Домакини - първи сезон/дванадесети епизод - "агнешки"

• 26 211
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
  • Талант на 2012,2013 г.
Багодаря. Hug Heart Eyes

И специални благодарности и на Вио... Hug Heart Eyesза поздравите към детето ми. Не че не забелязах, но като се улисахме в приказки и така е... Blush

Сега вече наистина лягам.

Като се върна ще ви пиша. Hug

# 556
И аз ще лягам вече. Спокойна нощ!

# 557
Ох, чак сега се връщаме. Как си ме болят кокалите и мускулите, сега вече не мога да се мръдна. ММ мие чиниите.  Party
Купих си тенджера под налягане, кво да правя, иначе ще ги готвя денонощно. Голямата изненада е, че няма книжка в кутията. Идея си нямам кое как и колко се готви. За това ще помоля най-учтиво Ерма и Марчето да се яват и да кажат как аджеба се готви в това нЯщо.  Praynig  Laughing

Честит рожден ден на Ерма и момчето на Мари! Живи и здрави да сте, много сбъднати мечти!

# 558
При нас е още рано за лягане, ама при вас е време за една хубава закуска и ароматно кафе:

# 559
  • при късмета
Добро утро
Ерма ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, от здраве да не се оттървеш, много любов и късмет   bouquet
Мари да ви е живо и здраво момчето   bouquet Още дълги години да сте това прекрасно семейство, което сте сега
Смърфи мерси за кафето и закуската
Аз ще хуквам на пазар
Приятен и усмихнат ден, момичета

# 560
Добро утрооо!
Рожднници гледам има.
Ерма- да си жива, здрава и щастлива, от късмет на не се оттървеш!
Мари- жив и здрав да е синковеца, попътен вятър му желая!
Мерси за почерпките и кафето на Смърфи!
Дете, заведено на ясла. Прахосмукачка пусната, пералня тоже. Толкоз за днес.
Отивам да търся работа.
Усмихнат ден, девойки!

# 561
  • UK
ДОБРО УТРО  bouquet Hug
аз днес ще се излежавам вкъщи  hahaha и съответно ще ви правя компания Crazy
ЕРМА  bouquetЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ОТ ЗДРАВЕ ДА НЕ СЕ ОТЪРВЕШ!  bigdance2 newsm18 newsm38 newsm59 nbirthday newsm67  Gift  party041 Tada  party002 Gift Tada  ura
МАРИ   bouquetжив и здрав и много щастлив Hug Приятно изкарване Hug
Смърфи Hug
ВИО Hug

# 562
  • UK
Ангелчето скита някъде, на почивка май отиде.  Peace
На обиколка из България тръгна, доколкото си спомням аз  Peace На мен и Миленка ми се изгуби нещо, ако чете да драсне някой ред  Hug
И без всякаква връзка с гореписаното - много моля, някой да ми каже да спра да ям! Веднага!
Виооооооооо Hug като разбереш как Joy сподели моля Crazy

# 563
  • ул. "Мечтание"
Ау че съм кифлуна!  Crazy

Ерма, честит рожден ден! Животът ти да е пълен с Любов и Радост!
Мари, честит рожден ден на сина ти! Много радост да ти носи и да намира винаги пътя си!  Hug

# 564
  • UK
Нощни ти къде се следи? При кого? Бях се насочила към Яков в МД ама щял да отсъства до 27-ми а аз за 1-ви преглед трябва да ида, ама къде и при кого?

# 565
Добро утро!
Благодаря ви,мили момичета,за пожеланията! Толкова хубаво и приятно се чувствам сред вас! Heart Eyes
И вие да сте живи и здрави,да се сбъднат мечтите ви!  Hug
vio и Коконче,вие поне имате оправдание за апетита.Ми има и други с апетит,пък... Embarassed Хапвайте,да ви е сладко,после диети. Peace
Смърфиетка,да ти е честита тенджерата под налягане! Със здраве и кеф да си я ползваш.Ще споделя в общи линии за минутите,но най-важното е да спазваш ограничителната линийка и никога количеството на яденето да не минава над нея!
Скрит текст:
След като продуктите са сложени/аз слагам всичко в сурово състояние/,пускаш котлона на най-силната степен,изчакваш да се завърти вентилът и да изпусне пара,намаляваш котлона и засичаш времето.Около половин час е достатъчен за месо,картофите стават за 10-15 минути.След този половин час,спираш котлона и изчакваш да спре да пуска пара.Никога не се отваря капака,преди изцяло да е спряло изпускането на пара!!!При вас,явно повече време ще трябва,на място ще си засечеш времето.Ако не е достатъчно сварено,отново затваряш капака и повтаряш процедурата,този път за двойно по-малко минути... Laughing На мен ми се е случвало с телешко месо,уж за
30 минути трябва да е готово,а то не е...и така! Това се сещам в момента,ако има нещо питай,с удоволствие бих ти казала. Времето се напасва,най-важна е безопасността!  Peace И не се стряскай,когато първия път започне да шуми и да изпуска пара,щом си спазила ограничителната линия,няма страшно!

Хубав ден,момичета!  Heart Eyes
Днес имам доста задачки,но е обяснимо,де. Wink

# 566
  • ул. "Мечтание"
Нощни ти къде се следи? При кого? Бях се насочила към Яков в МД ама щял да отсъства до 27-ми а аз за 1-ви преглед трябва да ида, ама къде и при кого?
При един мухльо в Окръжна. Не ти трябва. Бях го хвалила по време на бременността, но накрая се окъка. Един от малкото случаи в които си оттеглям думата за нещо/някого.  Laughing

Ако искаш в МД добри отзиви имам за д-р Маргарит Друмев. Набелязала съм си го скоро да го посетя и ако ми хареса да си го цаня за гинеколог. Работи със ЗК.
Също и за доц. Радка Янева. Но тя не работи с касата.

# 567
  • UK
При един мухльо в Окръжна. Не ти трябва. Бях го хвалила по време на бременността, но накрая се окъка. Един от малкото случаи в които си оттеглям думата за нещо/някого.  Laughing

Ако искаш в МД добри отзиви имам за д-р Маргарит Друмев. Набелязала съм си го скоро да го посетя и ако ми хареса да си го цаня за гинеколог. Работи със ЗК.
Също и за доц. Радка Янева. Но тя не работи с касата.
  bouquet Hug
Аха, аз се ослушвам още и сондирам мнения, за тези двамата обаче нищо не съм чувала newsm78

# 568
  • София
Добро утро.
Мари,Ч.Р.Д. на сина ти,нека бъде здрав и много щастлив!
Ерма,Ч.Р.Д. и на теб! Hug

Момичета,може ли парола за snimka.bg да кача и аз някоя. Simple Smile

Последна редакция: пн, 13 май 2013, 09:57 от didi-t

# 569
  • ул. "Мечтание"
Коконче, аз си падам по неизвестни доктори. Честно да си кажа до сега не съм съжалявала за което. Simple Smile А аз съм ебати каприза.  Laughing Разбира се много зависи и какво точно търсиш.
Ще ти пиша отделно защо съм се спряла на тях, пък ти си прецени.

Да се фръцна... Вчера ходихме да запазим дата и час за рожденния ден на Божидар. Тоя път ще разнообразим - ще го направим в един детски клуб. Той е много доволен. Аз също де!  Mr. Green Очаквах да ми излезе много повече като пари, а то почти колкото бих дала за домашен. И няма да си мръдна пръста. Най-вече - няма да чистя след хуните!  hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт