Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията на форума относно посещението на жена в Истанбул, за да се срещне с нигериец, с когото общува онлайн?
Какви са съветите на форума за жената, която обмисля посещението си в Истанбул?
Какви са мненията на форума относно законното пребиваване на нигериеца в Истанбул?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията на форума относно посещението на жена в Истанбул, за да се срещне с нигериец, с когото общува онлайн?
Форумът споделя различни мнения относно посещението на жена в Истанбул, за да се срещне с нигериец, с когото общува онлайн. Някои съветват жената да бъде предпазлива и да не отива сама, а с приятелка или поне да си осигури достатъчно средства за извънредни ситуации. Други подчертават важността на това тя да бъде внимателна и да избягва рискови ситуации. Освен това има мнения, че тя трябва да изчака и да се увери в сериозността на връзката си, преди да реши дали да посети нигериеца или не.
-
Какви са съветите на форума за жената, която обмисля посещението си в Истанбул?
Форумът предлага различни съвети за жената, която обмисля посещението си в Истанбул. Някои съветват да бъдете внимателни, да не ходите сами и да имате достатъчно средства за извънредни ситуации. Други препоръчват първо среща на публично място, избягване на водене на деца и поддържане на предпазливост по време на срещата.
-
Какви са мненията на форума относно законното пребиваване на нигериеца в Истанбул?
-
Какви съвети се дават на violet86 относно нейната онлайн връзка с нигериец?
-
Какви са мненията за интернет връзките и рисковете, свързани с тях?

.Някак си перспективата не ми е ясна, но аз съм и по-стара....Иначе и по-горе казах, тъмнокожите могат и да са много магнетични, ясно е че има тръпка.