Как да постъпя в този случай ?

• 12 782
  • 163
  •   1
Отговори
# 105
Как какво очаква,просто момичето иска да се опознаят с момчето и да види дали си заслужава да го харесва,понеже усеща някаква тръпка.Жената не може да е вечно сама,трябва и мъжко рамо.

И как би станало това? Thinking
На него нямало да му дадат виза за България, тя няма пари, за да ходи често до Турция...

# 106
Как какво очаква,просто момичето иска да се опознаят с момчето и да види дали си заслужава да го харесва,понеже усеща някаква тръпка.Жената не може да е вечно сама,трябва и мъжко рамо.

Да , съгласна съм напълно. Но ако единствения вариант той идва в БГ е брак с нея ,а тя отказва...А варианта тя да отиде до Турция е с цената на последно събрани средства newsm78.Някак си перспективата не ми е ясна, но аз съм и по-стара....Иначе и по-горе казах, тъмнокожите могат и да са много магнетични, ясно е че има тръпка.

# 107

И как би станало това? Thinking
На него нямало да му дадат виза за България, тя няма пари, за да ходи често до Турция...

Точно това имам предвид.

# 108

И как би станало това?
В темата за Турция една жена и предлага да отседне в дома и ,като гост и споменава,че билета от Хасково до тях е 25 лв и е съгласна да и гледа детето,докато тя е на среща с въпросното момче.

# 109
В темата за Турция една жена и предлага да отседне в дома и ,като гост и споменава,че билета от Хасково до тях е 25 лв и е съгласна да и гледа детето,докато тя е на среща с въпросното момче.

Ти говориш за

Жената не може да е вечно сама,трябва и мъжко рамо.

Мъжко рамо с гледане на детето от форумка и гостуването ѝ всяка седмица, не ми се струва много сигурно рамо.
Поне на мен де.

# 110
Съгласна съм. Ние само коментираме,но тя решава съдбата си .

# 111
Разбира се.  Peace

# 112
Тя от сега има съмнения и страхове.Каква обаче е гаранцията,че (виждат се харесва си го и реално и отива в Турция да си живее с него,защото той не може да дойде)той няма да се промени след месец-два.Тя пак няма да има пари да се прибере и вероятно и с детето ще е там,ако не е от тия родителки,които си вдигат полите и си зарязват децата при баби и дядовци.Не знам,какво да кажа....по-скоро имам въпрос към авторката:Толкова ли малко мъже останаха в БГ?

# 113
Тя от сега има съмнения и страхове.Каква обаче е гаранцията,че (виждат се харесва си го и реално и отива в Турция да си живее с него,защото той не може да дойде)той няма да се промени след месец-два.Тя пак няма да има пари да се прибере и вероятно и с детето ще е там,ако не е от тия родителки,които си вдигат полите и си зарязват децата при баби и дядовци.

Ти мислиш ли, че бащата на детето ще каже: "Прав ти път, води детето ми да живее в Турция, с нигериец!"???
Аз не го вярвам! Naughty

# 114
Ох, може и да го направи.Бившия ми съпруг подписа с две ръце декларацията,защото не искаше да плаща издръжка...ново семейство бебе и малко му дотежаха общите ни деца.Изроди всякакви,историята знае и много по жалки картинки.

# 115
Ох, може и да го направи.Бившия ми съпруг подписа с две ръце декларацията,защото не искаше да плаща издръжка...ново семейство бебе и малко му дотежаха общите ни деца.Изроди всякакви,историята знае и много по жалки картинки.

Ти с нигериец ли живееш, в Турция?

# 116
Не!Отговорих само на това,че бащата няма да се съгласи да се изведе детето.По-скоро споделих личен опит за безотговорността на един баща.

# 117
Не!Отговорих само на това,че бащата няма да се съгласи да се изведе детето.По-скоро споделих личен опит за безотговорността на един баща.

Дааа, разбрах те, но моето беше по- скоро риторичен въпрос.  Wink

# 118
....по-скоро имам въпрос към авторката:Толкова ли малко мъже останаха в БГ?

и аз това се зачудих, четейки темата...

# 119
Вече ме и оженихте и бащата на детето какво щял да подпише и какво не. Пак обяснявам, че темата е за страха от пътуване, а не за намеса в личното ми пространство. Толкова ли не били останали мъже в България. А да предположим, че аз пък не искам мъж от България. Може пък чужденец да искам и точно да е нигериец. Какво правим в следната ситуация ? Аз за едно споделих и попитах, а съвсем друго излезе.

Общи условия

Активация на акаунт