ИНТЕРВАЛНО ХРАНЕНЕ-ТЕМА № 6

• 70 532
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
Странно наистина, нещо си се стресирала, ако продължава така се изследвай, но се надявам, че не е това проблема, особено ако нямаш и други оплаквания. Ама ти от плодуване си отишла в другия край. Щом си решила да не ядеш въглехидрати, пробвай или само мазнини или само протеини, може да се раздвижи нещо. Другия вариант е да ядеш в рамките на 1-2 часа за ден два или повече. Понякога просто трябва да завъртиш колелото и нещата тръгват. Пожелавам ти го Hug

# 106
А,сега ,де Rolling Eyes Вивиан,ти направо ме хвърли в размисли,мила. Това с подпухването,също го имах и аз,преди режимите. Като питка бях.

За толкова време,за да не оставяш доволна,не знам. Мила,
Скрит текст:
като си смяташ белтъчините,да не са ти повечко? Нещо имам спомени,че многото белтъци товарят бъбреци,организма ,като цяло Embarassed

# 107
  • Испания и Стара Загора
И аз съм тук.Карам си успешн интервалното хранене и кг вървят надолу.За днес мисля да ям по-малко.Първото ядене беше супа и второто мисля да е салата или плодове. Peace

bebok_86,аз лично,не мога да ям преди лягане.Последното ми ядене за деня е към 16.30ч и си лягам към 23ч. Ако ям след 18ч ,не мога да спя и ми е тежко на стомаха. Peace

# 108
Ей това ми е мерак да направя,да ям до 17ч.Ама как да стане ThinkingАнита,ти до 23ч не огладняваш ли и изобщо как свикна да се храниш така?

# 109
Здравейте и от мен.Приемате ли нови попълнения?Бях на 90 дневната диета с която свалих 20 кг (сега съм в почивка) но ми се ще да отслабна още преди пак да я повторя.Да видим дали съм разбрала правилно яде се 5 часа от деня каквото и колкото искаш а др 19 часа само вода?Може ли да се яде сладко?

# 110
Kaka Daka,добре дошла и адмирации за свалените 20кг,браво  bouquetПо принцип в тези 5 часа може да ядеш всичко,сладко също Simple SmileПрез останалото време само вода,чай,кафе.Режима не е труден,успех ти пожелавам Peace

# 111
Благодаря Hug ама то тогава чудничко бе хе хе  hahaha супер ще си ям 5 часа като прасе,а после ще слабея Crazy От утре мисля да почна.Последни въпроси и спирам да досаждам Crazy Добре ли е да ''отварям'' 12 на обяд до 5 вечерта? newsm78 И 2 въпрос след колко дни почва да се отслабва.  bouquet

# 112
И от мен успех,Кака Дака. PeaceБраво за сваленото. Sunglasses
Когато ти е удобно,прави прозорецът на хранене.
Първите няколко седмици,може да не видиш отслабване,ще се адаптираш. При мен резултатите,започнаха след 10-я ден някъде,но за всеки си е различно. Наблюдавай се.

# 113
А колко време се прави режима? newsm78 Това е последния въпрос и спирам вече hahaha

# 114
Режима по принцип е начин на живот. Но може и временно разбира се за поддържане на килограми и/или отслабване. Ако не преяждаш много в началото, може да започнеш да отслабваш от 1вия ден, иначе има 3 седмици адаптация, през които може и да напълнееш леко, иначе се свалят по 0,5 кг на седмица-т.е около 2 кг на месец.
Желая ти успех  bouquet

# 115
Я,виж само какви ветерани има тук Sunglasses /Русалуна,мамамиши/

Хм,ако прецениш,че ти е удобен за постоянно-защо не? От теб зависи.
Аз смятам поне до есента да изкарам /живи и здрави да сме всички/,че зимата се овълчвам от ранни обеди за храна.  Laughing
Но,ако организмът ми е привикнал дотогава и нямам проблеми-ще си се храня така,докогато мога занапред. Peace ,с едно по-ранно изместване на прозорецът за хранене ...

# 116
Благодаря за отговорите.
Иначе започнах - от днес. Отворих в 16 с половин баничка и малко соленки. Сега се мъча с една заквасена сметана с кокосови стърготини, ама май ще я връщам в хладилника. После пиле с ориз на фурна и някаква салата, череши.
Да ви кажа и аз си мисля за прозорец от 12 до 17, ама пусто тогава трябва да си нося всичкото ядене на работа и колежките хептен ще ме гледат  Shocked, пък и ми е по-хубаво вечер да си ям. На мен лично вечерта ми е проблем - заспивам и гладна, ама не е ли по-добре с пълен търбух да си легне човек Joy Joy Joy
Йо, аз си мисля че до зимата, ако изкараме до там, вече организма трябва да е свикнал и да не е проблем да издържиш цял ден.
Мамамиши, ти с какъв прозорец си?
Вив, дано няма проблеми. Освен подпухването промяна в кг в посока нагоре имаш ли?
Русалуна, и аз съм така-колкото по-рано ям, толкова по-лошо става след това защото постоянно ми се яде нещо.

# 117
Бебок,права си наистина Laughing
Избутаме ли до там,няма да прави впечатление,надявам се.
Но пък,визирам основно,че тогава ,есента,по -рано се стъмва,няма толкова динамика,затваряме се повече по домовете си и някак си,неусетно се удължават прозорците /при мен така стана,преди време /
Да ти кажа,хич да не ти пука,как те гледат колежки WinkАко чувстваш,че това е твоя прозорец-прави го,без да те притесняват околните.  Party

Евала ви за това,че успявате да се храните през деня,до 17 часа.Не бих могла,а и обичам също вечер да ям/спокойно ми е ,пред тв,със семейството/

Сетих се нещо,за Вивиан се отнася ,затова ще го скрия.
Скрит текст:
Като те питах за белтъчините,имах предвид и това,че съм срещала инфо,че ако са доста над нормата,се превръщат във въглехидрати,а оттам може в мазнини.Задължително е да се поемат големи количества течности,вода,иначе претоварват бъбреци,черен дроб.Искрено ти желая,всичко да е наред и просто отслабването да е по-бавно HugТова го пиша по памет,може и да греша.

# 118
Да ти кажа,хич да не ти пука,как те гледат колежки WinkАко чувстваш,че това е твоя прозорец-прави го,без да те притесняват околните.  Party
Ааааааа не - за нищо не заменям вечерния прозорец. Много си го уважавам  Drunk Wine Glass Joy

# 119
Спокойно, според някои източници спането и почивката след хранене води до по-добро храносмилане/при животните храносмилателната с-ма е хоризонтална/, а има и такива според които този навик помага срещу целулит. Ето/на руски/:
http://www.pressmon.com/cgi-bin/press_view.cgi?id=1293508

Аз си чета и си харесвам, каквото ми е угодно hahaha
Вече трети ден не смея да измия вечер пода след вечеря, да не би да си направя стрес от многото движение и да си сложа още целулит Joy

Общи условия

Активация на акаунт