Как да постъпя в този случай ?

• 12 777
  • 163
  •   1
Отговори
# 150
 newsm10

Ммда, какъв ли е животът и на тримата, дали бащата и дъщерята ще се видят пак.....

# 151
Видели са се след 14 години.

И тази история е коренно различна, масаите нямат нищо общо с нигерийците. Те си имат културата, предпочитат да живеят там където са, и видът им е коренно различен от всички останали африкански общности.

# 152
Виждам раздвижване в историята.Дано развръзката е благоприятна за нашето момиче и страховете са били напразни.

# 153
Връщам се с продължение на историята. Преди два дни се прибрах от Истанбул. Всичко беше много добре там. Когато моят човек е ходил в посолството са му предложили да си остави копие на личните данни / паспорт, резиденция и др/. Свързаха се с мен. Казаха ми, че единственото, което могат да направят е когато отида там да говорим по телефон, за да са сигурни, че съм добре. Жената с която говорих беше страшно любезна и тя го е предложила този вариант, тъй като тя ми сподели, че знае как стоят нещата с издаване на български визи за нигерийци и е малко възможно да му дадат. На мен не ми се занимаваше с това да му изпращам покани и др. такива неща. На отиване пътувах зле. Бях притеснена. Той ме посрещна много романтично с огромен букет. Беше резервирал хотел за нас, за да не се притеснявам ако съм в неговия дом. 5 дни се чувствах като в приказка. Върнах се с много подаръци за мен, детето и семейството ми. Той е страхотен джентълмен. Времето вече ще покаже какво ще се случи между нас.

# 154
Това е чудесно, пожелавам ти късмет! Simple Smile
Все пак си имай едно на ум, не бъди прекалено доверчива на всичко, което казва или прави. Поне в началото.

# 155
И аз стискам палци, дано нещата се наредят по най-благоприятния начин.  Wink

# 156
  • ES
Миличка, изживей си момента, но мисли трезво. Едно съжителство е трудно постижимо и то не в България.

# 157
Радвам се за теб момиче,че нещата се нареждат и страховете за първа среща са били напразни.
Приказката започна романтично и от теб зависи,как ще я продължиш.

# 158
Чувала съм израза "Once you go for black, you never go back".  Laughing

# 159
  • София
Чувала съм израза "Once you go for black, you never go back".  Laughing

Joy и н амен тов ами хрумна веднага  Mr. Green

# 160
  • София
Връщам се с продължение на историята. Преди два дни се прибрах от Истанбул. Всичко беше много добре там. Когато моят човек е ходил в посолството са му предложили да си остави копие на личните данни / паспорт, резиденция и др/. Свързаха се с мен. Казаха ми, че единственото, което могат да направят е когато отида там да говорим по телефон, за да са сигурни, че съм добре. Жената с която говорих беше страшно любезна и тя го е предложила този вариант, тъй като тя ми сподели, че знае как стоят нещата с издаване на български визи за нигерийци и е малко възможно да му дадат. На мен не ми се занимаваше с това да му изпращам покани и др. такива неща. На отиване пътувах зле. Бях притеснена. Той ме посрещна много романтично с огромен букет. Беше резервирал хотел за нас, за да не се притеснявам ако съм в неговия дом. 5 дни се чувствах като в приказка. Върнах се с много подаръци за мен, детето и семейството ми. Той е страхотен джентълмен. Времето вече ще покаже какво ще се случи между нас.
violet86 Как вървят нещата при теб? Дадоха ли му виза на твоя човек?

# 161
Аз не виждам смисъл да ходи да кандидатства. Първия път когато е отишъл и се е интересувал какви са условията и необходимите документи, жената е започнала да го разпитва при кой иска да отиде и т.н. Той е обяснил и тя ми е поискала номера. Както съм писала в предишни постове тази жена се свърза с мен и ми обясни, че е най - добре аз да отида,  защото на него я му дадат , я не. А и примерно той да дойде тук аз не живея сама. Хотелите са скъпи. Аз нямам в момента от къде да извадя, за да платя хотел, а и не искам него да го товаря. На мен едно пътуване до там ми излиза по евтино отколкото той да дойде тук. Пак ми се ходи, но преди месец започнах работа и не знам кога ще мога да отида.

# 162
  • София
Аз не виждам смисъл да ходи да кандидатства. Първия път когато е отишъл и се е интересувал какви са условията и необходимите документи, жената е започнала да го разпитва при кой иска да отиде и т.н. Той е обяснил и тя ми е поискала номера. Както съм писала в предишни постове тази жена се свърза с мен и ми обясни, че е най - добре аз да отида,  защото на него я му дадат , я не. А и примерно той да дойде тук аз не живея сама. Хотелите са скъпи. Аз нямам в момента от къде да извадя, за да платя хотел, а и не искам него да го товаря. На мен едно пътуване до там ми излиза по евтино отколкото той да дойде тук. Пак ми се ходи, но преди месец започнах работа и не знам кога ще мога да отида.
Разбирам...сложна е ситуацията с визата, но ако се обичате ще намерите начин Simple Smile Успех с работата и дано нещата се развият по възможно най-положителния за теб начин  Praynig

# 163
violet86, радвам се че си започнала работа. Виж,как нещата започват да ти се подреждат.Сега ще си спестиш и малко парички и когато си в отпуска ще отидеш пак до Турция. Само да сте живи и здрави с детенцето,пък каквото дойде. Времето ще ти покаже,дали всичко това си заслужава с момчето или е само временно увлечение. Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт