Отговори
# 360
Момичета иска ми се да ви попитам вие до коя седмица не казвате хубавата новина на приятели и познати и мислите ли че е хубаво в началото да се крие защото на мен ми е много трудно да премълчавам истината (вече много хора подозират защото погледат ми ме издава поне така ми казват ). Моля ви кажете вашето мнение. Благодаря

# 361
Момичета иска ми се да ви попитам вие до коя седмица не казвате хубавата новина на приятели и познати и мислите ли че е хубаво в началото да се крие защото на мен ми е много трудно да премълчавам истината (вече много хора подозират защото погледат ми ме издава поне така ми казват ). Моля ви кажете вашето мнение. Благодаря

с 1 ми  бременност  всички приятели знаеха преди татито Simple Smile а той разбра след 2 дена ...   не  вярвам в такива суеверия ..

# 362

с 1 ми  бременност  всички приятели знаеха преди татито Simple Smile а той разбра след 2 дена ...   не  вярвам в такива суеверия ..
и аз не вчрвам но моето тати не иска да казваме още

# 363
Ние сме казали на роднините, но не сме казали на приятели и работодатели. Иска ми се поне сърчице да чуем и тогава да кажем.Но всъщност даже по късно на някой.

# 364
При нас най - близките роднини и приятели знаят . Таткото много иска да кажем на всички ама аз някак си искам още малко да изчакам , е съответно като ме питат няма да лъжа защото съм чувала , че не е хубаво

# 365
  • Sofia
Здрвавейте момичета.
Аз вчера бях при моето АГ и там само видяхме сакче и , че всичко е наред , но бях с коремен ехограф, а с вагиналния предния петък видяхме и сърчицето. Вече съм в болнични аз защото било рискова бременност понеже е втори опит ин витро. На 16.07 ми е следващия преглед и тогава ще правим биохимичен скрининг. Това е за сега от мен .
И аз искам темата във ФБ

Здравей,

Аз също съм 6 г. седмица и доктора ми каза че биохимичния скрининг ще бъде 11-12 седмица т.е. края на месец Юли.
Защото много държа да направя навреме феталната морфология и след нея БХС смятах, че най-рано  може да се направи след 25 -30 юли.

Моля, кажи за твоя биохимичен скриниг - за коя седмица е планиран и какво представ.ява Аз живо се интересувам от това изследване и се притеснявам, че повечето от лекарите ще са във ваканция точно когато ще ми е дош.о вмето за него. Кога най-рано може да се направи.

Точно през 11 тата седмица сме извън София и се чудя може ли да направя изследването 10тата седмица ?

Предварително благодаря   bouquet

# 366
Здравейте момичета  Hug Hug
темата с казването е много деликатна Simple Smile
аз едвам си държа езика зад зъбите, а моето момче не дава и дума да се обели.... в понеденик съм на преглед и смятам ако се види сакче и сърчице вече да кажем поне на семействата ни и на най- близките ни приятели.... направо едвам се удържам. аз не съм от много суеверните и смятам, че дали ще кажеш или не то като е писано всичко да е наред ще е...  Laughing

Хайде мами лек, хубав и усмихнат деееен  Simple Smile  Hug Hug

# 367
Скъпи мами с мен се случи нещо ужасно прокарвих и тукощо излизам от болницата изписаха ме с кървене пълно безхаберие от лекарите една банка четири инжекции nos-pa и това е много ме страх някой има ли същия проблем?

# 368
Desi_89 как ще те изпишат с кървене, ти от къде си - това не е нормално. Видя ли се нещо, гледаха ли те не ехограф, пуснаха ли ти хормонални изследвания, не може така да те пуснат просто с кървене при все, че е установена бременност - доколкото имам спомен преди 10тина дни се похвали, че теста е положителен или бъркам  newsm78 newsm78 newsm78.
Потърси друг лекар ако се наложи, не стой така да чакаш  Praynig дано всичко се оправи, но за мен това да те пуснат с кървене не е никак нормално.

# 369
Момичета искам да ви попитам на вас в коя седмица ви направиха картона ?  newsm12

# 370
Desi_89 Потърси и друго мнение,отиди другаде на преглед .Не оставяй нещата така .
Стискам палци всичко да е наред  Confused
Аз уж днес съм на преглед  нямам търпение вече   Whistling

# 371
Казаха ми че съм в начална бремменност 3-4 седмица въобще никакво внимание вчера имах 3 капки кафеникави и за това ми биха само едно нош-па нямам думи казаха ми да си лежа и нищо не можело да се направи.От Силистра съм. Днес пак имам капки те дори не ме попитаха. Въпросите на визитация са Добре ли сте момичета?- и с това се изчерпват нещата незнам дали има тонове плода само първия ден ме гледаха на ехограф въобще много съм отчаяна мисля да ходя в Тутракан. Cry

# 372
Здравейте и от мен.
Благодаря на всички, честитили рождения ден на малкия ми мъж   bouquet
Аз днес бях на преглед, обаче още нищо не се вижда.Според календара трябва да съм в 6-та седмица, но на мен ми се струва,че съм във 2-ра, може би 3-та.След 2 седмици пак съм на лекар, за да видим дали има вече плоден сак.Което пък значи, че най-вероятно термина ми ще е март месец.
За всеки случай си направих още един тест - пак на момента показаха двете черти.Започна всеки ден да ми се гади доста,отпаднала съм много.Вече пия и фолиева киселона.Не смятам да вземам други витамини.Сега,през лятото бълва от плодове и зеленчуци на пазара и не мисля да пия витамини на хапчета.И с предната бременност не съм пила нищо,освен фолиевата киселина.
Toffita на мен с предишната бременнист ми направиха картон,когато ме регистрираха като бременна - към 10-та ,12-та седмица.В 3-та, 4-та седмица няма как да чуят тоновете на плода, успокой се.
Desi_89 на твое място бих отишла веднага на лекар.Как така ще те изписват с кървене.Дано всичко е наред!!!

# 373
Не бях единствената жена която бе изписана с кървене имаше и жена в 5-месец.Къпя се и отвам при личната защо от болницата ми казаха е не тябвало да бързам след 10-седмица да се запиша на женска консултация. #Crazyпълни абсурди!!!

# 374
slance666   чакаме инфо после как е мина прегледа... стискам палчета всичко да е наред  Hug Praynig
Цвети* и аз миналата седмица ходих на лекар на 5 седм и 2 дена бях и нищо не се видя... така се бях надъхала че ще се види нещо и после увесих нос... нетърпеливи сме май много  Grinning и аз съм на същото мнение с витамините и фолиевата...

Desi_89 веднага консулт с друг лекар.... баасиии безхаберието Sad палчета и от мен всичко да се наред и чакаме да кажеш какво става....  Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт