Избор на име за момиченце

• 3 746
  • 50
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Лора, от анкетата, освен това и за Йоана и Симона гласувах.

# 31
Гласувах за Дея и Йоана.И двете имената според мен са много хубави  Simple Smile

# 32
Лора води, следвано от Ева.

# 33
Даа, май ще е Ева! На каката и е още трудно да произнесе Лора, а пък и нас ни влече повече към Ева, идеи за галено на  - Еви, Евка?  Thinking

# 34
Аделина
Ивета
Елеонора  Peace

# 35
Гласувах за Андреа,Ева и Сияна. И трите ми харесват по равно май,трудно ми е да избера само едно. ooooh!

На Сияна може да и казват Сиси.

# 36
Гласувах за -ЛОРА, АДЕЛИНА  И ДЕЯ, но и другите имена ми харесват.
Мога да предложа имена примерно като : Анабел на галено може Бела , Даная , Елеонора , Ния , Ава ,Мелани, Габриела за момента това се сещам.Всички са хубави.

# 37
Гласувах за Ивета защото е близко до това на моето детенце тя е Ивет и на галено сама си измисли Иди . Но и Дея е хубаво тъкмо няма да има съкращения аз лично харесвам Еника

# 38
Според мен хубави имена за момиче са Рая, Радина и Никол Simple Smile
Не знам какво ще кажете, но и все още не знам какво бебе ще имаме Simple Smile Понеже се крие и не можем да го видим...аз все си мисля за момче, но ако е момиче ще е едно от тези три имена Simple Smile

# 39
Даа, май ще е Ева! На каката и е още трудно да произнесе Лора, а пък и нас ни влече повече към Ева, идеи за галено на  - Еви, Евка?  Thinking

Ева е достатъчно кратко и не звучи грубо.  Grinning Ние на нашата Ева и казваме Евче или просто Ева Simple Smile

# 40
Ева ми харесва, напоследък харесвам кратки имена /и аз ще имам мислене за име/.
Гласувах за Лора.

# 41
Ева и Лора са ми фаворити, бих добавила и Ема от мен. Много ми харесват кратки и женствени имена.

# 42
  • Шумен
Лора и Симона много ми харесват от изброените Simple Smile

# 43
И аз харесвам Ева и Сияна. Мислите ли, че на Сияна може да се казва галено Сани?

# 44
  • с/у ОколоМръсТното
2, 3 и 8мо
Най-много съм за Андреа.

Общи условия

Активация на акаунт