Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 56

• 78 706
  • 730
  •   1
Отговори
# 690
tuni,ако не вкараш пари в картата сами ще ти анулират поръчката.

# 691
tuni,
ако кажеш поне веднъж от кой сайт (на кой език)...
Принципно е просто - влизаш си в поръчката и там над артикула точно има копче за отказ. Цъкаш, отваря ти нов прозорец, в който трябва да избереш поръчката с чавка в кутийка и да потвърдиш. И готово.

# 692
  • Русе
  bouquet

Последна редакция: пт, 21 юни 2013, 19:32 от Ylena

# 693
  • ...на безопасно
samt  - какъв материал е това?

# 694
Някоя мама да е поръчвала това моделче, да ми каже дължината на стелката на детска номерация 10 ?
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00AWO7DZ4/ref=ox_sc_act_imag … id=A3P5ROKL5A1OLE

# 695
Моля, споделете наблюдения дали Converse си отговарят. Нося 37-38 и се чудя кой да взема.
Интересувам се и за детското на марката също. Peace
Здрасти, аз смятам, че си отговарят. Имаме такива няколко чифта, последно купих тези кецки за дъщеря ми, 39 номер Laughing. Сега и за себе си смятам да взема от по-ниските. Ако не ти е спешно, довечера ще ти кажа по-точно за съотношението дължина на ходило - номер. Като качество са супер.
Както бях обещала - с ходило 24.9, номер 39 от тези ми стават точно, нито малки, нито аванс, а пък по таблицата гледам, че са 24.5 см.

# 696
  • sofia
Моля, споделете наблюдения дали Converse си отговарят. Нося 37-38 и се чудя кой да взема.
Интересувам се и за детското на марката също. Peace
Здрасти, аз смятам, че си отговарят. Имаме такива няколко чифта, последно купих тези кецки за дъщеря ми, 39 номер Laughing. Сега и за себе си смятам да взема от по-ниските. Ако не ти е спешно, довечера ще ти кажа по-точно за съотношението дължина на ходило - номер. Като качество са супер.
Както бях обещала - с ходило 24.9, номер 39 от тези ми стават точно, нито малки, нито аванс, а пък по таблицата гледам, че са 24.5 см.
Благодаря ти!  bouquet Аз съм с ходило 24см, но нося 37 и 38...Може би от тези ще взема 37... Чудя се

# 697
  • София
Поздрав за стоножките  Grinning В очакване на намаленията да направим ревизия на обувките Flutter

# 698
  • София
tuni,
ако кажеш поне веднъж от кой сайт (на кой език)...
Принципно е просто - влизаш си в поръчката и там над артикула точно има копче за отказ. Цъкаш, отваря ти нов прозорец, в който трябва да избереш поръчката с чавка в кутийка и да потвърдиш. И готово.

Много ти благодаря   bouquet

# 699
Момичета,предложете ми чанта за тези червените http://www.javari.fr/s/ref=topnav_sk__s/279-8934066-1516149/?ons … 26%26pageCode%3Dd ,може и клъч ....абе изобщо нещо да им пасва   ooooh!

Последна редакция: сб, 22 юни 2013, 17:08 от giga b

# 700
  • Пловдив
До кога важеше кода във френския сайт?!

# 701
До кога важеше кода във френския сайт?!
24 юни 2013

# 702
  • Варна
Привет, стоножки!

Влюбих се в тези джапанки, но не мога да ги намеря никъде с доставка до БГ: http://www.adidas.com/us/product/womens-training-chilwyanda-fitfoam-slides/TD170

Ако някой ги е мяркал...подобни модели ми излизат с различни имена..., а в един БГ сайт са 63лв. Sick

bouquet

# 703
Момичета, имам нужда от помощ. Досега не съм искала разлика в цената, сега искам да се възползвам, но нещо не мога да се справя въпреки, че прочетох написаното на първа страница Embarassed
Може ли някой да ми обясни как става на френския сайт :pray

Благодаря ти Мира!

Последна редакция: нд, 23 юни 2013, 10:51 от santivo

# 704
  • Сф
Santivo, най- вероятно не ти се получава, защото трябва да закръглиш разликата. Моята беше 14,40 евро и не ми го приемаше, а то се оказа, че трябва да напиша 15 евро. Можеш и да им пишеш писмо да си я искаш, в крайна сметка аз така направих Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт