Дила ханъм и Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~стари участия и нови проекти тема70

• 23 916
  • 736
  •   1
Отговори
# 630

Дилаханъм да не би да си направила страница на Дилаханъм в туитър  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

това е моя акаунт  Peace Направих през септември  Simple Smile когато започва Dila Hanim  Wink

# 631
# 632

Дилаханъм да не би да си направила страница на Дилаханъм в туитър  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

това е моя акаунт  Peace Направих през септември  Simple Smile когато започва Dila Hanim  Wink
Браво  Peace Познах, че има връзка с теб. Аз нямам регистрация и там не мога да пиша.

# 633
# 634
# 635
   още един път изгледах серийката. Наистина......страхотна е.....

Скрит текст:
Няма никой в темата. Сигурно всички сте пред телевизорите.

Тук сме Сиси
Днес се позанимавах малко с новата тема, защото през седмицата няма да имам време и все още не съм изгледала епизода. Ако няма да пишем ще го изгледам сега.
Сори, че нямам познания по турски, колкото Софи. Но ще гледам картинки - нямам друг избор.

# 636
# 637
# 638
SENİN AŞKINDAN BENİM GÖZLERİM KÖR OLMUŞ DİLA...

"От твоята любов..моите очи...ослепял съм, Дила...."

Дила: С Ръза бей..трябва да се видя, много е спешно..отворете, тази врата!
Охраната: Заповед на Хайдар бей, не мога да отворя..
Дила: Много е важно, не ..чу ли, ти казвам...отвори я!
Охраната: Дила ханъм...
Дила: Търси...на Хайдар уста, на Ръза бей се обади, побързай...нещо...направи...
Охраната: Един момент...
Хайдар: Моля...
Охраната: Хайдар уста, Дила ханъм..дойде...
Хайдар: Дила ханъм ли?
Охраната: ..иска да се види с Ръза бей..
Дила:..дай, сега..вече... на мен...Хайдар уста, уста ..чуй ме, много е важно..
Хайдар: Дила ханъм, не му е времето...не е удобно, сега...в този момент...вижте, ако...
Мелике: Виж какво, Хайдар...тази жена..неможе да влиза ...в къщата ми...
Хайдар:...шшштт..
Дила: Ръза..при тебе ли е, вкъщи ли е?
Мелике:..безсрамница...
...../излиза, идва Ръза е станал..опитва се...обличайки си ризата, идва при тях/...
Хайдар:...без да й затвори..телефона към Ръза..Защо, сте станали ..Ръза бей, ще ви се отвори..раната?
...Дила, толкова й трябваше....вкъщи ..е...и влиза!
Охраната: Дила ханъм, Дила ханъм....
Мелике: Дай, аз да те облека, синко...Ръза, сакън ..не ми казвай, че отиваш да се предадеш...майко..
Ръза: Майко, сега му е времето...на мен, не би ми прилягало...друго да направя...немога да избягам!
Мелике: Ти..ако влезеш в затвора, ние...какво ..ще правим, какво ще стане с нас..помисли ли, а? Хайдар, моля те...кажи и ти нещо, моля те..синко!
Ръза: Не може...не става!
....Дила се качва по стълбите...
Дила: Ръза, Ръза...Азер, живее...не си убиец, не стана...такъв, спаси се...Азер е жив!
Ръза: Как, така...е жив, живее...как се е спасил?
Хайдар: ..как, така....какво, стана!
Дила: Ти, като си тръгна и замина, усетих...че е жив, станах...заведох го ..в болницата, какво значение има...спаси се!Не ..стана убиец!
Мелике: Виждаш, нали...един човек, който е на страната на Азер...най-големият ти враг...безсрамница, лъжкиня..махай се, изчезвай от дома ми...
Ръза: Майко, млъкни...влизай, вътре...
Мелике:...безсрамница, мислиш си..че кой знае какво си..направила, а?
Ръза:..майко, престани...прибирай се, остави ни...казах, яяя...влизай..вътре, майко...и ти, хайде Арзу, вътре....всички...влизайте ..
Дила: Какво би станало..моля те, позволи ми...да ти разкажа...
...сядат..
Ръза: Защо..го заведе в болницата?
Дила:..заради тебе.. го направих! За да не станеш...убиец!
Ръза:..заради мене го направи, значи...така ли?..след всичко, което този човек...направи, една минута дори....не заслужава да живее, когато...ти си го качила и завела....в болницата, така ли..Дила?!
Дила: Прав си...имаш право, каквото и да кажеш...имаш право...след случилото се...на Фатма, аз....
Ръза: Какво, чакай ..какво каза....знаеше, така ли...за случилото се...със Фатма? И..откъде?
Дила: Сеит бей, ми каза..Фатма е отишла, всичко му е разказала...когато, издъхваше...умираше...на мене ми каза..накара ме да обещая, неможех да ти кажа...
Ръза: Вай, бе....на всички ви, благодаря...всички...значи, знаехте...аз, значи като глупак..гледам ви и ..се обикалям, наоколо..така ли?..И ти не ми каза...ти, любимата ми....ти, Дила...така ли?...Аз, разбрах, Дила...разбрах...
Дила: Какво си...разбрал, кое?
Ръза: От...твоята любов, очите ми...нищо не са виждали...ослепял съм! Наоколо, нищо..от ставащото и случващото се...не съм виждал...майка ми, сестра ми...не съм разбрал, какво са преживели....и звете ми очи, ослепели са....от любовтта ти, твоята...!
Ще ме оставиш ли...сам, моля те.. ooooh! ooooh! ooooh!
Дила: Ръза, виж...
Ръза:...моля те...

* * *

Хайдар: ..Добре ли си, беим...
Ръза: Добре съм..
Хайдар:..всичко ще е добре, всичко ще се нареди...след като този Азер, не е умрял....ако искаш, известно време...остани във вилата....тъкмо ще  ..заздравее и раната ти...и да видим, почакаме...времето, какво ще ни покаже....какво ще кажеш?
Ръза: ..става, добре..тамам! На никого ..не казвай, нито на майка ми...нито на Дила, на никого....ти, можеш да се отбиваш....

# 639
# 640
Кралице така се радвам за този превод...Много, много благодаря  Hug Hug Hug Hug

Боже....не мога да повярвам Ръза как почти изгонва  Дила....Ами да заради него тя спаси Азер...Вещицата е толкова тъпа, че не може да проумее, а Ръза..... От любовта към Дила бил ослепял с двете очи....а сега от вината, че си е позволил да обича и не върви по задниците на майка си и сестра си.....май оглупя....
Няма смисъл да подлага на съмнение любовта на Дила...Май ще се окаже, че тя обича повече - тихо и кротко....Нашия при първия проблем със семейството му, съжали за своята любов към Дила....Мъже....не трябва да им се вярва  много.....

# 641
Само Хайдар не си е изгубил мозъка....Само той е доволен от вестта която донесе Дила, че Азер е жив.....Ръза ще се предава...ще ходи у затвора...Мелике веднага ще намери някой който да отиде вместо него, че как ще се справят без Бея.....И правилно как ще се справят....Освен да клюкарства и да интригантства на Меликето може да й се наложи и да работи... Много ме дразни тази жена....Трудно я изтрайвам вече.... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 642

Азер какво животно целува....

# 643
Морско конче, Мамче.....здравейте! newsm78 hahaha  :  bouquet

# 644
Dila прегръдката Riza мощно  Heart Eyes Heart Eyes с любов  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
имението Selamoglu

Общи условия

Активация на акаунт