Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са ограниченията на начина на живот Бързо-5?
Какви са алтернативите на интервалното гладуване, различни от Бързо-5 начин на живот?
Какво представлява Бързо-5?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са ограниченията на начина на живот Бързо-5?
-
Какви са алтернативите на интервалното гладуване, различни от Бързо-5 начин на живот?
-
Какво представлява Бързо-5?
-
Какви са основните принципи на начина на живот Бързо-5?
-
Какви са очакваните резултати от следването на начина на живот Бързо-5?

Утре ще се премеря как вървя. Последното теглене не отчете промяна в кг. Може и мерките да си взема. Ако има някаква интересна промяна, непременно ще докладвам
Така като гледам вие всички сте на Фаст-5. Аз страшно много го харесвам, защото не мърдам на килограми независимо дали преяждам, или хапвам по-скромно през прозореца. Планът ми беше да изчистя излишните мазнини с 36 часовите гладувания и после да поддържам с Фаст-5.
Едно нещо ме притеснява: Кантарът показва, че съм свалила няколко килца, което е хубаво, имайки предвид, че са едни от последните, обаче не съм сигурна, че виждам намаляване на мазнините. Искам да си изчистя корема и се чудя дали има някаква промяна от началото на 2х36, може би само аз не я виждам?
Според вас горят ли се предимно мазнини с 2х36?

Но сега откак съм на Фаста, няма опасност да го превиша, то с 1 хранене на ден какво ли може да превишиш.
Анита,ти до 23ч не огладняваш ли и изобщо как свикна да се храниш така?
Ако чувстваш,че това е твоя прозорец-прави го,без да те притесняват околните. 
на всички!
Само така и занапред !
Имам въпрос когато не си в прозореца,т.е през др часове когато не се яде може ли да се пият кола,сокове и алкохол?Мисля,че знам отговора но да попитам за всеки случай
значи за утре го измествам чак за към 5,че вечерта ще сме на гости и ми се искаше да пийна някоя чаша водка или биричка.Храната не ме изкушава толкова,колкото алкохола