Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 90~

• 34 474
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
има ли будни хухавелки  Mr. Green

# 481
ЕЕе Снежи, вече и небето не ти е граница. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Кали, постът ти е един път!
Само едно искам да кажа. Извън това, че Фери ми е слабост и ми къса сърцето. Мисля все пак, че тя имаше по-големия товар. Защото знаеше първопричината за всичко, тя й тежеше, но нямаше сила и увереност да се справи с това. И честно да си кажа, не знам коя жена или момиче, особено влюбено за първи път, ще се изправи пред любимия и ще каже, че е лъгала, без да се страхува.

# 482
Имаааа, тука сме си.

# 483
  • Sofia
Айде за разсънване пак пускам сервитьорчетата с тонизиращите напитки,дето вчера Чаги прати,ама който иска да поръчва,да поръчва бързо,че снощи ги изметоха за секунди
Скрит текст:

# 484
Весе, ха така. Пълниш ми душата, хептен няма да заспивам, вдъхнових се. Не може  1 000 000 човеци да виждат и усещат нещо и то да не е реално, няма как.

А Серенай си е явно палавница по душа и поведение, няма лошо - ако я прави щастлива Mr. Green

То любовните сцени са толкова добре изиграни, да не говорим за целувката в 44 еп. ако не се лъжа, в  апартамента, след освобождаването им от Халил. Ми тази страст не може да се изиграе, или я има, или не  #Crazy Тя ми е любима  Laughing, направо като я гледам и  Embarassed

Серенайката, вятър е вее на бял кон, а пък Ча какъвто е загубеничък и него ще отвее, но за кратко  Mr. Green На него му трябва умна жена, за да го напътства, че май той сам не се справя добре  newsm78

# 485
Айде за разсънване пак пускам сервитьорчетата с тонизиращите напитки,дето вчера Чаги прати,ама който иска да поръчва,да поръчва бързо,че снощи ги изметоха за секунди
Скрит текст:
Аз искам самия Ча и на гърба му да пише "Кафе с мляко"  Joy Joy Joy

# 486
Разсъних се, но утре трябва да ставам рано, хайде лека нощ!

# 487
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ирка, кое си ти бе мило и как така се престраши newsm78  Twisted Evil
Абе Неви,една луда тука,от психодиспансера ви пиша,от стаята на директора Twisted Evil

# 488
Леле Avi, както съм хипер фен на кафето, не мож ма спря - шъ опитам и от трите Mr. Green

Весе, права си за 44, тогава що клюки излязоха, що чудо, нейсе... Ама дотогава Хазал го играеше по-резервирано, обикновено го целуваше отстрани /особено си личи в 16 май, в библиотеката/, но тука... и оттук нататък - до 62 си беше както трябва. Но целувката им в 46 като й вдигна воала също е много истинска, а пък лицата им, особено на Чаги - все едно той се женеше. Mr. Green

# 489
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Е упорита си обаче,те го забърсват,ти пак ги слагаш Mr. Green Ави долу горе починах,ама с вас сега ще е пълна почивката Hug

# 490
  • Sofia
Ирка, кое си ти бе мило и как така се престраши newsm78  Twisted Evil
Абе Неви,една луда тука,от психодиспансера ви пиша,от стаята на директора Twisted Evil

Че къде се разхождаш у този психодиспансер,че не се засичаме Joy

# 491
Ирка, набарала си рецептите май и предписваш илачи на такива като нас дето се кокорим по нощите и надничаме на хората под юрганите Mr. Green

Лекааа, то си е време за Сънчо!

# 492
  • У Диспансера ...♥♥♥
Разсъних се, но утре трябва да ставам рано, хайде лека нощ!
Да лягаш бърже,че ще ти кажа как го искаш,ааааааааа хайде марш към леглото,че глупости взе да мислиш Mr. Green

# 493
  • Още у мъглата ...
http://www.tunesbaby.com/dm/?x=xnwi9v

# 494
Лека на лягащите! Hug

Неви,  Hug и на мен ми е много интересно да те чета.

И аз съм съгласна с теб, че тя носеше по-големия товар, защото наистина лъжите вече й идваха в повече и й тежаха, като камък я повличаха на надолу към дъното. Отдавна трябваше да му каже, още когато Емир се събуди след катастрофата, както му беше обещала, че ще говорят. Според мен при Фериха няма нищо целенасочено. Тя започна да лъже от срам, а впоследствие се влюби и се страхува, че ако сподели истината ще изгуби Емир. Това я кара да отлага във времето и  това е трудна крачка за Фериха, защото нямаше достатъчно сила, кураж и увереност да се справи с тази крачка

Общи условия

Активация на акаунт