На пазар във Варна - 28

• 42 507
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
Привет момичета ,да знаете някоя шивачка която ремонтира трико ?Купих си един бански но не знам къде да дам да ми го отрежат  Crossing Arms

Аз ходя при една  във Възраждане!Ако желаете мога да  ви дам координатите на лични!Пишете ми Peace

# 616
  • Варна
Много ми е далече,но ако в краен случаи не намеря по близо ще пиша  Peace

# 617
  • Deutschland/HE
на ул. Марин Дринов има 2-3 ателиета и в едното ремонтират бански, но не мога да се сетя кое точно, но може да попиташ.

# 618
Цирк Балкански в момента не е с тяхното представление, а е детски цирков фестивал. Деца от
Благодаря Peace

# 619
  • Варна
Някой знае ли дали в Джъмбо има Zuru RoboFish и колко струва?

Открих някакъв сайт на Джъмбо - пълна трагедия!

Благодаря !

# 620
  • Варна
Привет момичета ,да знаете някоя шивачка която ремонтира трико ?Купих си един бански но не знам къде да дам да ми го отрежат  Crossing Arms
Аз ходя при една  във Възраждане!Ако желаете мога да  ви дам координатите на лични!Пишете ми Peace

Wink Дарина?

# 621
къде има от магнитните комарници,мрежи?

# 622
  • Варна
Цитат
Някой знае ли дали в Джъмбо има Zuru RoboFish и колко струва?

Открих някакъв сайт на Джъмбо - пълна трагедия!

Благодаря !

В Джъмбо не видях, но в Рая имаше, по 18 лв. са.

# 623
  • Варна
Ehinaceq  Благодаря !

# 624
Някой виждал ли е да се продава във Варна тази триколка? http://www.childrentricycles.com/html_products/Lexus-Trike-Origi … QAT-KR01)-96.html

# 625
Някой виждал ли е да се продава във Варна тази триколка? http://www.childrentricycles.com/html_products/Lexus-Trike-Origi … QAT-KR01)-96.html

Има дори по-хубави в КОМСЕД ( склад за детски играчки ) .
Купихме за племенницата , само че в черно и бяло , много съм доволна .

Намира се в ЗПЗ , до офиса на Спиди.

http://www.comsed.net/index.php?p=84

Последна редакция: ср, 26 юни 2013, 15:18 от Порой

# 626
  • Варна
Moмичета, търся хладилен техник във Варна. Ползвали ли сте услугите на такъв?

Аз съм доволна от техниците на фирма Кондор.Ако искаш мога да ти изпратя координати.

# 627
  • ВАРНА
Къде продават тарантули в града?

# 628
Moмичета, търся хладилен техник във Варна. Ползвали ли сте услугите на такъв?

Аз съм доволна от техниците на фирма Кондор.Ако искаш мога да ти изпратя координати.
Кондор сме ползвали за пералнята и останахме доволни, дават и гаранция за ремонта Peace

# 629
  • Нейде из лудите гори...
Къде продават тарантули в града?

Преди години купихме за подарък от терариума, но той после нали изгоря и сега не знам нито къде е, нито дали продават нещо  Peace Имам още едно място в предвид, ще попитам и ще пиша  Wink

Къде мога да намеря голямо разнообразие на прежди, с любезна продавачка ?  Mr. Green (хал хабер нямам от прежди, ама трябва да си купя , та ми трябва някой сговорлив събеседник)

Общи условия

Активация на акаунт