффф

Да не ни се случва това, което мислят майките ни... Peace

# 596
  • София
Благодаря ви за хубавите пожелания! Hug

Луси, то си е за страх, аз съм много бъзлива в това отношение...Те само от нета ли се знаят?

# 597
  • София
Благодаря ви за хубавите пожелания! Hug

Луси, то си е за страх, аз съм много бъзлива в това отношение...Те само от нета ли се знаят?

Да, само от нета...
Не се знае дали са неговите снимки там, нали знаеш...

# 598
  • София
Луси, мен ме е страх също от такива работа и си мисля, че никога не бих пуснала щерката така...ама като знам, че след няколко години вероятно няма и да ме пита дали може...та не смея да кажа нищо.

# 599
  • София
Страх ме е. Можах да не я пусна и щеше да ме послуша. Просто друг път ще ми каже, че излиза с приятелките и няма да знам къде и с кого отива...

Общи условия

Активация на акаунт