Как да постъпя в този случай ?

• 12 774
  • 163
  •   1
Отговори
# 45
Е, момичета вие на подбив ме взехте вече. Чак на мен ми става тъпо колко съм хлътнала.

# 46
violet86, я стига, от какво ще ти става тъпо - щом го харесваш - продължете си виртуалната връзка. Когато имаш възможност, ще отидеш да се срещнете.
Момичетата ти дадоха много съвети, вслушай се в тях, за по-голяма безопастност.
И да не ни забравиш Wink

# 47
Е, момичета вие на подбив ме взехте вече. Чак на мен ми става тъпо колко съм хлътнала.

аз те разбирам; на времето имах далечна врьзка, но в пределите на Бьлгария. Пак беше свьрзано с планиране, пьтуване..; в крайна сметка нищо не се получи. При теб нещата са малко по комплицирани и особено като имаш детенце е добре да вземеш разумно и не толкова емоционално решение.

# 48
Спокойно, не си само ти в това положение. Има момичета, които са ходили чак в Мароко, Тунис, Египет и къде ли още не за да се срещнат с бъдещите си половинки.  На някои браковете им са успешни, на други не.
Зависи какво търсиш в живота и дали това момче е правилният човек. Едва ли само една среща ще е достатъчна за да си отговориш на това. Но е стъпка, за която е необходимо сериозно обмисляне.

Определено южняците са по упорити и настъпателни, което не означава че всички са носители на ХИВ вируса. А и не е задължително да се проведе полов акт още от първата среща. Wink

Пожелавам ти късмет, каквото и да решиш. Simple Smile

# 49
Не си хлътнала,просто на теб ти трябва мъжко рамо,а свестни мъже трудно се намират.Ти започваш живота си отначало.Не допускай стари грешки,а се учи от тях.
Момчето от черните ли е,защото ако е така ,трябва да го делиш и с др жени от неговия край,а дали си съгласна на такава сделка ?
Много си объркана,но това ти е от самотата.Сега ти е времето да се наслаждаваш на свободата и да се радваш на детето си,все пак нямаш началник на главата.
Хайде,пусни сдна снимка на момчето,пък после ще коментираме дали той те заслужава.Така де,няма да си даваме момичето за този дето духа.

# 50
  • загубено
Не си хлътнала,просто на теб ти трябва мъжко рамо,а свестни мъже трудно се намират.Ти започваш живота си отначало.Не допускай стари грешки,а се учи от тях.
Момчето от черните ли е,защото ако е така ,трябва да го делиш и с др жени от неговия край,а дали си съгласна на такава сделка ?
Много си объркана,но това ти е от самотата.Сега ти е времето да се наслаждаваш на свободата и да се радваш на детето си,все пак нямаш началник на главата.
Хайде,пусни сдна снимка на момчето,пък после ще коментираме дали той те заслужава.Така де,няма да си даваме момичето за този дето духа.

Това задължително ли е?

# 51
Не,но често се случва.

# 52
при нас има много смесени двойки и семейства, но си мисля че успеха на такива врьзки се дьлжи,предимно  на факта, че хората живеят в един град, общуват ежедневно, опознават се. Когато подобна врьзка е от разстояние, културните различия могат да се окажат решаващи. Споделям наблюдение, нямам предвид конкретната тема.

# 53
По-горе някой писа,че въпросното момче може да е от добро семейство.Зависи от разбиранията за добро семейство.Добри по душа,образование,статус в обществото,друго?Правя паралел с негов сънародник дошъл като бежанец тук.И той по негови думи бил от добро семейство.Аз доколкото знам повечето млади хора от добрите им семейства учат в Европа и Сащ и им е последна  грижа да висят по пазарите и чатят в нета с кандидат булки от ЕС.Та въпросният ''бежанец''завъртя любов с нашенка.Тя бързаше да се оженят да не и го отнеме някой,да не го изпратят някъде и незнам си какво.После им се роди детенце.По-късно той дръпна с бг паспорт в западна Европа и никой на знае къде е.
Може да звуча много грубо,но ми е съмнителна тази любов.В клюкарника има тема за белгиец.Там колко съвети се дадоха ooooh!хем кандидата е дошъл тук.

# 54
violet86 ,сядай си на Д-то и си гледай детето.Ще се появи друг мъж,за който няма да ти се налага да се чудиш как да събереш 200 лева за екскурзия и как да пътуваш..... не знам колко километра и още сто неща.  bouquet

# 55
janach ако обичаш не ми казвай на д-то ли да си седна или на г-то и дали да си гледам детето или не. Достатъчно съм била примерна майка и достатъчно съм си отдавала цялото внимание на детето. Не ти знам положението, а и не ме интересува, но ако попаднеш в моята ситуация ще ти се изяснят доста неща.

# 56
janach ако обичаш не ми казвай на д-то ли да си седна или на г-то и дали да си гледам детето или не. Достатъчно съм била примерна майка и достатъчно съм си отдавала цялото внимание на детето. Не ти знам положението, а и не ме интересува, но ако попаднеш в моята ситуация ще ти се изяснят доста неща.
надявам се никога да не попадна в твотята ситуация

# 57

надявам се никога да не попадна в твотята ситуация

Еми не попадай. Живуркай си там и това е. Аман от проповедници.

# 58
  • Sofia
Защо  тогава търсиш съвет,като вече си взела решение какво да правиш

# 59
Аз търся точно съвет а не да ми се казва как да си седя на задните части и т.н. Аз на д-то си седя от доста дълго време и ако не си седях сега щях да си живея живота и нямаше да се занимавам с интернет илюзии  и форумчета разни.

Общи условия

Активация на акаунт