Избор на име за момиченце

• 3 744
  • 50
  •   1
Отговори
# 15
Гласувах за Лора, Елеонора и Евелина.

# 16
Името Симона намирам за превзето въпреки масовото му използване  Embarassed
Аделина, Андреа, Евелина са сред любимите ми имена  Heart Eyes   
Сияна харесвам повече във вариант с "а"  Peace
Предпочитам Теа пред Дея, пък и според мен не е хубаво да повтаряш буквата на по-голямата си дъщеря в името на по-малката  Mr. Green
Мога да ти предложа мнооого имена, но ще е хубаво да постнеш и някакви други критерии все пак...

# 17
Гласувах за
Елеонора - едно от любимите ми имена
Сияна - това според мен най-добре седи до името на каката Peace
Лора
Абсолютно същото беше и моето гласуване преди да съм чела коментарите. Единствената разлика е че Лора ми харесва най-много.
Сияна е актуално също като Дария, мисля че се връзват доста добре Peace

П.П. Получава се и интересна заигравка в сричките - Сияна и Дария, без да се повтарят натрапващо.

# 18
Гласувах за Лора, Ева и Елеонора, като Лора ми харесва най-много, всъщност ми е едно от любимите имена. Иначе всички имена в списъка ти са хубави и няма да сгрешиш  Wink

# 19
  • някъде по морето
Гласувах за Елеонора, любимо име!
Предлагам - Вероника, Доротея, Луиза, Кристина

# 20
LaFee, критериите ми са да не звучи прекалено "чуждо", да е актуално и съвременно, доста имена съм посочила като цяло, благодаря ви за гласуването, и за предложенията наистина ми е интересно как се приемат посочените имена, аз лично клоня най-вече към Ева като чели, но имам още време за размисъл.  Thinking За Дария и Дея-наистина се получава повторение в буквичката, а са май и малко близки по звучене! 
вампИрка, наистина много добре си "пасват" Дария и Сияна, единственото, което ме притеснява в това име е как ще и казват на галено - притеснява ме да не стане "Сия", иначе в пълен вариант името си е много хубаво  Confused

# 21
  • Пловдив
Ако ми позволите да се включа, Сиси може да й казвате на галено... иначе моят фаворит е Андреа  Heart Eyes от изброените.

# 22
Гласувах за Лора, Адриана и Аделина.

# 23
  • Варна
Ако ми позволите да се включа, Сиси може да й казвате на галено...
Идеално!

# 24
На мен Сия ми харесва, ама аз съм извратена  Simple Smile  Иначе Сиси само съм чувала да казват, а би могло дори Яна.

# 25
Анабел, Жана, Леа, Мирела, Елиза, Катерина
Габрина  Simple Smile

# 26
Гласувах за Йоана и Сияна. Йоана повече ми харесва

# 27
  • UK
Гласувах за Сияна, но и мен нито едно от изброените не ме грабна. Като цяло са хубави, актуални, с Дария са ми в една категория.  Simple Smile
Странно, че точно Ева, което ми се стори като "излишното" в колонката най ти е допада на теб. Само то някак стърчи, за мен спада в катеорията класически и вечни - като Мария, Елена, не точно съвременни и модерни. 

# 28
Ева е актуално в момента, набира скорост и то, харесва се. По наше време не беше популярно, макар харесвано.
Иначе и други имена в списъка са много стари.

# 29
Гласувах за Ева и Андреа. Ева ми харесва повече

Общи условия

Активация на акаунт