Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 19

• 59 780
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
  • Sofia
За пръв път се наканих и поръчах очила от BuyVip немския. Не съм обръщала внимание до момента като пишете за доставките... Може ли някой да ми каже как да се ориентирам къде / с кой куриер ще си я получа като я пуснат ако не ми се покаже тракинг номер. Веднага дръпнаха парите и пише, че се обработва в момента с доставка между 22.06-10.07 ooooh!
Благодаря предварително

В Испаснкия ВИП бяха по-евтини очилата. Поне моделът, който аз поръчах е с 10Евро по-малко.

anbibian, жалко, че не си доволна, но благодаря за инфото  Hug

# 526
  • София
Да попитам и аз за проследяването: за поръчките от George and Freddie получихте ли номер на FedEx? Моите са ги изпратили с тях.

Не ми излиза нищо по номера за проследяване, но 2 от пратките ми вече са отбелязани като пристигнали на англ.адрес (не чакам друго, така че са обувките).

Някой купувал ли е раничка за детската градина от амазона? Каките на есен са на детска и взех да ги стягам вече.
Моите и двамата ходиха на градина с Редутски ранички подаръци. На мен лично ми е по-удобно да има и джобче отпред, там слагам разни кърпички, гребени и т.н. Раниците стоят в шкафчетата - не избирай толкова  Joy
Аз съм взимала ранички от Амазон, хубави са, но подкрепям мнението на  aniK  Simple Smile

Последна редакция: ср, 12 юни 2013, 16:23 от em4eto

# 527
Моите обувки вече са при превозвача. Платих ги в понеделник  ooooh! ooooh! ooooh! много бързо пращат тия хора.

# 528

Да попитам и аз за проследяването: за поръчките от George and Freddie получихте ли номер на FedEx? Моите са ги изпратили с тях.
Аз имам тракинг на FedEx, на не ми излиза никаква информация на сайта. По принцип са едни от любимите ми куриери.

# 529
aniK ,  модела който аз поръчах там го нямаше за съжаление. Видях че повечето са по 45 евро, а аз моите за 55 ги поръчах  Confused

# 530
  • Варна

Благодаря desuri! Може ли пратката да се проследява с тракинг както при DHL или не? Как те уведомяват като е пристигнала, от пощата ли трябва да си я вземеш или ти я носят до дома? Също как да разбера стоката дали е на Амазон или на друг продавач? В полето за данните за адреса има две прозорчета за адрес, и двете ли се попълват?

Повечето тук ползваме адресът на превозвач в Англия.Има отделна тема в подфорума с  превозвачите.Доставката до Англ.адрес в повечето случай е безплатна,но има и такива в който се плаща и ако пратката ти е изпратена със вътрешен техен куриер е възможно да има номер на проследяване,но може и да си е без.
В двете прозорчета тоест в едното си вписваш адресът където искаш да я получиш,а второто по спомен е да добавиш и друг адрес например Англ.такъв зависимост от това къде искаш да я получиш.Аз съм с 2 единят Българският ми другият Англ. и преди плащане само ги сменям.
Когато пристигне в БГ от пощата ти пращат известие за получена пратка и отиваш да си я прибереш.
За това как да разбереш кой е продавача например ето от по горните линкове

http://www.amazon.co.uk/Disney-Minnie-Mouse-Backpack-Padded/dp/B … id=I39WRGGLYUCTKD   в самата страница си  пише  Dispatched from and sold by CostMad-UK.

# 531
  • Sofia
aniK ,  модела който аз поръчах там го нямаше за съжаление. Видях че повечето са по 45 евро, а аз моите за 55 ги поръчах  Confused

Peace Голямо сравняване пада, когато една и съща кампания я има и в трите ВИП-а. Трябва за всеки един артикул да се гледа. Аз съм фен на Джорджо А., но този път моделът, който търсех, го намерих в Емпорио.

При Джорд анд Фреди останах с три поръчки, срок на изпращане 14-17 юни. Като ви чета, се надявам всичко да е наред  Praynig

# 532
  • Варна
 vaskobrit, ако говориш за прозореца, който се отваря преди да потвърдиш плащането, там има два адреса. Единия е Delivery address - там посочваш адреса, на който искаш да ти го доставят, а другия е Invoice Address - този на който да ти изпратят фактурата. Аз поръчвам до английски адрес, а за Invoice Address посочвам адреса в БГ. Но не е проблем, ако и двата адреса са английски.

# 533
Струва ми се доста изгодни детски ботушки Kickers . Моля поръчалите от Джордж енд Фреди, дайте отзиви като получите нещата, защото харесах боти и ботуши от тях, но не смея да се престраша още.  bouquet

# 534
А на Vip-а могат ли да се връщат неща ако не ти харесат и не са ползвани  newsm78

# 535
Да споделя моя опит с Кларкс. Сигурно съм открила топлата вода, но може да има и други като мен. Поръчах си 2 чифта наведнъж - пишеше, че наше 36 е 3,5 UK. Едните сандали бяха категорично по-малки с половин номер - http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0094YH9RA/ref=oh_details_o07 … ie=UTF8&psc=1
Другите ги нося, макар че, ако бяха UK 4, сигурно щеше да е по-добре - http://www.clarks.co.uk/p/20354648
И накрая си поръчах UK 4 от тези и паснаха точно - http://www.amazon.co.uk/Clarks-Womens-Smart-Leather-Sandals/dp/B … ds=clarks+sandals
Аз ги виждам като умалени с половин номер. Иначе са невероятни удобни. Възглавничките на стелката супер!

# 536
  • Sofia
Струва ми се доста изгодни детски ботушки Kickers . Моля поръчалите от Джордж енд Фреди, дайте отзиви като получите нещата, защото харесах боти и ботуши от тях, но не смея да се престраша още.  bouquet

Аз поръчах черни, а сега и розовите ми харесват  Confused

# 537
Пак да повдигна въпроса си за амазон де  ВИП.
Престраших се и се регистрирах ( след като получих n на брой мейли от тях ),  но никъде не прочетох дали струва нещо.
Мисълта ми е, дали няма да се окаже, че са ми взели някаква такса от кредитната карта например, за това, че ползвам ВИП-а?

# 538
  • Sofia
Престраших се и се регистрирах ( след като получих n на брой мейли от тях ),  но никъде не прочетох дали струва нещо.
Мисълта ми е, дали няма да се окаже, че са ми взели някаква такса от кредитната карта например, за това, че ползвам ВИП-а?

Няма да ти вземе!
Как се регистрира - вписа се с амазонските си данни или нова регистрация?

# 539

Няма да ти вземе!
Как се регистрира - вписа се с амазонските си данни или нова регистрация?
Вписах се с амазонските си данни. Това има ли значение?

Общи условия

Активация на акаунт