Как да постъпя в този случай ?

• 12 782
  • 163
  •   1
Отговори
# 120
Страхът ти от пътуване е оправдан, а рискът не!
Това устройва ли те като отговор?

# 121
малко прекалявате, опитайте се да запазите добьр тон. Жената пита за сьвет, кое ви дава право да я сьдите.
ако сьм на мястото на авторката, бих заключила темата, хората споделиха мнения, от тук на татък темата ще се  превърне  като тези от семейна драма, сьдейки по писаното от последните страници.

# 122
Вече ме и оженихте и бащата на детето какво щял да подпише и какво не. Пак обяснявам, че темата е за страха от пътуване, а не за намеса в личното ми пространство. Толкова ли не били останали мъже в България. А да предположим, че аз пък не искам мъж от България. Може пък чужденец да искам и точно да е нигериец. Какво правим в следната ситуация ? Аз за едно споделих и попитах, а съвсем друго излезе.
Точно нигериец,като искаш,защо се страхуваш?Не си ли достатъчно добре осведомена за манталитета и културата на дадена националност?И ти въобще наясно ли си с очакванията,които имаш към този мъж?То в нета всичко е цветя и рози,но действителността е пълна с бодли и плевели Sunglasses

# 123
Това за определената националност го казах на шега. Дразни ме тоя въпрос с дали са останали мъже в България. Не само тук го чувам. Не желая да упреквам никой, всеки си има своите собствения разбирания и виждания, но това за останалите мъже в родината ни ми се струва все едно от на баба и дядо времето.

# 124
Спирам до тук Simple SmileЗа мен не е фикс идея да те убеждавам,в моите собствени убеждения.
Прочетох,че ти е предложена подкрепа от съфорумка,ако това ти е била целта на темата,постигнала си я  Wink

# 125
малко прекалявате, опитайте се да запазите добьр тон. Жената пита за сьвет, кое ви дава право да я сьдите.
ако сьм на мястото на авторката, бих заключила темата, хората споделиха мнения, от тук на татък темата ще се  превърне  като тези от семейна драма, сьдейки по писаното от последните страници.
На 5-та страница написах същото и продължавам да мисля така. Авторката обаче не заключва, явно иска да се продъжава с темата, има нужда от още нещо, знам ли. Аз лично приключвам с писането и четенето тук.

Последна редакция: сб, 25 май 2013, 10:53 от Анонимен

# 126
Е чак да я съди някой едва ли. Особено пък виртуално. Прочетох, че съфорумка и е предложила помощ , от нейната идея и по-добре няма накъде. Така че авторке- напред, остава само да споделиш кога е срещата и как е минало.

# 127

ами голям риск, финансово затрудняващи срещи... нормален ми се струва въпросът за мъжете в България. аз не че ги харесвам, напротив, ама това е встрани от темата. съжалявам, че въпросът те е подразнил, но той е част от моето мнение и бих го казала също на всяка своя прителка в тази ситуация. ако искаш да не се дразниш, може да напишеш "Как да постъпя в този случай... и ако обичате, кажете ми, че няма риск да отида в чужда страна и да отседна при непознат мъж"

успех със срещата! аз също спирам, не желая да дразня никого Simple Smile

# 128
Преиначавате нещата.
Не е етично дори, да се обсъжда в темата какъв тип майка е авторката, няма ли мъже в България и т.н.
Всеки автор на тема очаква съвети се надява включващите да се поставят в дадената ситуация и да изложат своята гледна точка.
Жената и без това е в трудна дилема и няма нужда да я натоварваме с определения що за родител е.

# 129
Жената и без това е в трудна дилема и няма нужда да я натоварваме с определения що за родител е.

Аз не видях някой да ѝ е казал, че е лош родител.  Rolling Eyes

# 130
...Тя пак няма да има пари да се прибере и вероятно и с детето ще е там,ако не е от тия родителки,които си вдигат полите и си зарязват децата при баби и дядовци.Не знам,какво да кажа....по-скоро имам въпрос към авторката:Толкова ли малко мъже останаха в БГ?

Тези предположения визирах...

# 131
...Тя пак няма да има пари да се прибере и вероятно и с детето ще е там,ако не е от тия родителки,които си вдигат полите и си зарязват децата при баби и дядовци.Не знам,какво да кажа....по-скоро имам въпрос към авторката:Толкова ли малко мъже останаха в БГ?

Тези предположения визирах...

Аз пък точно обратното си помислих, ама знае ли човек, то темата съвсем се отнесе в грешна посока.

# 132
Нормално е да го помислиш, колкото едното, толкова и другото.

# 133
  • Bristol
violet86, риск печели, риск губи  Peace
Имаш предложение къде да нощуваш, детето не бих го замесвала. Не е ясно колко ще продължи тази връзка, аз лично бих му споменала за връзка с друг мъж или бих го представила, едва когато имам ясна представа на къде върви тази връзка. Иначе само се обърква детето  Rolling Eyes
Избери място за среща, което е по централно, оживено и безопасно. Предполагам момичето от форума ще може да ти даде идея къде.
Няма смисъл да му мислиш повече. Или поемаш риска и отиваш да го видиш или го забравяш и отписваш  Peace Замисли се и ако евентуално ти допадне, как мислиш да се виждате в бъдеще  Thinking
Това дали ще те използва или не за българско гражданство какво значение има?! В крайна сметка и ти ще го използваш, за да бъдеш щастлива  Laughing Една връзка се гради не само на любов, но и на взаимни изгоди Wink Моя приятелка британка така се омъжи за един, за да придобие британско гражданство. Беше влюбена и щастлива с него, знаеше че нямат бъдеше, но точно защото за момента беше щастлива, реши и тя да го направи щастлив  Laughing

# 134
Нормално е да го помислиш, колкото едното, толкова и другото.

И аз така си помислих и едното и другото,та и за това така го написах  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт