Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 89~

• 40 314
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
Скрит текст:
Тая Вавринка изглежда добър  Rolling Eyes Дано нашето момче не са го изтощили снощи много Simple Smile
Коварен е но не е голямо препядствие Laughing

Петлова Heart Eyesчудесна кражба  bouquet

# 661
Тоя почна с умните коментари #Cussing out

# 662
Петрова, особено ми допадна това "в момента", някак обнадеждаващо и обещаващо ми звучи  Mr. Green
Айде - ко става с екскурзията по стъпките на Чаатай и тнт newsm78

# 663
  • Още у мъглата ...
Момичета, откраднах от другата тема тортата от тържеството в Анкара. Преди малко Мариолка я публикува. Да си хапнем и ние. Голяма е, ще стигне за всички.
Скрит текст:

Петрова Hug, мерси newsm53
Вкуснооо Wink

# 664
Неви,  Hug за каста-май няма две мнения?  Grinning
Tака си е...професионален!  newsm10

Знаеш мнението ми за ПЕ,  Wink няма да се повтарям още повече в момента съм на вълна Огледален свят. Peace

За мен като зрител е по-важно друго...
С АФК 1 сезон имах едни усещания и емоции, с 2-ри съвсем други, та се заформи пълен комплект "от-до" newsm78 Joy
С АФКЕЙ-преминах с Емир през болката му и своето негодувание от финала им с Фериха. Rage
Мислих, че няма да мога, но се изненадах от себе си.
А ПЕ ми върна усмивката, даде ми нова посока, освободих се от толкова свои "модели" най-вече като зрител, но не само.

Не ги знам Аксой и компания какви са, що са/не ми е и работа/ какво са искали и какво не...ама аз успях да си намеря удоволствието с историята от АФК до ПЕ. Peace Heart Eyes
Преминах през различни фази на зрителя в мен и съм си скътала само най-хубавото, а то е в това което промени тази среща с продукта на екипа у мен. Heart Eyes

Да, няма такива като ФЕмир, няма такава както тяхната история, но има други, сравнения не са ми нужни, класации-още по-малко... Stop Naughty
А и аз съм само зрител...и за мен е важно да мога да прибавям в колекцията си на зрител-
сериали гледани с удоволствие! newsm53

Петрова,  Hug  bouquet

# 665
На екскурзията по стъпките на Чаатай наесен ще бъдат командировани по-младичките. newsm51 newsm51 newsm51
Аз трябва да ходя на друга екскурзия, но все се назлъндисвам. Хич не съм им фенка на докторите.

# 666
Цитат
Тоя почна с умните коментари
Надуфче, при мене звукът е на мин. - да не тревожа домашните, та се лишавам от коментара Mr. Green

Петрова - те по едни стъпки, ние -по други Joy, ама не ме плаши, за какви доктори говориш ooooh!

# 667
Jane 2013, Капитанът е един път. Не съм фен на кибритлиите като Емко. А и капитанът - щом си даде сметка, че Фери е неговата "жена", отби всички еднодневки, нищо, че нямаше надежда. Явно сърце не му даваше, ей това е мъж - верен е на любовта си, нищо, че любимата му жена дори се омъжи за друг.
Абсолютно, затова Емко палеше така, осъзнаваше каква конкуренция е, ного хареса ми, че беше до нея, независимо, че знаеше че няма да получи нищо и онази негова фраза по памет - Искам истинско нещастие, отколкото фалшиво щастие - пич та дрънка, мисля че и Хандето, осъзна колко е силен и затова се опита да играе с него, но той беше играч с достойнство.
Mrs.Petrova, май си права. Hug

# 668
  • София
На екскурзията по стъпките на Чаатай наесен ще бъдат командировани по-младичките. newsm51 newsm51 newsm51
Аз трябва да ходя на друга екскурзия, но все се назлъндисвам. Хич не съм им фенка на докторите.

Мен може да ме изпратите с най-голямо удоволствие ще отида на разузнаване Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Марги  Hug нямат равни, Фемир са само едни  txtloves

# 669
  • София

Ако е Камен Алипиев  Sick Sick Sick и аз немога да го дишам Rage

# 670
  • Още у мъглата ...

Ренка, не знам ти къде гледаш, но явно се дразниш от коментатора, аз
Скрит текст:
гледам Sky sport линка и както казах и онзи ден е кеф да слушаш чуждите коментатори как се кефят на Гришо, така че ако искаш и ти, линка е  http://88.80.5.80/w00t/20130505/vv518616ebe47b4952166800-574792.html

# 671
Неви намерих го Laughingдруго заглавие е Peace

http://DMCA-removal-from-Google/browse.php?search=++Seni+Kalbime … =1&searchrs=0

Тоз тъпчо каза че Вавринка нямало да се предаде без бой Laughingбре а аз си мислех че вижда Гришо и мача свършва Mr. GreenЕй пръщят от умове тия ooooh!

# 672
Марги и аз като теб се абстрахирах, но от някои други неща. Иначе нямаше да съм тука. И права си - удоволствието от сериала е голямо. Лично аз направо се "филмирах". Сякаш тия герои станаха част от живота ми. Вероятно затова се чувствам лично засегната от всяка несправедливост около АФК и основно - от неспазеното обещание за щастлив финал. Смятам, че продуцентът трябва да е лоялен и към своите актьори, но и към зрителите, които /грубо казано/ му пълнят джоба.

# 673

Zhana Georgieva - не можах да разбера защо цитираш поста ми, ако има нещо написано не го виждам.  Peace

StopИкси имаше написано да Simple Smileно явно нещо е станало newsm78

# 674

Ренка, не знам ти къде гледаш, но явно се дразниш от коментатора, аз
Скрит текст:
гледам Sky sport линка и както казах и онзи ден е кеф да слушаш чуждите коментатори как се кефят на Гришо, така че ако искаш и ти, линка е  http://88.80.5.80/w00t/20130505/vv518616ebe47b4952166800-574792.html
На тв го гледам Peace

Общи условия

Активация на акаунт