Отговори
# 345
Пишете и сега. Май вече е активна. Не знам дали ще бъде удачно с две групи. Но както си прецените newsm78

няма проблеми ще я  изтрия  веднага Simple Smile  не съм разбрала че  момичето  няма да я има известно време ...

# 346
  • гр. София
Добро утро момичета  Hug

При мен гаденето е постоянно, но хората са казали, че не се става лесно мама (а повечето от вас го знаят Simple Smile

Вчера си взех резултатите от изследванията на кръв и урина и левкоцитите са ми малко повишени. Прочетох, че било нормално по време на бременност, но днес ще звънна на лекарката. Иначе на мен следващия ми преглед е 05.07.

Честито на новите мами от мен  Hug Hug Hug

green shot
Хубав и усмихнат ден от мен  preggo

# 347
Хайде добро утро от мен  Hug Hug Hug

DoubleTrouble добре дошла сред нас и леко бременеене мила   bouquet preggo

Цвети* Виждам че имаш рожденник днес... да ти е жив и здрав, много палав и усмихнат   bouquet  bouquet  bouquet  newsm59 nbirthday Tada

Cleona пиши като си тук мила какво да ти пратя като инфо да ни вкараш в списък Simple Smile  Grinning

bambi2009 честито сърчице милаааааааа  Two Hearts

И ДАНО ДНЕС ИМАМЕ ПАК МНОГО ХУБАВИ НОВИНИ И НОВИ ПОПЪЛНЕНИЯ Simple Smile
ЛЕК И УСПЕШЕН ДЕЕЕН  Hug Hug Hug

# 348
  • София
Здравейте и от мен онзи ден и аз видях желаните две чертички: ) Другата седмица ще ходя на лекар,за да видим нещата и наяве и да ми определят термина. Според моите изчисления 19 февруари,но да видим... Wink

# 349
Привет и от мен, аз имам час за 4ти юли - ще съм може би в 7ма седвица, доколкото го изчислявам. До тогава няма да правя никакви изследвания, ние сме ин витро и това ще ми е първият преглед, за да се види колко бебета има и как се развиват нещата в клиниката в която правихме ин витрото.
След това ще се регистрирам при моята АГ-ка и тя ще ми назначи кръвни и други изследвания. Не си спомням преди кога съм ги пускала тези исдледвания и сега се замислих да не малко късно вече 7-8ма седвица да ги правя  newsm78. Ама може и да и се обадя, за да я попитам. Иначе в клиниката ми следяха само хормоналните нива на различните хормони, понеже всичко при нас е изкуствено, но след вчерашните изследвания доктора е казал, че всичко е наред и иска да ме види чак на 4ти юли, за да се види вече и сърчице и ще стане ясно и колко са бебетата.

# 350
Добро утро и от мен мами.
Честит ти рожденик Цвети, нека да ти е жив и здрав и много да те радва.

При мен все още нищо изразено като симптоми, само дето много ми си спи...и това че съм доста отнесена, постоянно забравям...

# 351
Здравейте бъдещи майки,честито на всички видели двете чертички.Искам да напомня на новите ви попълнения,че ако искат да бъдат записани на главната страничка ,нека ми пишат ЛС със данните-(град,години,коя бременност по ред ви е това).Към края на тази тема ще изберете кой да ви създава следващите и аз ще му предоставя цялата събрана информация.Леко бременеене на всички ви и стойте по хладното  Mr. Green Mr. Green

# 352
Здрвавейте момичета.
Аз вчера бях при моето АГ и там само видяхме сакче и , че всичко е наред , но бях с коремен ехограф, а с вагиналния предния петък видяхме и сърчицето. Вече съм в болнични аз защото било рискова бременност понеже е втори опит ин витро. На 16.07 ми е следващия преглед и тогава ще правим биохимичен скрининг. Това е за сега от мен .
И аз искам темата във ФБ

# 353
сега последно в коя  тема в facebook ще сме ??

# 354
Момичета,помогнете ми - в 5 г.с. и 5 дни съм - от болницата чакам да ме изпишат щом видим сърчице - дали според вас ще може да се  види в петък- ще съм  точно в 6 г.с.  newsm78 newsm78

# 355
Момичета,помогнете ми - в 5 г.с. и 5 дни съм - от болницата чакам да ме изпишат щом видим сърчице - дали според вас ще може да се  види в петък- ще съм  точно в 6 г.с.  newsm78 newsm78

завиди  много от  апаратурата ..  предния път  го чух в 6-тата седмица Simple Smile

заповядайте  една табличка

# 356
а според мен няма да се види толкова рано - поне в 7-8г.с.

# 357
благодаря ви за бързите мнения  Hug  май много бързам,но в тия болници е толкова потискащо и времето не минава... #2gunfire

# 358
благодаря ви за бързите мнения  Hug  май много бързам,но в тия болници е толкова потискащо и времето не минава... #2gunfire

спокойно .. знаеш ли кое е още  по зле .. предния  път  лежах 2 пъти  по 5 дена  и то  заради едни  тъпи  болнични  откачих ...   а всичко с теб и бебчо ще е ок ..  лежи малко  повече и си почивай ...

# 359
Виждам мами с които сме и в друга тема и на тях вече се оплаках какво се случи с мен.....Тук от доста време не съм писала и искам да честитя на всички новозаписали се и успех Hug

Аз претърпях малко престой в болница понеже получих кръвоизлив,за голямо щастие и двете бебчета са си на място.Сега малко съм притеснена,че едното расте по бавно от другото и трябва да чакам до 26 за преглед и да разбера дали ще го задържа.Само да уточня,че аз съм инвитро и било нормално да прокървя,но все пак паниката беше голяма smile3511 .От както влезнах в болница ми изчезнаха и повечето симптоми може би от лекарствата и вливките които ми правиха.
Сега вече съм си вкъщи и ще ви следя по често и ще пиша какво се случва с мен и отново да пожелая безпроблемно бременеене на всички  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт