Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 19

• 60 541
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
anbibian, ето мерки на портфейла:
разгънат е дълъг 22,5 см и широк / височина / 9 см.
Стои спретнат и малък и на дебелина. Но за мен лично, това е относително. Ако се напълни с много
карти, пари, монети ще се издуе и той.
Това е покупка, която и одобрена от собственика му и вече го ползва. Това ми е третият портфейл който му купувам, като другите два са попадали в категорията - големи и стоят нови неизползвани.  

# 301
  • Варна
Момичета, бях чела някъде да се говори, но все пак бих искала да ви попитам. Ще изпращам подарък от амазон до адрес в Англия. Като адрес за фактура е посочен моя български. Има ли проблем? И друго - трябва ли да им пиша допълнително да не пишат цената? Благодаря!

Няма проблеми, редовно изпращам подаръци по този начин. Peace Отбележи, че е за подарък, без да искаш опаковка (ако не ти се плаща допълнително за нея), така няма да напишат цената. Peace

# 302
anbibian, ето мерки на портфейла:
разгънат е дълъг 22,5 см и широк / височина / 9 см.
Стои спретнат и малък и на дебелина. Но за мен лично, това е относително. Ако се напълни с много
карти, пари, монети ще се издуе и той.
Това е покупка, която и одобрена от собственика му и вече го ползва. Това ми е третият портфейл който му купувам, като другите два са попадали в категорията - големи и стоят нови неизползвани.  
моят мъж не пълни карти и монети вътре и просто иска да му стои незабележимо в задния джоб  Grinning

# 303
От амазона не сам имал проблеми, но 2 пъти от ибей не ми доидоха нещата пак доста голяма сума изхарчих.
House Removals London

# 304
Здравейте! Забелязах, че в спортдирект има допълноителна парола за карти при плащане, а  тук не мми я иска амазона, става въпрос за виза електрон дебитна

# 305
Здравейте! Забелязах, че в спортдирект има допълноителна парола за карти при плащане, а  тук не мми я иска амазона, става въпрос за виза електрон дебитна

И какво е по-точно питането?
Допълнителната парола не идва от самия сайт, а от банката ти. Предполагам, че картата ти има 3Д защита, която избирателно иска да въведеш паролата.

# 306
Здравейте, имам нужда от помощ за немския амазон.
Връщали ли сте стоки от България, които са били доставени до немски адрес? Мисля, че генерирах погрешен етикет за връщане...
И за колко време отговарят през формата за контакт?
Благодаря предварително Simple Smile

# 307
Попитах в темата за превозвачите, но да попитам и тук:
Случвало ли ви се е да ви се изгуби пратка от английския амазон до склада на превозвач в Лондон?

Поръчах играчка, която трябваше да пристигне в склада на UKTOBG на 22.05. До днес не са ми пратили известие, че са я получили, а от амазон ми казаха, че са я пратили с Royal Mail и не могат да проследят, но да чакам до 30ти и тогава ще видим какво ще правим. Изненадана съм, че лондонските пощи се оказват като нашите, но дали не е възможно да е пропуск от страна на превозвача?

# 308
Здравейте! Забелязах, че в спортдирект има допълноителна парола за карти при плащане, а  тук не мми я иска амазона, става въпрос за виза електрон дебитна

Допълнителната парола не идва от самия сайт, а от банката ти. Предполагам, че картата ти има 3Д защита, която избирателно иска да въведеш паролата.
питането ми е амазон поддържа ли тази система  Verified by Visa

# 309
Milk_Butter, мен също ме изненада това, че сайтът не иска да въведа въпросния код, но плащането мина без проблем.

# 310
Благодаря, да не се  притеснявам  Simple Smile

# 311
  • София
Попитах в темата за превозвачите, но да попитам и тук:
Случвало ли ви се е да ви се изгуби пратка от английския амазон до склада на превозвач в Лондон?

Поръчах играчка, която трябваше да пристигне в склада на UKTOBG на 22.05. До днес не са ми пратили известие, че са я получили, а от амазон ми казаха, че са я пратили с Royal Mail и не могат да проследят, но да чакам до 30ти и тогава ще видим какво ще правим. Изненадана съм, че лондонските пощи се оказват като нашите, но дали не е възможно да е пропуск от страна на превозвача?
Не ми се е случвало. Изчакай малко. Амазон ли е продавачът? Превозвачът няма да загуби пратката и дори да не е отбелязана, че е пристигнала на техен адрес, щом е в бг ще разбереш  Peace

# 312
Цитат
Няма проблеми, редовно изпращам подаръци по този начин.  Отбележи, че е за подарък, без да искаш опаковка (ако не ти се плаща допълнително за нея), така няма да напишат цената.

Много си мила   bouquet Само къде да отбележа, че е подарък? Най - накрая като плащам ли?

# 313

питането ми е амазон поддържа ли тази система  Verified by Visa
Verified by Visa е система за сигурност и изисква в някои случаи парола.Може да не поиска за 200 евро ,но да ти поиска за 2 евро например.В този случай те препраща към сайта им.След  въвеждането на парола,потвърждават плащането и те връщат към страницата на онлайн магазина и поръчката ти е вече платена.

# 314
  • Бургас
Препоръчайте ми подарък за момченце на около годинка и нагоре. Обсъждахте преди някакви буболечки, които се карат като колички, ако правилно съм разбрала. Ако може някакъв линк, че не знам как се казват и не ги намирам.

Общи условия

Активация на акаунт