Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 90~

• 34 488
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
Снежи, ми щото трябва да ги пазиш, като ни се иска пак да ги гледаме Hug

# 406
# 407
Наде, развели са се по съкратената процедура. Но ако е вярно, че истинската причина, е че той не я е подкрепял в борбата й с болестта - доста грозно от негова страна.
Аййййй, че нечовешка постъпка от негова страна. ooooh!
Тази снимка на тях двамата от наградите в Анталия мисля, че е фотошоп. Гледахме и клиповете оттам навремето и все стояха на една ръка разстояние. ooooh!
Джейн, според мен Левент погледна с други очи на Фери в епизода, в който Емко го преби и отиде в болницата. Тогава Санем дойде, а след нея Халдун и тя хукна с него, а Фери остана плътно до Левент през цялото време. За мен това беше повратната точка в чувствта му към нея и с времето назряваха като плод.

# 408
Благодаря ви Неви и Надуфка. Много съм изпуснала от филма. Дано да намеря някъде качени всички серии с пълен превод, че да го гледам още веднъж. Като чета коментарите ви, на моменти имам чувството че нищо не съм видяла или разбрала от филма.

# 409
  • Под Сините камъни
Пепи, неее. Аз гледах тогава предаването - директно от Анталия, не е фотошоп 100%
Тогава се радвам  Hug Е доживях да видя една тяхна обща снимка  Heart Eyes

# 410
  • Още у мъглата ...

Лелеее, и все абли насосани newsm48

# 411
ААА Наде, сетих се, ми той не показа ли в едно репортажче, че си носи разни негови работи там или се лъжа, нали репортерът го попита и той я показа newsm78
Беше малка дамска чантичка.
Хубава работа Чагитко да си носи джаджите в подобно чанте. Joy

# 412
Jane 2013, подхващаш любимата ми тема за Капитана. Снощи писах, че дълго време бях за Ферилент, щото левент я подкрепяше заради самата нея, дори да не одобряваше какво мисли и върши.
Да не говорим, че когато осъзна, че е влюбен и тя е търсената жена, прекрати отношенията си с всички еднодневки, въпреки, че нямаше надежда. Беше верен на любовта си дори когато Фери се омъжи за Емко.
Според мен той я усети от момента, в който я видя. Но не го разбра веднага. Обаче всеки път тя като отидеше на яхтата, той хлътваше все по-дълбоко.

# 413
Жана, те гъркините го Боготворят, а какви колажи му правят с пеперудки, сърчица и тем подобни.

# 414
Казвах ви аз, че гъркините са бургии, а навремето, когато се излъчваше сериала, докопваха страшно много инфо и клюки Mr. Green

# 415
Айде още една гръцка фенка от миналото лято.
Лека Ви нощ. Hug

# 416
  • Под Сините камъни
Айде още една гръцка фенка от миналото лято.
Лека Ви нощ. Hug

Оф бе и аз искам пъккк  Cry
Наде лека  Hug

# 417
Наде, погледни това клипче, след 2рата минута /Пепи ако искаш виж го/ Даже коментирахме как Хазал леко го извика с жест Чаги да застане до нея, не Джейда да се бута. Двамата са един до друг Mr. Green
http://www.youtube.com/watch?v=24AFgR9rLbk

# 418
Снежи, тия двамата ако не разберат ко да праят, поне ние да им кажем, магарета такива!
Ще кажа 1000 пъти да, на съдбата се надявам - дано си знае работата!

Момичета, към тези дето вилнеят в туитър, знаете ли защо Дениз/санем, я няма. т.е. туитърът и го няма newsm78 кво ли се е случило. Следва ли я някой?

Неви, аз го следвах, но вече го няма, права си  newsm78

Алоуууууууу, момичета, вие съвсем се разлигавихте. Какви са тия работи, винце, ракийка, мезенца, купонче. Понапихте се и се самозабравихте. Може ли такова безобразие да не пишете по темата. Бързо влизайте в крачка и започвайте дисекция на последните един, два, три епизода. По изключение може и 35-ти  Joy Joy Joy

Неви, Белора,  Hug Hug и на мен ми е много интересно да ви чета. А за дисертацията вече нямам никакво търпение.

Скрит текст:

НадуФче, не съм те забравила. За теб едни Фериха и Емир

Другото Рени  Hug ми се губи нещо  newsm78

# 419
Jane 2013, подхващаш любимата ми тема за Капитана. Снощи писах, че дълго време бях за Ферилент, щото левент я подкрепяше заради самата нея, дори да не одобряваше какво мисли и върши.
Да не говорим, че когато осъзна, че е влюбен и тя е търсената жена, прекрати отношенията си с всички еднодневки, въпреки, че нямаше надежда. Беше верен на любовта си дори когато Фери се омъжи за Емко.
Според мен той я усети от момента, в който я видя. Но не го разбра веднага. Обаче всеки път тя като отидеше на яхтата, той хлътваше все по-дълбоко.

Неви, какъв Ферилет,какъв Мерилент...сус бе,ваййй...без такива... hahaha hahaha hahaha Само Хазатай!  txtloves

Вече наистина отивам в банята... Sick

Общи условия

Активация на акаунт