Отговори
# 375
Момичета днес съм решила да ходя на преглед-дори след малко.Избрах Токуда,но дали ще ме приемат веднага за преглед? Да не се разкараме,че това ни е на другия край на София.Направо не знам  newsm78
След известно време:Най-накрая ми вдигнаха,записаха ми час за утре защото днес всичко било пълно.Но аз го отмених-искат родител понеже съм под 18-на мен не ми изнася.Ще търся друго.

Последна редакция: чт, 20 юни 2013, 12:34 от happynesss♥

# 376
Desi, по принцип, повечето лекари  записват на женска консултация (в пълния смисъл на думата), когато бременността навърши 10-12 г.с. Тоест, до преди това го имат като рисков период и не бързат да записват.Правят прегледи, но не издават картони и не наначават изследвания.Пак казвам,това са повечето лекари.Може да има и такива,които от по-рано взимат пациентките.
Обаче ти заминавай на лекар, дори и да не те регистрират за женска, поне да видиш какво става.В интерес на истината и аз вчера имах леко зацапване, което, обаче днес го нямам.Споделих с лекаря, той нищо не каза.Личната пък каза,че понякога е нормално такова зацапване.Каквото и да значи това.Същност, за мен няма нормално зацапване, освен онова, при имплантацията.Знам,че около евентуалната дата на МЦ също може да ти се случи в първия или втория месец да има леко цапащо кръвнисто течение.

# 377
Здравейте и от мен!
Деси, и при мен се получи така на първата ми бременност до два дни всичко ми мина и зацапването ми спря без никакви лекарства, не се притеснявай...
Момичета, аз да ви кажа, че спряха напълно да ме болят гърдите дори и като ги натисна и много ме е страх нещо да не се случи, а и корема леко ме наболява ниско....

# 378
Pri men ne e zacapvane a ogromni kapki krav bolki nisko dolu i mi se vie svqt. Otidoh pri li4nata lekarka da q popitam kakvo da pravq a tq mi otvarna 4e ne mojela da mi dade napravlenie za6toto sam nqmala tova pravo 30 dni zavede me pri lekarq koito uj me nabludava i toi kaza ami kato pak si prokarvila 6te se varne6 v otdelenieto. Izob6to moeto dete qvno e edno napravlenie da ne si izpusneeli patekata 4udq se za 1-banka i 4-nos-pata kakva ogromna pateka 6te vzemat. Az oba4e nqma da se varna otivam v Tutrakan.

# 379
  • В приказките.........Пловдив
Desi_89   Praynig ще стискам палци всичко да е наред!
Аз съм в 6 седмица и също още нямам картон.
kostadinka79 и мен корема ме понаболява отвреме-навреме, ту е болка, ту пробождане, но ми казаха че уж било нормално.
За момента единственият ми симптом е нарастването на гърдите, нито ми се вие свят, нито ми се повръща, нито нищо.
Да попитам вие мажете ли вече нещо за стии, защото аз започнах.

# 380
Desi_89 искрено се надявам всичко да е наред, това което бих те посаветвала да направиш е да отидеш в най-близката лаборатория и да пуснеш кръвен тест, за да се види какво е нивото на ЧГХ-след 48 часа го повтори, за да се види как се развива бременността. Ако не нараства за съжаление нищо не може да се направи, но това ще ти даде поне яснота.

# 381
Стискам ти палци Деси, искрено се надявам всичко да се оправи. И аз като maggie_m мисля, че трябва да си направиш кръвен тест, за да разбереш какво се случва.

# 382
Деси, на мен също ми се струва удачен варианта с кръвния тест, но е кофти, че ще загубиш два дни докато направиш втория тест, а това кървене ми се струва, че не може да чака два дни. Отивай още днес някъде, където смяташ, че ще ти обърнат внимание. По-добре да се окаже, че напразно си отишла, отколкото да не отидеш, а да се окаже, че е трябвало.
Аз вече се мажа с крем за стрии, но не много редовно. Използвах през първата бременност на Дева, страхотна работа ми свърши и е доста евтин - към 5 лева, но тогава не пропусках - всеки ден по два пъти.

# 383
аз на първта бременност изобщо не се мазах, спомням си че в деветия месец пробвах на няколко пъти и ми беше гадно и зарязах всеки вид крем, стрии не ми се появиха, хем родих сина ми 4 кг. и имах ужасно голям корем. Смятам, че всичко си е до еластичност на кожата.

# 384
ох и аз се каня каня да почна и не съм почнала още с мазането ама ще взема да послушам съвета на DoubleTrouble за Дева... не мис е нариват маса пари за кремове нещо....
абе момичето незнам дали си втълпявам ама коремчето ми щръкнало вече аз съм 48 килограма и по принцип съм слаба и днес си облякох една рокля и едната ми колежка абе май си напълняла гледай коремче си пуснала  Embarassed и аз и се усмихнах и подминах, аз по принцип съм си кльощава и днес викам я да се кача на кантара гледам закова на 50 килограма викам си супер от сега се почва  Laughing Laughing Laughing
при вас как е?   newsm12

# 385
Здргавейте момичета. Как сте? Аз от вчера,освен гаденето по цял ден и повръщам. Искам да ви питам дали някой от вас пие деган? Моята кума е пила по време на бременоста си,но се чудя дали е редно?

# 386
и аз това щях да ви питам.....и моя корем е издаден напред, леко твърд ми е ....все едно ми е пълен с газове, нещо такова. Simple Smile

# 387
Аз съм 43-44 кг, притеглих се оня ден и съм 45  smile3521....корема ми определено стърчи,което е доста смешно,точно като сомалиец съм smile3532 ....сигурно е от утрогестана  Naughty

# 388
Ивелина, при първата ми бременност много ми се гадеше и повръщах, тогава моя гинеколог ми изписа хапчета  ЕМИЛ и тов пих , каза че са по добри от дегана... доста ми помогнаха, в третия месец пипнах летния вирус и лежах в болница заради повръщане и там ми биха Деган и на хапчета мисля че го даваха.

# 389
Dobre sam ve4e bqh v Tutrakan vednaga me pregledaha mnogo sam dovolna d-r Boi4ev mi izpisa dosta lekarstva na 28  6te slu6ame sar4ice... okaza se 4e sam bremenna v 5 sedmica razlika ot ustanovenata bremennost v silistrenskata bolniva 2 sedmici daje kato kazah sqka6 mi se posmqha :oops:no to ne e ot moeto nevejestvo. Beb4eto e dobre vidqh si go i tolkova mi olekna kato mi kazaha 4e vsi4ko e nared 4e ne varvqh a letqh... pregnant

Общи условия

Активация на акаунт