Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 56

• 78 707
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
Докато се начудя на една чанта и хоп-с тройна цена.  #Cussing out

# 91
Момичета, може ли някой да ми измери стелката на сандалки UMI UK 5.5 или 6 или 22 или 23 номер   bouquet
И да питам освен 20% за нова регистрация в английския Амазон, по другите Амазони и Джаварита има ли някакви кодове. Трябва да купувам сандали на дъщеря си, а цените са на направо умопомрачителни  Confused

# 92
  • Бг
И да питам освен 20% за нова регистрация в английския Амазон, по другите Амазони и Джаварита има ли някакви кодове. Трябва да купувам сандали на дъщеря си, а цените са на направо умопомрачителни  Confused

Ани, за сега е "суша", кодове няма за никое от Джавари-тата.

# 93

Ани, за сега е "суша", кодове няма за никое от Джавари-тата.
Кофти  Sad
С кода за 20 % в момента най-изгодно излизат тези Умита http://www.amazon.co.uk/gp/product/B008KNJMA8/ref=ox_sc_act_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE
Аз бях купила такива 20ти номер още миналата година, но омаляха преди да може да ги носим. Сега се чудя 22 или 23 да взема, затова се надявам някой ако има да даде размери на стелката, че с мерилката на Кларкс я изкарвам UK 6, при положение, че в момента носи обувки на Кларкс UK5, а пък по магазините каквото мерим е 22 номер  newsm78
Освен тези ми се иска да й взема и някакви по-обикновени сандали за игра в пясъчника, че е като костенурка, в пясъка се чувства като у дома си  Crazy В същото време искам да са с твърда пета и по възможност със затворени пръсти, понеже тя проходи преди 3 месеца и все още не стъпва много стабилно  newsm78

# 94
  • Бг
Освен тези ми се иска да й взема и някакви по-обикновени сандали за игра в пясъчника, че е като костенурка, в пясъка се чувства като у дома си  Crazy В същото време искам да са с твърда пета и по възможност със затворени пръсти, понеже тя проходи преди 3 месеца и все още не стъпва много стабилно  newsm78
Точно аз едва ли ще съм най-подходящата да ти дава предложения за бебешки обувки, т. к. аз нямам все още деца, но ти предлагам да погледнеш тези, само не знам цената и разцветката дали те устройват. Иначе марката е добра и с отлично качество. Взимала съм за подарък на госпожицата на приятелка затворени обувки, на Биомеканикс. Те са същото производство, ето такива, но по-затворени.

# 95
  • Sofia
Мишелин, пробвай ги в Продавалник, но първите 3 са синтетика и по това време затворени обувки слабо се търсят. Можеш да ги върнеш на Джавари до 365 дни.
anbibian, не знам дали ще ти свърши работа стелка на 23 номер затворени УМИ - 15см.
Alexa, за 3 дни да се скъса  ooooh! Добре, че избра подмяна - дано другата е по-добре ушита  Peace

# 96
  • Варна
Момичета, може ли някой да ми измери стелката на сандалки UMI UK 5.5 или 6 или 22 или 23 номер   bouquet
И да питам освен 20% за нова регистрация в английския Амазон, по другите Амазони и Джаварита има ли някакви кодове. Трябва да купувам сандали на дъщеря си, а цените са на направо умопомрачителни  Confused

Тези 22 UK 5.5 са със стелка 14см като меря отпред до този шев.  Peace

Последна редакция: сб, 11 май 2013, 09:52 от MiRa^

# 97
  • София
Здравейте!
Да попитам - в последно време от немското джавари как пристигат пратките? с DHL или  в пощата? Загуби ми се една пратка - така и не дойде до 27.04, писах им - пратиха ми я пак, трябваше до 08.05 да е дошла - но не, нито в пощата, нито с DHL. Много почвам да се чудя какво става, до сега винаги са ми пристигали от там само с DHL  ooooh!

# 98
  • Варна
Здравейте!
Да попитам - в последно време от немското джавари как пристигат пратките? с DHL или  в пощата? Загуби ми се една пратка - така и не дойде до 27.04, писах им - пратиха ми я пак, трябваше до 08.05 да е дошла - но не, нито в пощата, нито с DHL. Много почвам да се чудя какво става, до сега винаги са ми пристигали от там само с DHL  ooooh!

Аз тази седмица получих три пратки, 1-та ми я доставиха с DHL а другите 2 пристигнаха в пощата. За тази с DHL имах номер за проследяване.

# 99
  • София
Здравейте!

Аз тази седмица получих три пратки, 1-та ми я доставиха с DHL а другите 2 пристигнаха в пощата. За тази с DHL имах номер за проследяване.

Аз отдавна не съм получавала номер за проследяване за пратките и пак са ми идвали с DHL, но в последно време - нито номера, нито пристигат някъде.... 
Все си мисля, че ако една и съща пратка не ми пристигне 2 пъти и се оплача, хората ще решат, че си измислям вече.... а до сега имам над 15 поръчки от тях...

# 100
  • София
Здравейте!
Да попитам - в последно време от немското джавари как пристигат пратките? с DHL или  в пощата? Загуби ми се една пратка - така и не дойде до 27.04, писах им - пратиха ми я пак, трябваше до 08.05 да е дошла - но не, нито в пощата, нито с DHL. Много почвам да се чудя какво става, до сега винаги са ми пристигали от там само с DHL  ooooh!
Аз отдавна не съм получавала номер за проследяване за пратките и пак са ми идвали с DHL, но в последно време - нито номера, нито пристигат някъде....  
Все си мисля, че ако една и съща пратка не ми пристигне 2 пъти и се оплача, хората ще решат, че си измислям вече.... а до сега имам над 15 поръчки от тях...

Аз получих на 08.05, поръчката от 22.04 по пощата. Датата на доставката беше 29, без да имам проследяващ номер. На 30.04 им писах, и те веднага отговориха и ме помолиха да изчакам до 09.05 и ако не пристигнат, тогава да им пиша отново, за да ми изпратят нов чифт...Е, не се наложи...Явно доста се бавят тези от пощите.
Преди все получавах с DHL, но този път... .. Wink

# 101
  • София

[/quote]

Аз получих на 08.05, поръчката от 22.04 по пощата. Датата на доставката беше 29, без да имам проследяващ номер. На 30.04 им писах, и те веднага отговориха и ме помолиха да изчакам до 09.05 и ако не пристигнат, тогава да им пиша отново, за да ми изпратят нов чифт...Е, не се наложи...Явно доста се бавят тези от пощите.
Преди все получавах с DHL, но този път... .. Wink

[/quote]
На първата ми поръчка срокът беше 16.04, те ме помолиха да чакам до 27 и като не дойде - на 29.04 ми пратиха нова, срок - 08.05. аз ще почакам до 13-14.05 и ако пак не се яви никъде - ще им пиша отново, но просто ме е страх да не ме отрежат съвсем от сайта, ако и тази не дойде.. да не решат, че нещо ги лъжа....

# 102
Да се похваля каква я свърших аз Laughing След дълго търсене на ниски сандали, накрая днес покрай една приятелка и аз и тя си поръчахме тези доста високи Mexx в синия цвят. С уверение от обущар, че токът може да бъде намален, ама нека първо да дойдат, че така ще го решавам.

# 103
MiRa^, aniK  Hug Hug Hug Нашите 20ти номер бяха с 12 см стелка, значи вървят през 1 см. и 21 е с 13 см.

# 104
anbibian, ние имаме тези http://www.umishoes.com/shop/images/shoeGirls/w375/307082-682.jpg, номер 21, УК5, стелката им е 14 см  Peace

Общи условия

Активация на акаунт